leila Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) To se pa res splača pogledat! :OK: Že čez teden je noro, kaj bo šele čez vikend... :slap: [attachmentid=80625] [attachmentid=80626] Za lakotnike poskrbljeno... [attachmentid=80627] [attachmentid=80628] Evo...Klimbroid je uresničil svoje žlabudranje, da jo mahne gor... B) [attachmentid=80629] Popravljeno September 7, 2006. Popravil leila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 jest morm pa delat :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitka Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 letos grem....obavezno z mislimi sm že tam...še tale petek odrdrajtam pa vuuuuuuuuuuušššššššš Mihec letos se bova menala, lani sm pa jest delala. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Res je norišnica........madonca.....že sam prečkat cesto je na trenutke pravi podvig.......da bi pa to izvedel v skladu z vsemi CPP reglci, je pa čista utopija. Prireditvenih prostorov toliko, da se neodločen človek mojega kova sploh nebi mogel odločiti kje naj se usidra........ Cene.....huhhhhh.....to pa je že druga pesem :eek: :eek: :eek: Ko bom velik in bogat............bom pa tut na večerni pijanki ostal :OK: :OK: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 To se pa res splača Za lakotnike poskrbljeno... [attachmentid=80627] čist preweč sterilno zgleda :wacko: pa pir majo ti jodlarji zihr čist woden :grim @klimbra - po čem je pir na Fukowmu jezeru, da nisi ostal na pijanki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 se malo pa startamo. pir je bil lani cca. 2/3 evre odvisno kje si ga pil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) @klimbra - po čem je pir na Fukowmu jezeru, da nisi ostal na pijanki Ena mala radenska......vilacher beer in en tonik(2 dcl).......10 ojrov.....pizdarija......a veš kok pirov je to, na najdražjem slovenskem zboru :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :cry: :eek: :eek: :eek: :eek: 3,5 ojrota :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Popravljeno September 8, 2006. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :eek: :eek: :eek: :eek: 3,5 ojrota :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Pol pa rajš pr nas kam udarmo :? ,bo treba še mal zrast za u € območje :kva2: Sej bi pow plače rabu za se ga dobru nasekat :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Mihec letos se bova menala, lani sm pa jest delala. :lol1: o ne ne :P mišljeno je blo sam do petka :) zdele štartam :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 pravkar prišel z faakerja madonca je noro gor jutri grem še enkrat . samo slovencev nas je pa malo gor sem srečal samo dva :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inamaze Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :beer2: Jalovec , pozdravljen.Če se spomniš sva prejšnjo nedeljo skupaj "gledala" dirko iz hriba nad Portorožem? Jaz pa sem ti posodil daljnogled - inamaze. Vidim, da imaš zadnjo objavo na tej strani staro že skorajda cel mesec.Menda ja nisi ves čas na zboru HD-jev? Sem šel danes dopoldne tudi sam mimo Faker Seeja,gužva, obupna gužva! Rahlo je padal dež, zato sem se raje,kar pobral.Jutri se odpravim ponovno tja,če bo boljše vreme?Napoved je boljša, morda se srečamo? Lp :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :D Sem sedaj prebral , pa če mi kdo pove, kje je to :eek: pa kako se tam pride :blink: ,bi lahko šel jutri gor :eek: . :OK: :naughty: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: --------------------------------------------------------------------- LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :D Sem sedaj prebral , pa če mi kdo pove, kje je to :eek: pa kako se tam pride :blink: ,bi lahko šel jutri gor :eek: . :OK: :naughty: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: --------------------------------------------------------------------- LP Gres cez Korensko sedlo v Avstrijo pa proti Beljaku...v kraju Furnitz zavijes desno...od tam pa samo se naprej...al pa ce kakega HD ja zasledujes :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :D Sem sedaj prebral , pa če mi kdo pove, kje je to :eek: pa kako se tam pride :blink: ,bi lahko šel jutri gor :eek: . :OK: :naughty: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: --------------------------------------------------------------------- LP še prej morš pa do kranjske gore prist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 včer bil ponovno gor,... :yea1: hudo res!! :kva2: leila in klimbra vaju sem videl, ko sta se vračala :photo: pa fičo je po moje tud v gor letu :yes: kakšno fotko še prlimam :D tud striptiz sem ujel na enem koncu :grim :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 še prej morš pa do kranjske gore prist :? sem mislu da do podkorena :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 :? sem mislu da do podkorena :naughty: hehe, to je pa itak sprot :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Ena mala radenska......vilacher beer in en tonik(2 dcl).......10 ojrov.....pizdarija......a veš kok pirov je to, na najdražjem slovenskem zboru :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :cry: :eek: :eek: :eek: :eek: 3,5 ojrota :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ...in pol se folk prtožuje, k hod na naše zbore, da so obupne cene ... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Lepa sončna sobota in hrumenje Harleyev okoli jezera. Sem se tudi sam zapeljal gor in evo malo fotk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
605 Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 še nekaj fotografij z moje strani.LP. še nekaj fotografij z moje strani.LP. še nekaj fotografij z moje strani.LP. [attachmentid=80892][attachmentid=80891] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 :D Štartal sem ob 12 in prišel gor(faaker see) ob 15,ampak je kaj za :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ,tudi 2X joške,na svežem zraku,videl sem motorje iz LJ,SG in NM.Pa ogromno motorjev.Vreme je pa tudi na njihovi strani,tako da bo danes kar dosti pira zmanjkalo. Je že dogovorjeno z kolegi , da gremo naslednje leto gor za dva dni. :OK: :kva2: :kva2: :kva2: Bom dal slike gor ko jih razvijem :OK: Vsem LP! :naughty: :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Dons popoldne skoču do gor pogledat čez Ljubelj, nazaj pa čez Korensko sedlo. pa mal slikc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Lepa sončna sobota in hrumenje Harleyev okoli jezera. Sem se tudi sam zapeljal gor in evo malo fotk Nekaj me je zezal upload zato fotke še enkrat :blush: Popravljeno September 10, 2006. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Moj NR 1!! LP Mare Popravljeno September 10, 2006. Popravil DrM - FJR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 smo bli učer pa res ful dogaja. je bila glih parada pa se jih je okol 20 000 3 ure okol jezera vozil :kva2: FOTKE MORM ŠE GOR DAT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave