sršenar Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Lep pozdrav! a kdo kj ve a se bo letos tale zadeva tud odvijala gor al ne :? ne wem al sm tok glup al res nker ne piše nč o tem (no ja sj se nism lih matru sam useen :P )! res me zanima če bo pa kdaj??? lansk let nism šov letos me pa mika :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Tudi letos bo ! Od 2.- 10. Septembra, najbolj zanimivo bo od 6. dalje. Imaš pa na prvi strani te teme povezavo do njihove uradne strani in lahko sam pogledaš !!! :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Evo vam se link: http://www.europeanbikeweek.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Lep pozdrav! a kdo kj ve a se bo letos tale zadeva tud odvijala gor al ne :? ne wem al sm tok glup al res nker ne piše nč o tem (no ja sj se nism lih matru sam useen :P )! res me zanima če bo pa kdaj??? lansk let nism šov letos me pa mika :D o bo bo :OK: :OK: letos grem tud jest gor........ :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 jaz tudi grem - če bo šlo kar za cel teden :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 če bo šlo kar za cel teden :grim :OK: :OK: :worship: jest tud če bi mogu :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 bli lani - fenomenalno, res se dogaja. :OK: letos pa gremo za cel weekend. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Še malo pa se bo začelo .) European-Bike-Week 2006 :eek: http://www.europeanbikeweek.com/ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Gremo ga zurat ,je huda varijanta, ce tud so v vecini HD ,je dost varijant za druge motoriste !!!!!! Vsak dan od 6 - 10 septembra zbor v godec pubu rateče http://www.godec-pub.si/ob 10 uri gremo skupaj ga festat !!!!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 :OK: :OK: :worship: jest tud če bi mogu :cry: :cry: bom še zate malo :kva2: :yea1: :010 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) bom še zate malo :kva2: :yea1: :010 :beer2: :grim :OK: ;) Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Gremo ga zurat ,je huda varijanta, ce tud so v vecini HD ,je dost varijant za druge motoriste !!!!!! Vsak dan od 6 - 10 septembra zbor v godec pubu rateče http://www.godec-pub.si/ob 10 uri gremo skupaj ga festat !!!!!! :eek: Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD Ja, od tam gre vsak dan okoli 500 motoristov na romanje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD Sem si nekako takole :? zamislu ,da gremo bolj organizirano v Avstrijo in se kaksen pocen kofe spijemo pr nas ,vsak pa tud ne ve kje je to pa mu bo :eek: lazje in se kaj se bo dogajal pa prepustmo to vsakemu posamezniku :hmm: naj se odloc al bo sev sam al pa znam nikakor nas pa ne bo 500 :P (mal faušarije je ze zdaj ,ja spet se neki organizira !!!!!). no pa se spanckate :D lahko pri nas 25 eur za 2 motorista !!!!GREMO IN SE IMAMO :kva2: FAJN :OK: :lol1: Ja, od tam gre vsak dan okoli 500 motoristov na romanje :rolleyes: ze en moped je uspeh !!!! :P a bos kaksno slikco prtegnu da te vidm junaka!!!!!!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Sem si nekako takole :? zamislu ,da gremo bolj organizirano v Avstrijo in se kaksen pocen kofe spijemo pr nas ,vsak pa tud ne ve kje je to pa mu bo :eek: lazje in se kaj se bo dogajal pa prepustmo to vsakemu posamezniku :hmm: naj se odloc al bo sev sam al pa znam nikakor nas pa ne bo 500 :P (mal faušarije je ze zdaj ,ja spet se neki organizira !!!!!). no pa se spanckate :D lahko pri nas 25 eur za 2 motorista !!!!GREMO IN SE IMAMO :kva2: FAJN :OK: :lol1: ze en moped je uspeh !!!! :P a bos kaksno slikco prtegnu da te vidm junaka!!!!!!! :krneki: kje pa upam, da me bos ganjal pol po ratecah :fight1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 :kva2: kje pa upam, da me bos ganjal pol po ratecah :fight1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockstar Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 a mogoče ve gdo gdaj je zbor v faaker see v avstriji...(hvala za odgovore) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Od srede dalje; "Špica" 9. in 10. 09.'06 Drugi vikend v septembru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Baje se ful dogaja,bi blo za pogledat.Kako pa kaj gledajo :ninja: ,če se ne pripelješ s "kompresorjem"-beri z harleyem? :kva2: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Tam je vse eno ,kak motor voziš,sam da si z motorjem,dogaja mislim da takega zbora ni daleeeeeč na okoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Baje se ful dogaja,bi blo za pogledat.Kako pa kaj gledajo :ninja: ,če se ne pripelješ s "kompresorjem"-beri z harleyem? :kva2: :hmm: Gor sem redno z Japonsko konfekcijo, v zadnjih letih plastično - zbor za dušo in oči! Nihče ne gleda postran - poševnookih ni! A boš gledal plehovje ali pa češplovje :naughty: je pa tvoja izbira! Ogromno se dogaja, skoraj preveč, ker ne moreš zajeti vsega dogajanja. Vsega je na pretek! Priporočam! LP Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 O.K. klapa, vse kristalno jasno :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 http://www.europeanbikeweek.com/ :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) Gor sem redno z Japonsko konfekcijo, v zadnjih letih plastično - zbor za dušo in oči! Nihče ne gleda postran - poševnookih ni! A boš gledal plehovje ali pa češplovje :naughty: je pa tvoja izbira! Ogromno se dogaja, skoraj preveč, ker ne moreš zajeti vsega dogajanja. Vsega je na pretek! Priporočam! LP Mare lani me ni blo gor sem bil na medvedih v Kočevju :) ampak letos,letos pa grem gor pa tudi če....... lani bli prjatli pa so rekli da je zadeva :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 zbor se zacne ze 3 septembra in vam priporocam da so prvi dnevi najboljsi!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave