sršenar Objavljeno Avgust 5, 2006 Objavljeno Avgust 5, 2006 Lep pozdrav! a kdo kj ve a se bo letos tale zadeva tud odvijala gor al ne :? ne wem al sm tok glup al res nker ne piše nč o tem (no ja sj se nism lih matru sam useen :P )! res me zanima če bo pa kdaj??? lansk let nism šov letos me pa mika :D
Mr.Moto Objavljeno Avgust 5, 2006 Objavljeno Avgust 5, 2006 Tudi letos bo ! Od 2.- 10. Septembra, najbolj zanimivo bo od 6. dalje. Imaš pa na prvi strani te teme povezavo do njihove uradne strani in lahko sam pogledaš !!! :photo:
vulcan Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 Evo vam se link: http://www.europeanbikeweek.com/
Miha Z. Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 Lep pozdrav! a kdo kj ve a se bo letos tale zadeva tud odvijala gor al ne :? ne wem al sm tok glup al res nker ne piše nč o tem (no ja sj se nism lih matru sam useen :P )! res me zanima če bo pa kdaj??? lansk let nism šov letos me pa mika :D o bo bo :OK: :OK: letos grem tud jest gor........ :yea1: :yea1: :yea1:
lenči Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 jaz tudi grem - če bo šlo kar za cel teden :grim
Miha Z. Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 če bo šlo kar za cel teden :grim :OK: :OK: :worship: jest tud če bi mogu :cry: :cry:
simon78 Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 bli lani - fenomenalno, res se dogaja. :OK: letos pa gremo za cel weekend. :P
jalovec Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Še malo pa se bo začelo .) European-Bike-Week 2006 :eek: http://www.europeanbikeweek.com/ :D
jalovec Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Gremo ga zurat ,je huda varijanta, ce tud so v vecini HD ,je dost varijant za druge motoriste !!!!!! Vsak dan od 6 - 10 septembra zbor v godec pubu rateče http://www.godec-pub.si/ob 10 uri gremo skupaj ga festat !!!!!! :eek:
lenči Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 :OK: :OK: :worship: jest tud če bi mogu :cry: :cry: bom še zate malo :kva2: :yea1: :010 :beer2:
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) bom še zate malo :kva2: :yea1: :010 :beer2: :grim :OK: ;) Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Miha Z.
peter1 Objavljeno Avgust 8, 2006 Objavljeno Avgust 8, 2006 Gremo ga zurat ,je huda varijanta, ce tud so v vecini HD ,je dost varijant za druge motoriste !!!!!! Vsak dan od 6 - 10 septembra zbor v godec pubu rateče http://www.godec-pub.si/ob 10 uri gremo skupaj ga festat !!!!!! :eek: Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD
igorzx Objavljeno Avgust 8, 2006 Objavljeno Avgust 8, 2006 Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD Ja, od tam gre vsak dan okoli 500 motoristov na romanje :rolleyes:
jalovec Objavljeno Avgust 9, 2006 Objavljeno Avgust 9, 2006 Kaj to a iz pred Godec puba se gre vsak dan ob 10 na HD Sem si nekako takole :? zamislu ,da gremo bolj organizirano v Avstrijo in se kaksen pocen kofe spijemo pr nas ,vsak pa tud ne ve kje je to pa mu bo :eek: lazje in se kaj se bo dogajal pa prepustmo to vsakemu posamezniku :hmm: naj se odloc al bo sev sam al pa znam nikakor nas pa ne bo 500 :P (mal faušarije je ze zdaj ,ja spet se neki organizira !!!!!). no pa se spanckate :D lahko pri nas 25 eur za 2 motorista !!!!GREMO IN SE IMAMO :kva2: FAJN :OK: :lol1: Ja, od tam gre vsak dan okoli 500 motoristov na romanje :rolleyes: ze en moped je uspeh !!!! :P a bos kaksno slikco prtegnu da te vidm junaka!!!!!!! :krneki:
igorzx Objavljeno Avgust 9, 2006 Objavljeno Avgust 9, 2006 Sem si nekako takole :? zamislu ,da gremo bolj organizirano v Avstrijo in se kaksen pocen kofe spijemo pr nas ,vsak pa tud ne ve kje je to pa mu bo :eek: lazje in se kaj se bo dogajal pa prepustmo to vsakemu posamezniku :hmm: naj se odloc al bo sev sam al pa znam nikakor nas pa ne bo 500 :P (mal faušarije je ze zdaj ,ja spet se neki organizira !!!!!). no pa se spanckate :D lahko pri nas 25 eur za 2 motorista !!!!GREMO IN SE IMAMO :kva2: FAJN :OK: :lol1: ze en moped je uspeh !!!! :P a bos kaksno slikco prtegnu da te vidm junaka!!!!!!! :krneki: kje pa upam, da me bos ganjal pol po ratecah :fight1: :lol1: :kva2:
jalovec Objavljeno Avgust 9, 2006 Objavljeno Avgust 9, 2006 :kva2: kje pa upam, da me bos ganjal pol po ratecah :fight1: :lol1: :kva2:
rockstar Objavljeno Avgust 12, 2006 Objavljeno Avgust 12, 2006 a mogoče ve gdo gdaj je zbor v faaker see v avstriji...(hvala za odgovore)
moto rider Objavljeno Avgust 12, 2006 Objavljeno Avgust 12, 2006 Od srede dalje; "Špica" 9. in 10. 09.'06 Drugi vikend v septembru.
HRC Objavljeno Avgust 12, 2006 Objavljeno Avgust 12, 2006 Baje se ful dogaja,bi blo za pogledat.Kako pa kaj gledajo :ninja: ,če se ne pripelješ s "kompresorjem"-beri z harleyem? :kva2: :hmm:
glažar Objavljeno Avgust 13, 2006 Objavljeno Avgust 13, 2006 Tam je vse eno ,kak motor voziš,sam da si z motorjem,dogaja mislim da takega zbora ni daleeeeeč na okoli
Draksler Objavljeno Avgust 13, 2006 Objavljeno Avgust 13, 2006 Baje se ful dogaja,bi blo za pogledat.Kako pa kaj gledajo :ninja: ,če se ne pripelješ s "kompresorjem"-beri z harleyem? :kva2: :hmm: Gor sem redno z Japonsko konfekcijo, v zadnjih letih plastično - zbor za dušo in oči! Nihče ne gleda postran - poševnookih ni! A boš gledal plehovje ali pa češplovje :naughty: je pa tvoja izbira! Ogromno se dogaja, skoraj preveč, ker ne moreš zajeti vsega dogajanja. Vsega je na pretek! Priporočam! LP Mare
JerryTDM Objavljeno Avgust 13, 2006 Objavljeno Avgust 13, 2006 http://www.europeanbikeweek.com/ :OK: :OK: :OK:
Miha Z. Objavljeno Avgust 14, 2006 Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) Gor sem redno z Japonsko konfekcijo, v zadnjih letih plastično - zbor za dušo in oči! Nihče ne gleda postran - poševnookih ni! A boš gledal plehovje ali pa češplovje :naughty: je pa tvoja izbira! Ogromno se dogaja, skoraj preveč, ker ne moreš zajeti vsega dogajanja. Vsega je na pretek! Priporočam! LP Mare lani me ni blo gor sem bil na medvedih v Kočevju :) ampak letos,letos pa grem gor pa tudi če....... lani bli prjatli pa so rekli da je zadeva :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil Miha Z.
jalovec Objavljeno Avgust 14, 2006 Objavljeno Avgust 14, 2006 zbor se zacne ze 3 septembra in vam priporocam da so prvi dnevi najboljsi!!!! :OK:
Priporočene objave