klimbra Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ne mislim gor spat.......sem zmrzljivc :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ne mislim gor spat.......sem zmrzljivc :blush: a to je EVA rekla ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 a to je EVA rekla ? Nop.....revma :blush: in to na prav posebno boleč način......... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Jaz grem jutri........ :OK: :OK: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :eek: :lol1: :P Kaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Jutri se gre gor, komj čakam :D !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mene pa BK za čokerje & crom :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 pejte! pejte! je kej za vid't! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) smo bli NORO JE odpuleno do kraja,škoda k so baterije spregle pa je nastal sam mal fotk .) aja ta železnina je pa sem en plunk u morje na fotkah,se ne da ujet kolk je te robe tale tamodr je pa za tanjuško slikan :P Popravljeno September 6, 2006. Popravil Sanda7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 :OK: :? .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mene pa BK za čokerje & crom :devil: Ti si zgleda en tistih, ki ne odzdravjo drugim na cest, samo sebi enakim :? Tud mene ne glih ne mikajo coperji, sam grem vsako leto malo pogledat, ker je res kaj za videt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
btobias Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 :doze: Če bi moral čoperja vozit oz.Harlija, raje vse skupaj prodam in začnem doma štrikat! HONDA je zakon! :OK: Pa kakšno pivce zraven! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ja no vsako tele ma svoje vesel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 To je še ta vikend?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 se en dan pa startamo tudi mi. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :doze: Če bi moral čoperja vozit oz.Harlija, raje vse skupaj prodam in začnem doma štrikat! HONDA je zakon! :OK: Pa kakšno pivce zraven! :wub: Bolš da ne greš štrikat k če ne veš ker je dober motor,kok bos vedel kera je dobra volna oziroma dobre igle za štrikat pozdrav :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ti si zgleda en tistih, ki ne odzdravjo drugim na cest, samo sebi enakim :? tega pa nism napisal/rekel in tudi ni res :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 tega pa nism napisal/rekel in tudi ni res :grrr Res,res da ni res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Woohooo še 45 minut pa letim tut jest :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 danes bil tam, NORO, NORO, NORO :OK: :OK: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 aha ta mi je bil zanimiv čeprav ni HD :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Bolš da ne greš štrikat k če ne veš ker je dober motor,kok bos vedel kera je dobra volna oziroma dobre igle za štrikat pozdrav :OK: pol pa še nis sedu na pravem motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) [attachmentid=80599][attachmentid=80600]tut če nisi glih ljubitelj železja, je obisk fakerzeja prava paša za oči! ka se šele zvečer dogaja!!!???? :eek: evo nekaj zanimivih primerkov!! [attachmentid=80602]pa še nekaj kosov: [attachmentid=80604][attachmentid=80605][attachmentid=80604] [attachmentid=80606]pa še pika na i: Popravljeno September 7, 2006. Popravil siks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 sam slike pa slike ops.bejbe sem hotu rečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
berni Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ka se šele zvečer dogaja!!!???? :eek: Pa to je sredi tedna. Petek, sobota zvečer :kva2: :OK: :yea1: :beer2: :grupni: :inlove: :blush: :slap: :wallbash: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave