mateja86 Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ali kdo ve kje bi dobila video kaseto oz.dvd iz motozbora leta 2002 ki ga je priredil mk orel na sotočju, en je namreč vse to snemal in jaz bi rada to dobila.če kdo ve naj mi sporoči.hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ta un vagabund al neki tazga bikers.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Poskušaj na telefonski, ki jo najdeš na tej strani: http://www.bikersworld.si/slo.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ali kdo ve kje bi dobila video kaseto oz.dvd iz motozbora leta 2002 ki ga je priredil mk orel na sotočju, en je namreč vse to snemal in jaz bi rada to dobila.če kdo ve naj mi sporoči.hvala Jest jo mam :grim Necenzurirano verzijo :naughty: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 na METAL CAMPU sem izgubu ledvični pas torzo,če ga je kdo najdu nej se javi. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 na METAL CAMPU sem izgubu ledvični pas torzo,če ga je kdo najdu nej se javi. :glare: In to si šele danes pogruntal? V jurčkih ga ni bilo, smo bli tam prisotni ves čas :D Pa upam, da se bo našel, čeprav močno dvomim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 In to si šele danes pogruntal? V jurčkih ga ni bilo, smo bli tam prisotni ves čas :D Pa upam, da se bo našel, čeprav močno dvomim. na žalost sem pogruntov šele v ponedeljek,ko sem prišel k sebi.mislim pa da sem ga pozabil v trgovini. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mateja86 Objavljeno Avgust 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Jest jo mam :grim Necenzurirano verzijo :naughty: Tadej res?a bi mi jo upal kako poslati?res bi ti bila hvaležna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 res?a bi mi jo upal kako poslati?res bi ti bila hvaležna. Pošlji mi naslov na PM. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 ali kdo ve kje bi dobila video kaseto oz.dvd iz motozbora leta 2002 ki ga je priredil mk orel na sotočju, en je namreč vse to snemal in jaz bi rada to dobila.če kdo ve naj mi sporoči.hvala Videopotepuh Celje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Videopotepuh Celje ... a ono štango ste fental in plaval v fontani pa naslednje leto ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Videopotepuh Celje ... Krave ne prodajaj starih informacij po forumu. VIDEO VAGABUND Pirešica.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Krave ne prodajaj starih informacij po forumu. VIDEO VAGABUND Pirešica.... Tadej Ok, kaj pri hudiču si hotel povedat ... :hmm: ... moj IQ ne seže tako nizko, da bi razumela ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ok, kaj pri hudiču si hotel povedat ... :hmm: ... moj IQ ne seže tako nizko, da bi razumela ... BMK kam seže tvoj IQ. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ali kdo ve kje bi dobila video kaseto oz.dvd iz motozbora leta 2002 ki ga je priredil mk orel na sotočju, en je namreč vse to snemal in jaz bi rada to dobila.če kdo ve naj mi sporoči.hvala Ravo sedaj sem govoril z Paskalom,ki je bil ustanovitveni član orlov,mi je oblubu,da bo danes osebno govoril z Borisom(vagabund),in če video obstaja ga dobiš na cd-ju. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se