Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Bi šel kdo med tedom dol? Moram Qualifierco dokončat, da zamenjam :D
avro Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Proga je super, v redu za piljenje tehnike, lavfa pa itak samo prva prestava pa zadn bicikl :) ! Gume si pa tud dobro stopil... sm jih videl Pa Tanjuška se je tud naganjala ...... sicer je ne poznam, sam vozi se pa tud z vsem, kaj ji daš med noge... Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil avro
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :kva1: maš že naraščaj al kaj :lol: Valda 13 let, pa zdej se je na motorje spravla :grim
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Gume si pa tud dobro stopil... sm jih videl Pa Tanjuška se je tud naganjala ...... sicer je ne poznam, sam vozi se pa tud z vsem, kaj ji daš med noge... Tanjuška pa pohvalno, me je v 20 minutah s supermotom 250 nesla za krog in pol :OK:
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Bi šel kdo med tedom dol? Moram Qualifierco dokončat, da zamenjam :D Ja bi ja :grim sam še sonček počakamo :photo: Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil Tony
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Hvala za info, ker tudi če bi pustil se ne bi šu gužvat. Med tednom je najbolš, če se čas najde. joj oprosti, za napačno informacijo v soboto je tekma ne v nedeljo, tako da predvidevam, da se bo v nedeljo že dalo voziti, pa še veliko gume bo gor od gokartov tako da bo držalo kot pribito v tla ;)
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Valda 13 let, pa zdej se je na motorje spravla :grim a to je tvoja hčerka v tanjuškinem kombineznu? čigavega je pa imela tanjuška? :unsure:
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Gume si pa tud dobro stopil... sm jih videl Pa Tanjuška se je tud naganjala ...... sicer je ne poznam, sam vozi se pa tud z vsem, kaj ji daš med noge... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
avro Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Zakaj pa tolko smeha?
Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Dex, ker dan je v planu :)? Vseeno, samo da je uredu vreme. Jaz bi raje med tednom kot v nedeljo, ker ne bo gužve.
Dolenc™ Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Jst upam da dobim juter plačo, pa grem po novo zadno gumo. Ustreza mi pa sreda pa petek, tko da če se kej zmente lahko name računate :).
Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Bomo videli kako bo z vremenom, se slišmo :)
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Zakaj pa tolko smeha? zato ker je to res, je pa še ni stvari, ki jo ona nebi vozila. kakor jaz vem vozi ona vse kar je na bencin :lol1:
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a to je tvoja hčerka v tanjuškinem kombineznu? čigavega je pa imela tanjuška? :unsure: Od Aleša Hlada :) !
rumenicestak Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a to je tvoja hčerka v tanjuškinem kombineznu? čigavega je pa imela tanjuška? :unsure: Jap :) !
avro Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 zato ker je to res, je pa še ni stvari, ki jo ona nebi vozila. kakor jaz vem vozi ona vse kar je na bencin :lol1: ahaa.. da vse na bencin vozi pa nism vedu..... pol tud kosilnco in motokultivator. Si mal drugač napisala , kot sem prej jaz :whistle:
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ahaa.. da vse na bencin vozi pa nism vedu..... pol tud kosilnco in motokultivator. Si mal drugač napisala , kot sem prej jaz :whistle: tudi bečeesko je vozila (vsaj probala), tudi multikultivator je probala vozit, traktor tudi, kamion (to sem jo še sama vidla, da ga je vozila), da od motorjev ne govorim, atv tudi,.... pa še bi lahko naštevala :winkiss:
avro Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 tudi bečeesko je vozila (vsaj probala), tudi multikultivator je probala vozit, traktor tudi, kamion (to sem jo še sama vidla, da ga je vozila), da od motorjev ne govorim, atv tudi,.... pa še bi lahko naštevala :winkiss: a si ti tudi včeraj kaj vozila na racelandu??
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a si ti tudi včeraj kaj vozila na racelandu?? ne sem se na morju potepala
triler Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Bomo videli kako bo z vremenom, se slišmo :) Jst bi su tud mogoce... Ce se pozdravim :( Menda naj bi bil v cet ze ok vreme.
Tony Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Bo kdo gor v soboto? V soboto ne boš mogu vozt gor, ker majo neko tekmo baje. Mislmo pa v čet. ali pet. mogoče če bo čas :yea1:
fastgirl Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 V soboto ne boš mogu vozt gor, ker majo neko tekmo baje. Mislmo pa v čet. ali pet. mogoče če bo čas :yea1: tony v petek ne bo šlo, ker bojo gokartisti gor in bo taka gužva, da motoriste sigurno ne bojo gor spušali. sem se z tanjuško pogovarjala in pravi, da imajo tekmo v soboto, samo, da bodo ljudje že v četrtek in petek tam postavili šotore, tako da je tudi četrtek vprašanje. ona pravi, da so gokartisti čisto upuljeni. nedelja zna bit prosta ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se