andi1 Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) :D :D :D :D Saj so jih velik kar s prikolicami pripeljali in odpeljali, komunalci pa menda še cel teden pobirajo šraufe in dele, ki jim odpadejo na vožnji okoli jezera :D :D :D :D :yea1: LP Tetec Saj večinoma se približno ve, zakaj :kva2: :kva2: :kva2:. To pove ena slika. Druga pa (oz. nalepka s škatle od originalnega rezervnega dela), zakaj se zmeraj manj kvarijo, hehe. :eek: Pa naj mi lastniki Harleyev, lepo prosim, ne zamerijo in naj moj prispevek vzamejo kot šalo. Kajti takoj moram priznati, da je Harleyev zvok - vsaj za moja ušesa - EN NAJLEPŠIH NA SVETU :worship: :worship: :worship: :yes: Pa še en lep pozdrav vsem skupaj. Popravljeno September 18, 2006. Popravil andi1
bandy Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Saj večinoma se približno ve, zakaj :kva2: :kva2: :kva2:. To pove ena slika. Druga pa (oz. nalepka s škatle od originalnega rezervnega dela), zakaj se zmeraj manj kvarijo, hehe. :eek: Pa naj mi lastniki Harleyev, lepo prosim, ne zamerijo in naj moj prispevek vzamejo kot šalo. Kajti takoj moram priznati, da je Harleyev zvok - vsaj za moja ušesa - EN NAJLEPŠIH NA SVETU :worship: :worship: :worship: :yes: Pa še en lep pozdrav vsem skupaj. se strinjam s tabo!!!!
Priporočene objave