Skoči na vsebino

Posojanje motorja Da ali Ne ?

Priporočene objave

Objavljeno

skoraj nikoli, ampak res skoraj nikoli ne posojam motorja ker se mi zdi skoraj isto kot ce bi nekomu zensko dal za en fuk! ce ze posodim (in to je zelo redko - do zdaj samo 2x od vseh motorjev ki sem jih imel) je to oseba, ki more oh in ah biti super vredna zaupanja in v garancijo ponudi doooosstiii vec vreden motor, ki bi mu ga eventuelno zaplenil. :twisted: zenskam pa ne posojam ker se doslej se ni najdla taka, ki bi izpolnila vozno-financne kriterije pa imela tudi nekaj let izpit z vec 10.000 km. :?

edini ki ga lahko vozi je moj mehanik, ampak medna ni treba rect zakaj

Objavljeno

Posojat 2,5 mio SIT?

Prvi ga bo zapeljal moj brat potem pa dolgo, dolgo nobeden.

Objavljeno
Posojat 2,5 mio SIT?

Prvi ga bo zapeljal moj brat potem pa dolgo, dolgo nobeden.

Kaj a je tako slab voznik ali kaj. :?:

Objavljeno

LuCy , al to pomen , če ti nekdo sam od sebe posodi motor , potem ga pa lahko sesuješ in ' nikome ništa' ?

Ma, kje pa pise, da je treba motor takoj razbit, ko ga dobis v roke ? No, ja - se zgodi. Ampak če paziš, je pač veliko manj verjetnosti ...

Poznam pa primerke, ki so ze po par metrih na sposojenem motorju vozili po zadnjem kolesu ali pa takoj na avtocesto pa gas do konca ... Eni imajo pač več srece kot pameti.

Objavljeno
Večkrat lahko opazujem , kako nekateri motoristi posojajo svoje motorje vsakomur ne glede na možne posledice . Moje mnenje je ' Nikoli se ne posoja zobne ščetke , žene in motorja ' . Za prvi dve stvari bi nekako popustil , pri motorju pa prav gotovo ne . ...

Posojanje zene? i don't think so.

Objavljeno

JanezD!

A ženo bi dal na probo? Me prav zanima, kaj bi na to rekla ona. Če bere motosvet, je sedaj morda zelooooo razočarana. Vsaj jaz bi bila (pa verjetno še katera), če bi moj tako prostodušno to izjavil pred celim svetom.

Naka

Objavljeno

Še avta ne dam, kaj šele motor ni po bogu

tud najboljšim se dogaja

Objavljeno

Pa kakšna je zdaj to primerjava? A žene se tud proda, ko so malo v letih pa znucane pa ko se novejši in boljši model pojavi? :o :? :wink: :D

Objavljeno

Nekaterim ja drugim niti pod razno, mam preveč slabe izkušnje.

Sem dal stricu za probat kroso 125 takoj ko sem jo kupil.Model se je zicnu gor v coklah, pohodu gas, za kroslo je pa znano da se ji pri določenih obratih preprosto spuli in če tega ne veš te še kako preseneti.

Ko je Honda prišla v svoje območje si samo še videl strica kako opleta z nogami ter se isti trenutek bori z balanco ter pelje po zadnjem kolesu.

Za nameček pa sploh ne bremza ampak za las zgreši prvo jablano zatem hruško in se ustavi na sred ceste.

Pa sej ti ni tok za motor ampak če se slučajno kej zgodi vozniku :? :?

Lp

Leteči

Objavljeno

Mislim,da je posoja motorja odvisna od nakupa motorja,če ga na lahek način dobiš potem ga tud na lahek način posodiš,če pa si ga kupiš sam s svojo plačo in šparanjem,ga pa verjetno ne boš dal vsakemu v roke.Enim se jebe za motor drugim pa ni vseno.Kadar prodajam motor in ga hoče kupec sprobat sem vsa posrana a ga bo pripeljal nazaj celga al v kosih seveda pa mi tudi za kupca ni vseno,da ne bo pomote.Stvar je odvisna od ljubezni do motorja,na živce pa mi grejo ljudje,ki imajo motorje zato,da se važijo in mislijo da so cari,v to skupino bi dala tudi tiste,ki motorje navijajo tako da se skozi avspuhe iskri.To zame sploh niso motoristi ampak navadne mone.Upam da s tem nisem koga užalila,tako je pač moje mnenje,ki si ga ni treba jemati k srcu.Sicer pa vsak ima svoje užitke,ki jih nekateri ne razumemo.

Objavljeno

Samo enkrat sem ga posodil na Grobniku in nikoli več nobenemu. Rezultat krive vilice,osmica od kolesa in nobenega cvenka :evil: .

Objavljeno
Stvar je odvisna od ljubezni do motorja,...

Tudi jaz tako mislim , da je stvar odvisna od ljubezni do motorja . Če ti ob pogledu na svoj motor zaigra srce , potem ti na misel ne pride , da bi motor tudi posodil . Vse skupaj je namreč močno odvisno od odnosa motorista do motorja .

Kar se pa moje žene tiče , je jaz pač nočem in ne morem posojat , lahko pa se sama ... ( in kaj se tu more ? )

Objavljeno

Posojanje motorja? Samo ce vem, kako vozi svoj motor, bi sploh razmisljal, da bi ga komu posodil.

Objavljeno

Žene tako nimam, zobno ščetko pa posodim brez problema - če jo res uporabiš, jo lahko potem kar obdržiš.

Objavljeno

Mislim, da je tu vsaka primerjava izposoje ženske in/ali motorja neprimerljiva.Eno je predmet/stvar drugo pa živo bitje.Je pa res, da brez obojega ne bi mogel shajati....

Objavljeno
Mislim, da je tu vsaka primerjava izposoje ženske in/ali motorja neprimerljiva.Eno je predmet/stvar drugo pa živo bitje.Je pa res, da brez obojega ne bi mogel shajati....

Ti si car!!!!

Objavljeno

Ti si car!!!!

Hvala na komplimentu...Sicer pa, vsak ima pravico do svojega mnenja...

Objavljeno

Vedno pravim, da motor ni 5 štruc kruha in posodim ga samo po preudarnem premisleku in če ga ne, se sploh ne počutim krivega.

Po 5 ali 10 km tako ali tako motorja ne spoznaš ... lahk sam vidiš kak potegna in bremza, za kaj več ga je treba pa kr en čas vozit.

Objavljeno

pravijo da je bolje prva zamera kot pa druga :wink:

Objavljeno

Zamera je zamera....

Je pa dejstvo, če ti nekdo zameri, ker mu ne posodiš svojega motorja za en krog ni zrel ne za tvoj motor, ne za tvojo družbo. Pri takem se res ne rabiš sekirat.

Tako kot mene veliko ljudi vpraša, zakaj si ne sposodim motor, da bi se naučila voziti, še preden grem v avtošolo. Pa vsem rečem: hhaallooo :shock: :shock: :shock: ženski da bi posodil motor, pa še brez izpita :shock: :shock: in to da bi mi posodil pravi MOTORIST??? get real.... pa me veliko ljudi sploh ne razume.... :?: :?: :?:

Men je to popolnoma jasno!! :roll:

Objavljeno
Tako kot mene veliko ljudi vpraša, zakaj si ne sposodim motor, da bi se naučila voziti, še preden grem v avtošolo. Pa vsem rečem: hhaallooo :shock:  :shock:  :shock:  ženski da bi posodil motor, pa še brez izpita :shock:  :shock:  in to da bi mi posodil pravi MOTORIST???  get real.... pa me veliko ljudi sploh ne razume....  :?:  :?:  :?:  

Men je to popolnoma jasno!! :roll:

in kako stoji projekt AŠ in omejitev na AC? :twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno

Mislim da je 60 km/h... ampak bom jst napisala, da mi je čisto vseeno ker pod 160 km/h nikoli ne grem!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno
Mislim da je 60 km/h... ampak bom jst napisala, da mi je čisto vseeno ker pod 160 km/h nikoli ne grem!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :wink:

:shock:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!