HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Danes zelo pestra udeležba...za okus sem se zapeljal samo enkrat, sem se rajši potem odmaknil, da nisem bil v napoto. Nekaj slik....kaj več bo kmalu v fotoalbumu... :whistle: The Punisher Matex_46 and company Igorr mojster za kkm
HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Moja malenkost Matex_46 in full Tad3j The Punisher Spet Matex :whistle: Igorr The Punisher Tad3j3va boljša prijateljica :naughty: Matex mi je že za pijačo dolžan :rolleyes: Supermoto Tony Dekline na motorjih jahuuu.... :worship: :naughty:
Igorr Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 hehe... Je bil zanimiv tale babji dvoboj, ja. :) Da še tukaj obeležim. Moj best čas: 59:xx s
Jeger Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ja še js sm bil prvič dol ..... neki krogov sm pa naredu :D ..... fajn je blo B)
HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 O Jeger lepo da smo te spoznal :unsure:
Igorr Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ja še js sm bil prvič dol ..... neki krogov sm pa naredu :D ..... fajn je blo B) Dej mi ti neki povedat... :) Kaj maš ti to za eno čudo od Akrapoviča, da nč kej dost ne grmi? :)
HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Dej mi ti neki povedat... :) Kaj maš ti to za eno čudo od Akrapoviča, da nč kej dost ne grmi? :) Se pridružujem vprašanju in zanima me ali imaš od Pohajača bug spoiler? Drugače pa lepa vožnja :OK: lp
Jeger Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Dej mi ti neki povedat... :) Kaj maš ti to za eno čudo od Akrapoviča, da nč kej dost ne grmi? :) ja lonc :D .....
Jeger Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Se pridružujem vprašanju in zanima me ali imaš od Pohajača bug spoiler? Drugače pa lepa vožnja :OK: lp ja od pohajača ja .... se mi zdi da še najlepš zgleda
Spider™ Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Dns je blo res fajn. Glede na to da sm bil prvič na tej pisti, sm zadovolen. Mal morm še držo popravt pa bo :)
Jeger Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ja kokr sm vidu eni prou fajn žgete te ovinke :OK: ..... a skos gor visite al kaj .) ......
HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) Eni pa res obvladajo.... http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1326 Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil HyperJack
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 matex & tony, pogrešam vaju :P mormo se dobit spet na progi ali na pjački :D tony, zate pa vidm da greš že po auspuhu :D haha.. žiu norc
Tony Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 Danes zelo pestra udeležba...za okus sem se zapeljal samo enkrat, sem se rajši potem odmaknil, da nisem bil v napoto. Nekaj slik....kaj več bo kmalu v fotoalbumu... Kje pa, sploh nisi bil v napoto. Tud jst sm bil enkrat prvič gor, pa še prou štorast sm bil :lol: Lepo vas je blo vidt motosvetovce, smo okuperal raceland včeri, skor sami motoristi :yea1: ja kokr sm vidu eni prou fajn žgete te ovinke :OK: ..... a skos gor visite al kaj .) ...... Ja čedalje bolj pogosto. Hvala teb in Matexu za družbo :OK: matex & tony, pogrešam vaju :P mormo se dobit spet na progi ali na pjački :D tony, zate pa vidm da greš že po auspuhu :D haha.. žiu norc Se strinjam, nasledn tedn bi se lohk dobl na pjački :OK: Ja na pisti si dam duška :grim
Jure Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 (popravljeno) Časi? :) Popravljeno Julij 21, 2008. Popravil DeX
Tony Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Časi? :) Jst sm mel sam 3. rundo enga za mert in je blo konstantno 57.xx krogi. Matex ga je že na 55.40 spravu :whistle:
TASH Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 hehe... Je bil zanimiv tale babji dvoboj, ja. :) Da še tukaj obeležim. Moj best čas: 59:xx s sploh niste gledli, tam ste frajerčke špilali v baru :closedeyes: :D moram se pohvalit, da nism pala to dirko in , da sm bla prva :OK: eheheheh care :grim
HyperJack Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Sej še stati nismo mogli k so ženske žgale po progi, to so bli kar jeziki do tal :whistle: :naughty:
HyperJack Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 (popravljeno) :010 Popravljeno Julij 21, 2008. Popravil HyperJack
Igorr Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Časi? :) 59:xx Bi se dalo še par sekund manj, če bi tačke dvignil.
Jure Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Dobri časi, predvsem za MZ125 :D Očitno bo treba spet kej prit pogledat dol, da še kakšno sekundo zbijem, Matex je že zelo blizu :D
Tony Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Dobri časi, predvsem za MZ125 :D Očitno bo treba spet kej prit pogledat dol, da še kakšno sekundo zbijem, Matex je že zelo blizu :D En krog mi je ratal prvo do blokade zvrtet. Se prav maš ciljno ravnino in potem prvi ovink in šele po drugem tista ravninca.Tko da, časi grejo lahko še dol sam cel krog brez napake je zelo težko odpelat :hmm:
Tony Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Je kdo mene štopal? :whistle: Ja reku bi, pa bi te štopal :) pa naslednjič .)
Spider™ Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Ja reku bi, pa bi te štopal :) pa naslednjič .) Ok, pa naslednič :). Takrat ko sta z matexom za menoj vozila, sm vama bil fajn napoto? Bi lahko vi2 šla dost hitrej?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se