biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 nagnu je pa bolj kot ti s svojo super duper specialko :whistle:
Stric Burek Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 nagnu je pa bolj kot ti s svojo super duper specialko :whistle: To ti sam misliš :winkiss: Pa tudi če je, sej ne vozim za druge :closedeyes:
biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 To ti sam misliš :winkiss: Pa tudi če je, sej ne vozim za druge :closedeyes: in zakaj bi potem drugi mogl svoja "jajca" prodat in nabavit to kar maš ti? a ne vozijo zase?
Stric Burek Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 in zakaj bi potem drugi mogl svoja "jajca" prodat in nabavit to kar maš ti? a ne vozijo zase? Zato da nas bo več Supermotašev, poleg tega pa verjetno veš da sem od zmerej fan Suzukijev, tko da ni blo mišljeno da je Suzuki jajca, ampak cestaki. Pa tudi sam sem fan cestakov, še imel sem(in to Gixxerja). Bolj šala kot zares. No hard feelings, biker77 ;) BTW, a nimaš ti ene Huse? Al je sam enduro? Nič ne vozš Supermoto??
biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Zato da nas bo več Supermotašev, poleg tega pa verjetno veš da sem od zmerej fan Suzukijev, tko da ni blo mišljeno da je Suzuki jajca, ampak cestaki. Pa tudi sam sem fan cestakov, še imel sem(in to Gixxerja). Bolj šala kot zares. No hard feelings, biker77 ;) BTW, a nimaš ti ene Huse? Al je sam enduro? Nič ne vozš Supermoto?? zdej se pa odloči..so cestaki jajca al si fan od cestakov :D ne vozim supermota..mi ne sede..prodal
nk84 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kje pa je točno tale ta nov dirkališče u Krškem ko po tv-ju kažejo? A kr ud tanovga rondoja pa dol do Lidla? :krneki:
NejcZ Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 V petek bova menda 2 z Tomos 125-kami :) Pride še kdo v petk?
simonsi Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kje pa je točno tale ta nov dirkališče u Krškem ko po tv-ju kažejo? A kr ud tanovga rondoja pa dol do Lidla? :krneki: Nekje okrog smetišča pa nuklearke asfaltiran parkplac.
k0ci Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kje pa je točno tale ta nov dirkališče u Krškem ko po tv-ju kažejo? A kr ud tanovga rondoja pa dol do Lidla? :krneki: če prideš z AC greš čez Krško in potem zaviješ desno na prvi most (proti celulozi), takoj ko je konec prvega dela mostu zaviješ desno in nato po glavni cesti in mimo nuklearke, nato pa v križišču naravnost in ne levo (saj so take majhne table ob cesti), potem nimaš več kaj falit
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Zato da nas bo več Supermotašev, poleg tega pa verjetno veš da sem od zmerej fan Suzukijev, tko da ni blo mišljeno da je Suzuki jajca, ampak cestaki. Pa tudi sam sem fan cestakov, še imel sem(in to Gixxerja). Več k vas bo, več bo sranja ...
tomazin Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Več k vas bo, več bo sranja ... več takih ko ti ja.. :whistle:
nk84 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 če prideš z AC greš čez Krško in potem zaviješ desno na prvi most (proti celulozi), takoj ko je konec prvega dela mostu zaviješ desno in nato po glavni cesti in mimo nuklearke, nato pa v križišču naravnost in ne levo (saj so take majhne table ob cesti), potem nimaš več kaj falit Ne, ne. Raceland vem kje je sm že bil dol. Sm mislu ta tanov dirkališče: 150 čez Krško
Dolenc™ Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Sej vem da to ne paše v to temo, ampak če prebereš tale člank, velik naslov 150kmh Z MOTORJEM, in cel opis kaj dela tale ganster, ki je imel še orožje sabo.. Spodaj pa tko na majhno, da so bli v istem dnevu 3je nasekanci na cesti s 4ri kolesniki, eden (ena no da ne bo pomote) je pa še nesrečo povzročila. In pol bereš komentarje, DOL S TAKIMI NORCI, SPRAVTE DIVJAKE S CESTE, KAJ SE PA TO GRE DA TAKO HITRO VOZI, una je pa najbolša, BLOKADE V MOTORJE DA SE VEČ K 130kmh NE BODO MOGEL VOZET!!! Tud odvisen kje v Krškem so ga dobil, ker tam pred krškem je ena lepa ravnina kjer še nisem vidu avta k bi manj kot 100 šel (in tud jst nisem šel počas) A to da so pa kolegi atomobilisti bli nasekani k kante na cesti, seveda ni pomembno, ker logično prej snameš nekoga z motorjem kot pa če si nasekan.
k0ci Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Dolenc, kaj misliš da bodo piksnarji v svojo skledo pljuvali :grrr aja tistega so dobli na cesti od krškega proti sevnici
bikez Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Dolenc, kaj misliš da bodo piksnarji v svojo skledo pljuvali :grrr aja tistega so dobli na cesti od krškega proti sevnici V črni kroniki je že slika opreme in verjetn tud voznika :headbang:
nk84 Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Sej vem da to ne paše v to temo, ampak če prebereš tale člank, velik naslov 150kmh Z MOTORJEM, in cel opis kaj dela tale ganster, ki je imel še orožje sabo.. Spodaj pa tko na majhno, da so bli v istem dnevu 3je nasekanci na cesti s 4ri kolesniki, eden (ena no da ne bo pomote) je pa še nesrečo povzročila. In pol bereš komentarje, DOL S TAKIMI NORCI, SPRAVTE DIVJAKE S CESTE, KAJ SE PA TO GRE DA TAKO HITRO VOZI, una je pa najbolša, BLOKADE V MOTORJE DA SE VEČ K 130kmh NE BODO MOGEL VOZET!!! Tud odvisen kje v Krškem so ga dobil, ker tam pred krškem je ena lepa ravnina kjer še nisem vidu avta k bi manj kot 100 šel (in tud jst nisem šel počas) A to da so pa kolegi atomobilisti bli nasekani k kante na cesti, seveda ni pomembno, ker logično prej snameš nekoga z motorjem kot pa če si nasekan. Kokr sm js vidu ko sm posnetek na TV vidu se je 150 pelu po tisti ravnin mim policije, ustavl so ga pa pol dol naprej proti Brestanc, mislm da približn tam ko se zavije za kamnolom. Je verjetn šel z morja al pa z zbora kr je bil čist nafilan s spalko in šotorom, pa kufr...
NejcZ Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Luksy, z mojo jajco od digitalca (150€ press) mi je clo ratal nardit nekej res lepih fotk.. evo eno :)
AiroH Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Ker že dirkam z miniji sem posnel onboard furco na krškem z Minijem + padec :naughty: Mini ima 15+ konjskih moči in se zavrti do 16.000, Motor pa je ZPF " Rossi ga je vozu k je dirkal kot otrok še " ( kdor misli da nakladam jajca naj si pogleda po netu... ) Slabosti motorja, da se na pistah kot so krško splho ne znajde zaradi svoje mednostne razadlje.... na tehničnih progah pa je raketa! No postneki so tle: Vožnja po pisti http://www.cacdoo.com/minimoto/1.06.08%20Krško/Movie_1.wmv Padec z mojo ritjo po usranih špičastih betonskih zaščit ob strani ceste.... ( nevem kako se jim reče pravilno slovnično žal... ) Pač zadnja guma je sama od sebe spustila, verjetno zaradi preogrete gume.... http://www.cacdoo.com/minimoto/1.06.08%20K...%20padec%20.wmv Jst in P182 skoraj se dobila na ovinku, this is racing jebat ga :whistle: http://www.cacdoo.com/minimoto/1.06.08%20K...blizu%20WOW.wmv
luksy Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 bil prvič na tej pisti, in je res zakon sem jo pol še sanjal! :winkiss:
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Js tudi prvič na tej in na pisti sploh. Kr vredu :worship: Neki časa na polno, po padcu pa samo še rekreacijsko :D
macak333 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Mene pa zanima (mogoče mal čudno vprašanje), če je tm kakšna bencinska črpala, pač v okolišu in ne 20km stran??? :hmm:
Jure Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Krško, po občutku bi rekel, da je okoli 10km stran.
bikez Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Js tudi prvič na tej in na pisti sploh. Kr vredu :worship: Neki časa na polno, po padcu pa samo še rekreacijsko :D Kva pa je blo. Kaj si zdrubu :blush: ?
bikez Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Mene pa zanima (mogoče mal čudno vprašanje), če je tm kakšna bencinska črpala, pač v okolišu in ne 20km stran??? :hmm: Prva cca. 3 km. Če greš od Racelanda pri novogadnji zraven NEK zaviješ desno in nato preko železniških tirov, v krizišču levo in se pelješ po glavni cesti cca. 500m. Na tvoji levi je Petrol, kjer čakajo na tvoje € :rolleyes: .
NejcZ Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 (popravljeno) Nč, ročko sklopke, to je vse, ščitniki rok so pol dalje prevzel, na motorju ni praske :P Pa mal opremo valda, lepe škornčke nove :trance_33_sleep: :D Verjetno zato ker je že bil tak nagib da je tačka že lepo čohala in sm se samo ulegu :) Pol na konc pa je že tak bla proga mal posvinjana ko so drifterji mel svoje fore z BMW-ji :D Popravljeno Avgust 23, 2008. Popravil NejcZ
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se