andi1 Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) :D :D :D :D Saj so jih velik kar s prikolicami pripeljali in odpeljali, komunalci pa menda še cel teden pobirajo šraufe in dele, ki jim odpadejo na vožnji okoli jezera :D :D :D :D :yea1: LP Tetec Saj večinoma se približno ve, zakaj :kva2: :kva2: :kva2:. To pove ena slika. Druga pa (oz. nalepka s škatle od originalnega rezervnega dela), zakaj se zmeraj manj kvarijo, hehe. :eek: Pa naj mi lastniki Harleyev, lepo prosim, ne zamerijo in naj moj prispevek vzamejo kot šalo. Kajti takoj moram priznati, da je Harleyev zvok - vsaj za moja ušesa - EN NAJLEPŠIH NA SVETU :worship: :worship: :worship: :yes: Pa še en lep pozdrav vsem skupaj. Popravljeno September 18, 2006. Popravil andi1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Saj večinoma se približno ve, zakaj :kva2: :kva2: :kva2:. To pove ena slika. Druga pa (oz. nalepka s škatle od originalnega rezervnega dela), zakaj se zmeraj manj kvarijo, hehe. :eek: Pa naj mi lastniki Harleyev, lepo prosim, ne zamerijo in naj moj prispevek vzamejo kot šalo. Kajti takoj moram priznati, da je Harleyev zvok - vsaj za moja ušesa - EN NAJLEPŠIH NA SVETU :worship: :worship: :worship: :yes: Pa še en lep pozdrav vsem skupaj. se strinjam s tabo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave