MteByKer82 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Moj personal best: 54.0 Včerajšni best, oziroma best z GSXRjem: 55.3 Sem pa včeraj, ko sem en session spustil poštopal še par ostalih, triler se je v tistih par krogih, ki sem ga poštopal vozil okoli 1.01, fabo okoli 1.00, Mtebyker pa je vozil en session za mano in sva se takrat vozila okoli 57 in 58 (oziroma en krog 56.9) sodeč po lap timerju, verjamem pa da bi bil Mte, glede na to, da sem ga skozi slišal za mano, lahko takrat še kaj hitrejši :) hmm... ja neuradno je 55,9
Fabo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Uf ja vroče je blo... :yes: Drgač pa mal sm se zaje... ker sm mel te trde gume gor in se ni dal vozt normalno...sej kšno malenkost hitrejš bi se še dal če bi se mi dal mal več delat na motorju ampak cajti pridejo kdaj drugič na vrsto...še dobr da sm se po savi vozu :P k te dunlopke bi pomojm še slabš prjele... :wacko:
Tony Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) Popravil sm svoj rekord 56.10 na Conti Sport Attack gumah :whistle: Kolk je huuudo ko maš lap timer Dex :OK: Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil Tony
Fabo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Popravil sm svoj rekord 56.10 na Conti Sport Attack gumah :whistle: Kolk je huuudo ko maš lap timer Dex :OK: Ja te gume so ble tud men všeč... :OK:
snoopy Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 kokr vi hitr vozte sm jst prov en sucker...zgleda da rabm trenerja...bker77 se javiš?da mal poveš kaj delam narobe pa to :P ma sam drgač pa...vežn da je kolen na tleh pa da uživam lajf B)
frankie Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Oj se js dam par slikc thanks to Jani, na konc so slike gum po prvem izhodu, ko se je gor naleplo en kup gokart gume... Sploh ni blo guzve, lepo se je pelalo in gume je se dooost za naslednjic :)
Jure Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Je blo kar fajn ja, jaz sem se najperj malo bal, da ni celo preveč gume na pisti, ampak meni se je zdel grip super, gumo, ki se je lepila, je pa sporti pucalo :D Moje gume pa kot nove še, obraba minimalna, se očitno splača po Savi vozit :D Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil DeX
biker77 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) ne matrajte se tukaj no..ni za gledat..vsaj novi marof lepo prosim..ne zgleda..kaj naj še rečem? sej vem da je fajn..sam vseen.. SM, skuterji, gokarti in "bonsaji" izvzeti Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil biker77
snoopy Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 ne matrajte se tukaj no..ni za gledat..vsaj novi marof lepo prosim..ne zgleda..kaj naj še rečem?sej vem da je fajn..sam vseen.. SM, skuterji, gokarti in "bonsaji" izvzeti pa za take pussye kt sm jst je tut ql no... :rolleyes:
Jure Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 ne matrajte se tukaj no..ni za gledat..vsaj novi marof lepo prosim..ne zgleda..kaj naj še rečem?sej vem da je fajn..sam vseen.. SM, skuterji, gokarti in "bonsaji" izvzeti Sej si ti tut ene parkrat bil tle in takat zagovarjal, da je čist ok :) Ne rečem, Marof je veliko bolj akcija, ampak meni je tudi tu čisto ok za kdaj malo potelovadit :) In konec koncev je "uživanje" tisto, kar nas vse žene v te zadeve in dokler mi je fajn, me niti ne moti ali zgleda ali ne :)
biker77 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pa za take pussye kt sm jst je tut ql no... :rolleyes: ne ni..na marofu boš vsaj vozil..
biker77 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Sej si ti tut ene parkrat bil tle in takat zagovarjal, da je čist ok :) Ne rečem, Marof je veliko bolj akcija, ampak meni je tudi tu čisto ok za kdaj malo potelovadit :) In konec koncev je "uživanje" tisto, kar nas vse žene v te zadeve in dokler mi je fajn, me niti ne moti ali zgleda ali ne :) ne boš vrjel..ampak nisem vedel za marof..in na racelandu sem bil iz nekega drugega razloga..pa ne bi zdaj razlagal.. no..kakorkoli že..za 5 evrov manj in 100kilometrov manj se nikakor ampak res nikakor ne splača
Jure Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Kakor za koga, saj pravim, to počnemo zaradi uživanja in jaz, pa če je še tako težko razumljivo, se imam tudi na Racelandu fajn in bom ziher še kdaj šel :)
snoopy Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 ne ni..na marofu boš vsaj vozil.. vozm jst u idrijo B) ma sj k bom mal bl zmožn bom šu...marof grobnik...sam da se mi rata pobrat..
simonsi Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 ne matrajte se tukaj no..ni za gledat..vsaj novi marof lepo prosim..ne zgleda..kaj naj še rečem?sej vem da je fajn..sam vseen.. SM, skuterji, gokarti in "bonsaji" izvzeti Men je že marof muka, notranji del. Po krškem pa še nisem peljal. :hmm:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Prejšnje poletje sem se snemal. Po pisti je letelo ko stomater, doma sem gledal na kamero se mi je zdelo kot da vozim počasno osmico v autošoli :D
manja Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Ojla, Spoznate me po mojemu ZELENMU gokartu, je cisto zelene barve, in gor ima nalepke SAVA. Ker je prej vozil z njim en ki je dirkal za SAVO. Me ne morte falit,ce bom dol. Pridte me pocukat, pa se boste zapelal... LP;Rock OJ! Mene pa zanima če boste v tem času še kaj prišli dirkat na Raceland. Ful rada bi si želela sprobat tekmovalni kart, pa me zanima če bi mi vi vašga posodl za 1 krog, al pa sm po parkirplacu. Vozila sm se že z Rent-a karti ampak tej tekmovalni zihr niso isti. Lep pozdrav Manja :rolleyes:
mfink Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 OJ! Mene pa zanima če boste v tem času še kaj prišli dirkat na Raceland. Ful rada bi si želela sprobat tekmovalni kart, pa me zanima če bi mi vi vašga posodl za 1 krog, al pa sm po parkirplacu. Vozila sm se že z Rent-a karti ampak tej tekmovalni zihr niso isti. Lep pozdrav Manja :rolleyes: ne ne niso isti tekmovalni so ponavad 2-taktni pa za šaltat, sam tisto gre ko stomatr :OK: te "freze" k jih majo na izposojo pa negrejo nikamr :BUA:
rumenicestak Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Še par filmov od nedele :P ! Klik 1 Klik 2 Klik 3 Klik 4 Klik 5
rumenicestak Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Še Dexa bi skor pozabu :whistle: Klik 1 Klik 2
Tony Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 (popravljeno) MteByKer82, dobro sliko dela tvoja kamera :yes: Popravljeno Julij 10, 2008. Popravil Tony
rumenicestak Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 MteByKer82, dobro sliko dela tvoja kamera :yes: Res ja, glede na njeno velikost :OK: :OK: :OK: Še par fotk dodanih v albumu klik !
Tony Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Res ja, glede na njeno velikost :OK: :OK: :OK: Še par fotk dodanih v albumu klik ! Zdej je pa že res velik fotk a ne :yes:
rumenicestak Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Zdej je pa že res velik fotk a ne :yes: Še mal jih pustim, pol jih pa razrečim :P
Dolenc™ Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Med tem ko je danes po Sloveniji divjalo neurje in padal dež.... Sva jst in še en prjatu švicala na racelandu, jau kako je sonce nabijalo :naughty: Če bi deževni del Slovenije to vidu bi nama bil siguren fovž :D Fajn "pista", sicer moja krava aprilija že tko ni za preveč zaprte ovinke, tko da sem se konkretno nadelu, po eni rundi krogov sem se že slišov kako diham pa noge so mal mehke ratale.... Sam je blo vseeno fajn. Sploh ker sva bla najprej same 2 na pisti čez čas sta pa še 2 z supermoto pršla. Je pa res cev cajt treba neki šopat, se sploh nimaš cajta kej počint ko vozeš, sam migaš, fajn za kondicijo :) Sem že omenu da smo mel v naših koncih dans cel dan sonček? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se