norc 16 Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 evo sem še našel en posnetek iz racelanda.
Aless Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 a za tabo vozi justaboy? :) ja....to je se od augusta posnetek....
Gamma Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Ko že obujamo spomine......tudi jaz sem imel v oktobru priložnost okusiti racelandski asfalt :D
Tanjuška Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 učeri bla na racelandu, blo je zakon, ni nas blo velik, tko da prve dve vžnje sm bla sama na pisti, pa mi je blo kr mau čudno, nč nism upala na kolen pa to, no pol sm se pa le upogumla in sm ugotovila, da po parih počasnih krogih z neogreto gumo, da je začelo držat ko pribito v asfalt, res je blo zakon, no tko da sm se pol še mau z gokartom furala in dosegla čas 48,74 kar baje ni slabo, jz ne vem. in na koncu mi je boštjan posodu še SM Aprilijo, k trga gate, čist dviji mopi u nulo, no in sm še z SM mal tačkala po ovinkih, tko da je blo res zakon :worship: kapo dol, ja in res asfalt šekr drži, sam taprave gume je treba met :whistle: :winkiss:
Ježek Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Sej ni res..ampak kot kaže je..torej če se hočeš vozit po pisti mora met motor manj kot 98 dB!"!!!! Haloo..sosede baje moti..kje je tam kaka hiša ne vem.. v glavnem jutri bi šel sam ne vem kje dobit kak vložek za v auspuh ker je prej 110 kot pa 98 dB!! :headbang: :headbang: A imajo naprave za merjenje decibelov al ti samo malo na gas pritisneš pa šefe z izostrenim sluhom pove....ti tole je pa malo preveč!Dej vložek notri! A so že komu merili glasnost??
RockGirl69 Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 waaaaaaaaaaaa dirkališče v kk je zakon pa še blizu mene je... noro sam še motor nabavm pa grem neki krogov :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: :OK:
Ježek Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 A imajo naprave za merjenje decibelov al ti samo malo na gas pritisneš pa šefe z izostrenim sluhom pove....ti tole je pa malo preveč!Dej vložek notri! A so že komu merili glasnost?? No ja....in tako vse tiho je bilo. :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 waaaaaaaaaaaa dirkališče v kk je zakon pa še blizu mene je... noro sam še motor nabavm pa grem neki krogov :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: :OK: za učit pa pilt tehniko je fajna proga :OK: No ja....in tako vse tiho je bilo. :closedeyes: nevem zakaj na njihovi strani ni nikjer omenjeno glede dB. drgač pa mislim da je kar nekaj gokardov (pre)glasnih.. tko da, to js nebi tako resno jemal.
NejcZ Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Letijo kam tisti njihovi gokardi? Bi sprobal enkrat :)
biker77 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Letijo kam tisti njihovi gokardi? Bi sprobal enkrat :) nikamor ne grejo
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 raj reč enmu tm če ti ga renta za par krogov :P pa daš mu za kšno pjačo/dve/tri... :) ker tisti k jih majo privat letijo kr fajn :)
Gallus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 nikamor ne grejo ... max 62 km/h ...
Jure Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Boring.. Ampak ni probleme, glede na to, da smo itak vsi motoristi, ki se verjetno pripeljemo tja z motorji, potem enostavno namesto 10 eur za karting plačaš 20 in greš gor s svojim dvokolesnikom. Much more fun :D
Gallus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 ... ni prav veliko junakov, ki na celi progi "tišijo gas do daske" ...
NejcZ Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Js bom te gokarde sigurno sprobal :) Sej če gre 62 je to tud neki..
Rock-46 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Js bom te gokarde sigurno sprobal :) Sej če gre 62 je to tud neki.. Tisti gokardi ki jih tam dol sposoja so za en DREK, to imajo iste motorje kot vrtne kosilnice gor, in so 4 taktni in gredo skoraj nic na uro :) Ce bo kdo hotel, se lahko pelje z mojim, ko bom dol, je 100ccm, avtomatik, in vsaj malo potegne kot naj bi :) LP;Rok
Matex_46 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Tisti gokardi ki jih tam dol sposoja so za en DREK, to imajo iste motorje kot vrtne kosilnice gor, in so 4 taktni in gredo skoraj nic na uro :) Ce bo kdo hotel, se lahko pelje z mojim, ko bom dol, je 100ccm, avtomatik, in vsaj malo potegne kot naj bi :) LP;Rok bi se prijavil O:-)
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 bi se prijavil O:-) tut js za kšn krogc ko bo sezona :) če bi se dal :whistle:
Jure Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Tisti gokardi ki jih tam dol sposoja so za en DREK, to imajo iste motorje kot vrtne kosilnice gor, in so 4 taktni in gredo skoraj nic na uro :) Ce bo kdo hotel, se lahko pelje z mojim, ko bom dol, je 100ccm, avtomatik, in vsaj malo potegne kot naj bi :) LP;Rok Tudi jaz bi se prijavil :D V zameno nudim tekoče dobrine :P
MaraudeR Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) bi pa taprave peljal... Popravljeno December 11, 2007. Popravil MaraudeR
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) bi pa taprave peljal... Raceland.. Krško edit: vidm da si že spremenu post :) Popravljeno December 11, 2007. Popravil FiFtY_
condor Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Tisti gokardi ki jih tam dol sposoja so za en DREK, to imajo iste motorje kot vrtne kosilnice gor, in so 4 taktni in gredo skoraj nic na uro :) Ce bo kdo hotel, se lahko pelje z mojim, ko bom dol, je 100ccm, avtomatik, in vsaj malo potegne kot naj bi :) LP;Rok Jst bi šu tud kak krog če se da. :worship: :worship:
NejcZ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Rock-46 povej po čem te lahko prepoznamo, če te kdaj vidim dol, da se zmenmo za kak krogec :P
Rock-46 Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ojla, Spoznate me po mojemu ZELENMU gokartu, je cisto zelene barve, in gor ima nalepke SAVA. Ker je prej vozil z njim en ki je dirkal za SAVO. Me ne morte falit,ce bom dol. Pridte me pocukat, pa se boste zapelal... LP;Rock
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se