Toncek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Tudi mi smo bili v soboto gor. S kolegom smo motorje parkirali cca. 500 m stran, da nas ni bilo sram, ker smo imeli "plastiko". (FJR in BMW). Drgač je pa res noro, že preko ceste priti je pravi podvig. Sem imel občutek, da če imaš serijskega HD, ga nobeden še pogleda ne. Cena pijače, v primerjavi z našo doma je res visoka, v primerjavi z ITL, pa kar normalna oz. ceneje. Na žalost smo se v soboto vračali, delovne obveznosti v nedeljo. Naslednje leto gremo za dva dni. Čeprav sem slišal, da se jim 5 letna pogodba na Faaker See letos izteče. Tako, da je mogoča nova destinacija v 2007. Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Čeprav sem slišal, da se jim 5 letna pogodba na Faaker See letos izteče. Tako, da je mogoča nova destinacija v 2007. Srečno Tonček Tud jest sem že nekaj slišal o tem samo se ne spomnem kje.mislim,da je pisal v eni od revij,pa tud to,da bi bla idealna zamenjava Bled. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 pa tud to,da bi bla idealna zamenjava Bled. :OK: :eek: to bi pa rad videl :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Čeprav sem slišal, da se jim 5 letna pogodba na Faaker See letos izteče. Tako, da je mogoča nova destinacija v 2007. Srečno Tonček Tud jest sem že nekaj slišal o tem samo se ne spomnem kje.mislim,da je pisal v eni od revij,pa tud to,da bi bla idealna zamenjava Bled. :OK: Bled :? :? :? V Sloveniji pa kaj takega SIGURNO NIKOLI NE BO!!!!!!!! :grrr :cry: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Bled :? :? :? V Sloveniji pa kaj takega SIGURNO NIKOLI NE BO!!!!!!!! :grrr :cry: :slap: se strinjam :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ze cez Planino je ceu sundr, kok bi blo sele na Bledu glasno heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Par fotk, za tiste, ki so zamudl... Za tiste, ki cenjo kreativnost: [attachmentid=81146] Priblizn kolk nas je blo + vsaj x5: [attachmentid=81147] A to je na poti povozu ?! :blink: Al se je zvečer roštiljalo... [attachmentid=81148] Baje kje kakšnem tud kej "uide" .. :P [attachmentid=81149] Law and order: [attachmentid=81150] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Bled :? :? :? V Sloveniji pa kaj takega SIGURNO NIKOLI NE BO!!!!!!!! :grrr :cry: :slap: Zakaj pa ne ? Zaenkrat vidim eno skupno točno, CESTA OKROG JEZERA ! Samo v tej smeri se nadaljuje pa bo ! .) No to je še Metal forever videl zato pa je vrgel kost imenovano Bled ! :P ze cez Planino je ceu sundr, kok bi blo sele na Bledu glasno heh Planina je NOČ. Bled je DAN ! Ni primerljivo ! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Kaj pa je tisto tardeče? :hmm: :? A tole si mislil?! :hmm:[attachmentid=81042] :P :D Al' tole?... [attachmentid=81043] Na koncu pa tole! [attachmentid=81044] [attachmentid=81045] Kdo je rekel, da Harley ni le kup železja?... ne eno ne drugo ,sem mislu da si mel smao zraun da si nisi uspel vsega pogledat lepot tega sveta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 (popravljeno) Tud jest sem že nekaj slišal o tem samo se ne spomnem kje.mislim,da je pisal v eni od revij,pa tud to,da bi bla idealna zamenjava Bled. :OK: Bled :blink: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: možno je sam zelllloooo dvomim :grim slovenci pač nismo sposobni sestavt tazga zbora pa tud če bi ga bi zeleni use zjebal :) drgač pa zbor BOMBA tolk "drekpump" še nism vidu na kupu :devil: Popravljeno September 11, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Za Bled so se dejansko že zanimali, ampak so naši lokalni politiki gladko zavrnili :slap: . Očitno se ne zavedajo koliko €€€ bi lahko zaslužili :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 tolk "drekpump" še nism vidu na kupu :devil: Pa, a veš da nobene nisem vidu da bi crk'lna! :grrr :grrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Pa, a veš da nobene nisem vidu da bi crk'lna! :grrr :grrr :D :lol: motiš se glej tole tale jo je šraufal [attachmentid=81177] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 [attachmentid=81178] [attachmentid=81179][attachmentid=81180][attachmentid=81181][attachmentid=81182][attachmentid=81183][attachmentid=81184][attachmentid=81185][attachmentid=81186][attachmentid=81187][attachmentid=81188][attachmentid=81189] :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tetec Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Pa, a veš da nobene nisem vidu da bi crk'lna! :grrr :grrr :D :D :D :D :D Saj so jih velik kar s prikolicami pripeljali in odpeljali, komunalci pa menda še cel teden pobirajo šraufe in dele, ki jim odpadejo na vožnji okoli jezera :D :D :D :D :yea1: LP Tetec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 :D :D :D :D Saj so jih velik kar s prikolicami pripeljali in odpeljali, komunalci pa menda še cel teden pobirajo šraufe in dele, ki jim odpadejo na vožnji okoli jezera :D :D :D :D :yea1: LP Tetec zgleda da so teli HD-ji tok zanč da se jih more s prikolco prpelat :kva2: učas smo rabl prikolco za odpelat ta zbit motor. :kva2: če se bi ta tedn vozu po avstrij bi sigurn nabrav delov za eno noro predelavo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Za Bled so se dejansko že zanimali, ampak so naši lokalni politiki gladko zavrnili :slap: . Očitno se ne zavedajo koliko €€€ bi lahko zaslužili :closedeyes: Kakor se vzame, upoštevati je treba da je Bled drugače turistično naravnan, Tam puščajo cekine vglavnem starejši tuji turisti,ki išejo mir in spokojnost narave, (no pa tudi drugo)kar bled zelo dobro ponuja. Ne vem če bi tak (hrupen)dogodek odgovarjal tem turistom, in lahko bi prišlo do usipa stalnih gostov. Tu lahko prihaja do navzkrižnih interesov. Poleg tega pa mislim da na Bledu ni dovolj prostora(oz. tudi cest, ki bi zmogle prebavit tako parado). Samo toliko v razmislek. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ne posnemajte me prosim za to, za kar bom zdajle stegnil jezik. Pred leti, ko sem šel na tole fešto, sem od rondojčka na odcepu, pa do Faakersee-ja, (več kot 30 kilometrov), srečal kakšnih sto tahudih (HD-jarjev) motoristov. Vse po vrsti sem pozdravil! A ni hudič... Le trije so pozdrav vrnili!!! :o :o :o :yes: Ko sem prišel na "zborno mesto" pa sem videl več avtomobilskih prikolic :eek: kakor kroma. Našemili so se... In ravno ti, me niso šmirglali za živo silo!!! :nono: A me sedaj razumete, zakaj od takrat nikogar ne pozdravim IN VSAKOMUR ODZDRAVIM!!! Še najraje mulčka na mopedu, ki mu tak pozdrav največ pomeni. Hočeš - nočeš, moraš včasih tudi proti svoji volji, spremeniti etična načela... :hmm: :? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Tudi jst sem jih u nedeljo od Kranjske g. proti Jesenicam srečow cca.50kom..........od teh je misl da samo eden odzdravu! :grim Nimaš kaj, ko ti enkrat stopi u glavo je k...! :BUA: PS Še zmeraj pozdravm vsakega motorista, če pa on odzdravi je pa njegov problem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Nimaš kaj, ko ti enkrat stopi u glavo je k...! :BUA: nak ni to krivo :grrr Pr HD-jih je problem če balanso spustiš k pol use razpade :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Faaker see-2006 :D :eek: :OK: Jepa res kaj videt. Nekaj na hitro posnetih fotk:[attachmentid=81237][attachmentid=81240][attachmentid=81238] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) A ima kdo mogoče kake podatke in slike tega motorja: Saj vem da dosti zahtevam, pa vseeno :blush: Popravljeno September 12, 2006. Popravil nadelsbe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 srečal kakšnih sto tahudih (HD-jarjev) motoristov. Vse po vrsti sem pozdravil! A ni hudič... Le trije so pozdrav vrnili!!! :o :o :o :yes: ja sem tud jest to porajtu :) se držijo kot da bi držali boga za jajca :lol1: :lol1: A ima kdo mogoče kake podatke in slike tega motorja: Saj vem da dosti zahtevam, pa vseeno :blush: zakva te pa ta tko zanima :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 ... Le trije so pozdrav vrnili!!! :o :o :o :yes: Jaz se pa perav zarad takih se vedno trudim...pa opazam, da je vedno slabse :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Pred leti, ko sem šel na tole fešto, sem od rondojčka na odcepu, pa do Faakersee-ja, (več kot 30 kilometrov), srečal kakšnih sto tahudih (HD-jarjev) motoristov. Vse po vrsti sem pozdravil! A ni hudič... Le trije so pozdrav vrnili!!! :o :o :o :yes: Jaz pa imam čisto drugačno izkušnjo. Čez soboto in nedeljo sem pač bluzil po Avstriji in srečal toliko tega kroma in takih kot tudi sam praviš, tako posameznike kot tudi cele skupine, pa mi je večina odzdravila :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave