jose Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 takole po fotkah zgleda nekam ozko vse skup :doze:
Aless Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 jaz pa bil dol pa se nism upo it gor vozit :( nism vedo ka bi kdo reko od unih ko so tam bli.....lastnika pa nism vido oz vsaj noben mi ni zgledal tak da bi lahk lastnik bil.....bom sel v sredo se enkrat malo firbec matrat pa poskusit kak krog odvozit,jutr ni cajta :( ....bo kdo dol :?
billy Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Ka to 30-40 evrov na uro??????? Za popoldne,drgač pa ne srat neki brez veze,počakte da se najprej nardi pa pol sprašujte!
davinci Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Super :OK: Zadovoljni pa itak nikoli ne bodo vsi. da bo potrebno nekaj plačati je pa povsem logično. kdo bi pa drugače investiral v kaj takega. socializma ni več. Lastnik pa je Domen Staut. bivši dirkač v gokartu in v gorskohitrostnih dirkah. :OK: :OK: :OK:
Aless Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 ma kdo telefonsko od tega lastnika :?
johan Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Hm,zanimivo.Bo treba it pogledat pa probat :OK:
BAD PIT Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 bil tam včeraj in odpeljal tri kroge...,tako na izi, za filing in se mi zdi kr v redu,pol je pa ž e lastnik neki mahat začel,ko je vidu ,da ga mal bol tiščim (pista je polna praha in zemlje, pa še robnike so mel kr na sredi postavljene,tako ,da sm mel tudi dodatne ovire na progi :rolleyes: . ja za telovadt bo taprava :P ,kakih velkih hitrosti pa po moji oceni tudi ni možno doseči,max.enih 110 bo zmogu kašn profi...
nowfak Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Še nisem nikoli biw na kašni pišti..........kej z Banditom se da........bi prow probaw enkrat, sam bi mogu met kšno inštrukcijo prej :blush:
gody01 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Še nisem nikoli biw na kašni pišti..........kej z Banditom se da........bi prow probaw enkrat, sam bi mogu met kšno inštrukcijo prej :blush: Da, da, Da se z vsem, če se le hoče ...
nowfak Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Pol bo pa treba enkrat it, ne :grim
fossil Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 po vsem kar sem prebrau od tega novga dirkališča, se sliš da bo primeren tudi za kako navito 50+ccm kot je moja :D
avro Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Tud jaz sm šel pogledat..... ni kaj... dirkališče je oz. se še dela. Sam se mi zdi, da kakšni močni cestaki tukaj ne pridejo v upoštev. Se ne bo dalo neke hitrosti razviti. Iz ovinka v ovink. Se da na mobikrogi hitreje peljat. Bo pa odlično služilo svojemu namenu..... gokard...supermoto..... no.... pa tud za kaj naučit kako v ovinke peljat bo super Vse pohvale investitorju...
Frips Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ...samo gledam...berem...cakam :grim
KeC Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Bil prejšnji teden skupaj z davincijem na dotičnem dirkališču. Odvozil 4 kroge. Bolj tako za pokušino ker so še bankine neutrjene, še vedno so na stezi palete gradbenega materiala pa tudi nekaj peska se še najde. Okvirno pa je zadeva takšnale. Kakšen ovinek ali dva bo kar dobro za odpeljati v globokem naklonu. Kar nekaj pa je takšnih, ki me bolj spominjajo na vožnjo osmice na poligonu (torej zelo počasni). Zadveva tudi v osnovi ni bila namenjena za težje motorje temveč gokarde in supermoto. Ti bodo na dirkališču najbolj uživali. V glavnem meni osebno še vedno manjka nekaj na sredi med takšnimi dirkališči in grobnikom. Ampak to so pač pobožne želje.
Duke666 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :grrr :grrr končno - sem vesel kot tranzistor, da se je nekaj premaknilo.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tom Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) Evo, dirkališče ima že tudi svojo uradno stran, kjer bo tudi koledar dogodkov, ceniki,... http://www.raceland.si Uradna otvoritev pa bo 23.9.2006 :OK: Popravljeno September 7, 2006. Popravil tom
Butnglavc Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Za začetek bi lahko kakšno pozivno dirko naredli??
Lobo Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Ali bo kdo jutri ali pa pojutrišnjem doli? Mogoče se popoldan kaj priklatim naokoli, če bo vreme.
Jure007 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Evo, dirkališče ima že tudi svojo uradno stran, kjer bo tudi koledar dogodkov, ceniki,... http://www.raceland.si Uradna otvoritev pa bo 23.9.2006 :OK: Za začetek bi lahko kakšno pozivno dirko naredli?? Beri, kaj je višje napisal tom. Otvoritev - takrat so tudi pozivne dirke.
GUMY Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Beri, kaj je višje napisal tom. Otvoritev - takrat so tudi pozivne dirke. Ampak piše samo za karting.
Jure007 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Ampak piše samo za karting. Hm.. to pa ne vem. Eni supermotaši vem, da so tut dol povableni...
David's Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Pa minimoto so (smo) tud povabljeni,...
lux4 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 A se ve mogoče če bo naslednje leto tam organizirana dirka za DP minimoto, skuter, supermoto? :o
Jure007 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 A se ve mogoče če bo naslednje leto tam organizirana dirka za DP minimoto, skuter, supermoto? :o Nej bi blo ja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se