Bejba22 Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 :OK: :OK: :OK: Vljudno vabljeni vsi na naš 3 Medvedji bikers vikend, ki se bo odvijal v Brunarici pri Kočevju, tisti, ki ste že bili pri nas veste kje je to, za vse tiste, ki pa ne veste pa pokukajte na našo spletno stran. www.mk-kocevski medvedi.com :beer2: :010 :friend1: :grupni:
Bejba22 Objavljeno Avgust 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 :OK: :OK: :OK: Vljudno vabljeni vsi na naš 3 Medvedji bikers vikend, ki se bo odvijal v Brunarici pri Kočevju, tisti, ki ste že bili pri nas veste kje je to, za vse tiste, ki pa ne veste pa pokukajte na našo spletno stran. www.mk-kocevski medvedi.com :beer2: :010 :friend1: :grupni: Se opravičujem napaka še enkrat www.mk-kocevski-medvedi.com
Miha Z. Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) bil dve leti zapored bomba zbor :OK: :OK: :OK: ampak letos grem na ....... mogoče next year :ninja: Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Miha Z.
METAL4EVER Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 pridemva z frau,ker ste nama v celju obljubil dober golaž.sva tista,ki sva delila flajerje od patra nikota,MOTORIST ZA MOTORISTE. :yea1: :yea1:
čuk Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 Dober zbor.Ziher pridem. :OK: Upam pa ,da bo vreme lepše kot lani. :?
cof Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 biu prejšnje leto pa se mi je tok fajn zdel da pridem tud letos :OK: :010 :beer2:
jezdec Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) A spet bo medvedji golaž. :OK: Itak da pridemo Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil jezdec
Bejba22 Objavljeno Avgust 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 A spet bo medvedji golaž. :OK: Itak da pridemo Jezdec, pa saj ne bo samo golaž, bo tud kaj drugega :blink: :beer2: :music3: :love1: :zzz:
cof Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Jezdec, pa saj ne bo samo golaž, bo tud kaj drugega :blink: :beer2: :music3: :love1: :zzz: ja tam se dogajajo zabaune stari :kva2: (disko hašiš gola telesa...) :ninja:
Miha Z. Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 ja tam se dogajajo zabaune stari :kva2: (disko hašiš gola telesa...) :ninja: :eek: u mater cof...... :P :P
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Čuj Bejba, kaj je kej s/z našim Medwidom :? [attachmentid=79940] Že eno leto je med pogrešanimi :cry:
jerryspringer Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 kakšn je pa kej program? :blush:
Bejba22 Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 kakšn je pa kej program? :blush: V soboto bo panoramska vožnja ob 15 uri potem :beer2: nato igre, :eek: Razvaline :music3: :010 , Koli & band, striptiz itd. Čuj Bejba, kaj je kej s/z našim Medwidom :? [attachmentid=79940] Že eno leto je med pogrešanimi :cry: Ojla! Sem že v Puli z enim vašim članom govorila o tem, bomo rešili, kar se rešiti da. :OK: Verjemi, da sem sprintala fotko od medeka in napisala Wanted in obesila po >Kočevju na vsa možna drevesa, ampak ni se pojavil :eek: , niti nihče ga ni videl.verjetno je šel v Kočevske gozdove k svojim prijateljem. :wub: :photo: hecam se Se vidimo :grupni: in dobrodošli! LP bejba
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 V soboto bo panoramska vožnja ob 15 uri potem :beer2: nato igre, :eek: Razvaline :music3: :010 , Koli & band, striptiz itd. Ojla! Sem že v Puli z enim vašim članom govorila o tem, bomo rešili, kar se rešiti da. :OK: Verjemi, da sem sprintala fotko od medeka in napisala Wanted in obesila po >Kočevju na vsa možna drevesa, ampak ni se pojavil :eek: , niti nihče ga ni videl.verjetno je šel v Kočevske gozdove k svojim prijateljem. :wub: LP bejba ja, mi je pravil Fritz učirej, da ste govorili :grim Se vidimo :grupni: in dobrodošli! LP bejba težka bo, mam spet šihtne zadewe :doze:
Bejba22 Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja, mi je pravil Fritz učirej, da ste govorili :grim težka bo, mam spet šihtne zadewe :doze: :lol1: kaj nisi planiral dopusta za medvede :yea1:
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 :lol1: kaj nisi planiral dopusta za medvede :yea1: mam žal tak šiht, da težko 2 dni naprej točno planiram :krneki:
Free bikerca Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 :OK: :OK: :OK: Vljudno vabljeni vsi na naš 3 Medvedji bikers vikend, ki se bo odvijal v Brunarici pri Kočevju, tisti, ki ste že bili pri nas veste kje je to, za vse tiste, ki pa ne veste pa pokukajte na našo spletno stran. www.mk-kocevski medvedi.com :beer2: :010 :friend1: :grupni: Sem slišala, da mate dobr golaž, zjutri pa zastonj kavico :OK: , scena je menda ful vredu, družba tudi... No sam vreme zrihtijte, pa pridem! :yea1: (...pa še pocajtam prehlad iz Pule...)
Bejba22 Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 Sem slišala, da mate dobr golaž, zjutri pa zastonj kavico :OK: , scena je menda ful vredu, družba tudi... No sam vreme zrihtijte, pa pridem! :yea1: (...pa še pocajtam prehlad iz Pule...) Dobro si slišala, če si bila v Puli. :OK: Vreme bo čudovito, ker imamo pogodbo sklenjeno z unim gooooor, tako, da ni panike za kakšno slabo vreme.Kaj si se prehladila :( , ti se kar pozdravi, saj je samo še štiri dni do zbora :OK: :010 :010 :010
Free bikerca Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Dobro si slišala, če si bila v Puli. :OK: Vreme bo čudovito, ker imamo pogodbo sklenjeno z unim gooooor, tako, da ni panike za kakšno slabo vreme.Kaj si se prehladila :( , ti se kar pozdravi, saj je samo še štiri dni do zbora :OK: :010 :010 :010 Ni blema. Če un tam zgori prav, da bo - potem, ziher pridem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: A ja, glede prehlada (bolje Prehladčine!), sem pa že stopla v akcijo. Čajček z limonco v potokih :cry:
Einherjar Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 A ja, glede prehlada (bolje Prehladčine!), sem pa že stopla v akcijo. Čajček z limonco v potokih :cry: Napacen pristop... Snopcek zjutraj je najboljse zdravilo...
Medoo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Upam, da bo tako dobro kot lani!! :OK:
Bejba22 Objavljeno September 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2006 Upam, da bo tako dobro kot lani!! :OK: :eek: Kaj mogoče dvomiš? :yea1: :beer1: :beer2: :fight1: :friend1: :friend2: :grupni: :music1: :zzz: :drunk: :inlove: :wallbash: :worship: Vse to in še več!
Free bikerca Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Napacen pristop... Snopcek zjutraj je najboljse zdravilo... NAPOMOČ!!!! Ne deluje, ne eno ne drugo! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 NAPOMOČ!!!! Ne deluje, ne eno ne drugo! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( A s peniscilinom si že probala :krneki:
METAL4EVER Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 NAPOMOČ!!!! Ne deluje, ne eno ne drugo! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ŠNOPS IN TO EN KUBIK ZJUTRAJ(DECI)NE PA 0.2 PA BO ZALEGL.EN UČINK BO SIGURN. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se