xr800 Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 lani me ni blo gor sem bil na medvedih v Kočevju :) ampak letos,letos pa grem gor pa tudi če....... lani bli prjatli pa so rekli da je zadeva :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: ......pa čeprav voziva sršene.....BTW lahko, da sva se na Apačijih na Ivarčkem srečala....Ti z naloženim bajkom parkiral, jaz odhajal...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 ja tista rdeča z akrapoti...sem jo vidu :OK: nice :OK: ej lohk bi zabrisu kak kamen kje u mene..... bi šla na en pir al pa dva,tri..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 V normalnih pogojih ne bi blo blema, je pa dežek grozil......Drugič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Drugič te uzamem za besedo :OK: :P :beer1: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 se mal pol pa :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 To se pa obvezno gre an :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drinas Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 nekaj domačih fotk iz Faak Seeja v 2005 in 2004 Faak 2005 Faak 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 bli lani in gremo letos. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Bil včeraj v Louis-u,je že dost folka. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Bil včeraj v Louis-u,je že dost folka. :OK: ti a majo že kake akcije :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 ti a majo že kake akcije :? Ne hodit drago k svina.Mislim da se začnejo okrog 15. 9 .Takoj ko dobim reklamo domov,bom objavil. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Ne hodit drago k svina.Mislim da se začnejo okrog 15. 9 .Takoj ko dobim reklamo domov,bom objavil. :yea1: povsem razumljivo oz. pričakovano lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Tukaj piše -50% , pa je še zmeraj za 30% dražja od redne cene v Louisu.Tudi letos so se trgovke dobro organizirale ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 bil danes gor. :OK: očitno jih kar nekaj živi za ta dogodek in reskira letni dopust. kaj bo šele v soboto. kam se bojo dali. :? se splača it pogledat, vendar obvezno z motorjem. če pa je motor HD in ima zadaj gumo širine 300, potem pa ste verjetno že tam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Vidim, da ti je tud v oko skoču :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Ooooooooo :o :o :o madoooonca!!! To bo treba videt'! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ooooooooo :o :o :o madoooonca!!! To bo treba videt'! :grim kaj madonca fičo?kaj videt? gume al tiste dve v hlačkah :hmm: :P :P Popravljeno September 5, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 kaj madonca fičo?kaj videt? gume al tiste dve v hlačkah :hmm: :P :P Ne upam odgovort'. Me žena :devil: kontrolira. :angry2: :angry2: No, pa rečmo, da jermen... :P :P :slap: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 v petek ob 8 zjutraj odhod iz raven na kor če ima kdo željo se lahko pridruži :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mi startamo v petek in sicer, ob 16.uri iz nove gorice. :P prva postojanka bovec - :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Tudi mi gremo baje zijala past gor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Jap, sem vidu ogromno HaDejev tam... Kaka tretjina (po moji laični oceni) je bila pripeljanih na prikolicah... Ampak to je zato, ker najprej pridejo tudi tisti, ki imajo kaj za "pokazat".. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Jaz grem jutri........ :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Tudi mi gremo baje zijala past gor :grim :eek: Jaz grem jutri........ :OK: :OK: :OK: :OK: :lol1: :P uppsss :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 In ponoči, če boš tam spal (in smrčal), bodo po zvočnikih objavili: "Prosimo Klimbro, da ugasne motor... tile odprti rori preveč grmijo. " :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave