Jure Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Kul :) Sam DeXa je bl mal vidt, bolj proti koncu.. Sem verjetno šele potem prišel na progo.. :)
rumenicestak Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Kul :) Sam DeXa je bl mal vidt, bolj proti koncu.. Sem verjetno šele potem prišel na progo.. :) Si dobu zato ime na naslovu filma, častno prvo mesto :)
condor Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Še filmčki od nedeljskih užitkov! Condor je seveda čist not padu klik ! Dex in Tony pa sta spretno lovila čase klik ! Tanjuška je bila na koncu mal t....a, že ve zakaj klik ! Thx, sam kako bolš resolucijo drugič :naughty:
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 seveda dviga prvo kolo..če hočeš da dviga :whistle: drgač pa se na racelandu drugače kot v prvi s SS motorjem ne da peljat.. tko da v drugi prestavi zgleda hudo bogo vse.. dex drugič poslušej mal pa dej v prvo da ne boš taka ovira ;)
Jure Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Ah nene.. Sej veš, pol bi prehitro podru tvoj cajt, pa nism hotu da kej zameriš :whistle: Tut prva pride še na vrsto :grim
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Ah nene.. Sej veš, pol bi prehitro podru tvoj cajt, pa nism hotu da kej zameriš :whistle: Tut prva pride še na vrsto :grim sanjaj :lol1:
Tony Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Si dobu zato ime na naslovu filma, častno prvo mesto :) Zdej sm pa vidu kje napake delam :naughty: Naslednjič bom full hitrejši :lol1:
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 btw.. stric burek je okej? al ga kej boli?
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Zdej sm pa vidu kje napake delam :naughty: Naslednjič bom full hitrejši :lol1: ta kratek krog pelješ pa bo cajt spodoben :naughty:
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 :naughty: :D no ko boš posekal čas dobiš pizzo in pivo..pa še tvoja punca..
Jure Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Te bom držal za besedo :D Samo zmenit se je treba ali to velja za obstoječi čas, ali morebiten zboljšan, če boš letos še kaj vozil dol? :D
biker77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Te bom držal za besedo :D Samo zmenit se je treba ali to velja za obstoječi čas, ali morebiten zboljšan, če boš letos še kaj vozil dol? :D obstoječi čas..53,6..javno..da ne bo pol kakega zgovarjanja..pa pošteno a ne .)
Jure Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Kul, deal.. Čeprav enkrat sem že padel, ko sem se hotel tolk pelat.. Tko da ko bo pa bo, če bo :D Skoz glavo v zid je predrago za denarnico :D
Jure Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Gašper, vidim da bereš temo, se tudi ti pridružiš? :P
rumenicestak Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Thx, sam kako bolš resolucijo drugič :naughty: Sam zate rahlo popravljena resolucija, žal več telefon ne zmore :grrr !
mojgap Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) Gašper, vidim da bereš temo, se tudi ti pridružiš? :P Oprosti, mal zamujam. Nisem mel časa prej. Ja kaj mi je povedala ta nedelja na Racelandu. To, da sem mal zarjavel in , da bo treba kr potrenirat, da pridem vsaj na lanski nivo pol pa začnem kej napredovat. Sicer sem pa že lani tukaj zaostajal za vama, tko da si na tej pisti takih ciljev kot ti ne zastavljam. Moj strojček je za to pisto mal preokoren. :rolleyes: Popravljeno April 2, 2008. Popravil mojgap
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Oprosti, mal zamujam. Nisem mel časa prej. Ja kaj mi je povedala ta nedelja na Racelandu. To, da sem mal zarjavel in , da bo treba kr potrenirat, da pridem vsaj na lanski nivo pol pa začnem kej napredovat.Sicer sem pa že lani tukaj zaostajal za vama, tko da si na tej pisti takih ciljev kot ti ne zastavljam. Moj strojček je za to pisto mal preokoren. :rolleyes: Isto razmišljava mojgap :yes: Kdaj gremo spet :?
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Isto razmišljava mojgap :yes: Kdaj gremo spet :? to nedeljo ne bo šlo, ker imajo gokartisti tekmo, pa soboto tud ne, ker bojo trenirali in ker bo taka velika gneča, motoristi ne bomo prišli na vrsto. :closedeyes:
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 to nedeljo ne bo šlo, ker imajo gokartisti tekmo, pa soboto tud ne, ker bojo trenirali in ker bo taka velika gneča, motoristi ne bomo prišli na vrsto. :closedeyes: Hvala za info, ker tudi če bi pustil se ne bi šu gužvat. Med tednom je najbolš, če se čas najde.
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Mi smo se mel včeri čist v redu, pa gužve tud ni blo :whistle:
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 rumenicestak Vidm lepo si vozu gor :yes: in kako se ti zdi proga?
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 No pa še rumenacestakinja junior :P !
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 rumenicestak Vidm lepo si vozu gor :yes: in kako se ti zdi proga? Proga je super, v redu za piljenje tehnike, lavfa pa itak samo prva prestava pa zadn bicikl :) !
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 No pa še rumenacestakinja junior :P ! :kva1: maš že naraščaj al kaj :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se