kađiva Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 @bejba22: ma ja sej vem kako je to k je alko v igri tud, :D ...sam pol k so se stepl bi blo fajn udeležence pretepa odstrant,ne pa da so se pol še 1x :P no ja sej ni panike,more bit mal tega tud :D sam da se niso motoristi tepl B) :yea1:
gregor46 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo par slikic še z moje strani:
Rude Boy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo par slikic še z moje strani: šotor je :OK: MAYA MAYA !
gebre Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo par slikic še z moje strani: U sosed :D
gregor46 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 šotor je :OK: MAYA MAYA ! haha, ja res je :OK: , v petek kuplen v soboto testiran .) U sosed :D :? levi ali desni (gledano IZ mojega šotora) :)
peco Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :? levi ali desni (gledano IZ mojega šotora) :) Eno ulco stran - tisti, k smo zutrej zadni vztrajal z postavljenima šotoroma pa župco kuhal. :grim :D
gregor46 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 (popravljeno) Eno ulco stran - tisti, k smo zutrej zadni vztrajal z postavljenima šotoroma pa župco kuhal. :grim :D A se spomnim, pa rdečo-črna CBR-ka zraven :OK: . Kak vam je te župa pasala :? , jaz sem rabo tri ure da sem štotor spakira :wacko: . Blo preveč :beer1: Popravljeno September 11, 2006. Popravil nadelsbe
Miha Z. Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo par slikic še z moje strani: uu čokoladni striptiz :OK: vidm d je tud Jasmina plesala striptiz :naughty:
peco Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 A se spomnim, pa rdečo-črna CBR-ka zraven :OK: . Kak vam je te župa pasala :? , jaz sem rabo tri ure da sem štotor spakira :wacko: . Blo preveč :beer1: Ja moja krauca je bla zravn. :OK: Na juhco pa ni komentarja - je legla k ata na mamo. :grim
travac Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Kaj ni tale desna Jasmina-Jagoda iz Big brotherja?Sem jo ~e ve krat videl na moto zborih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se