Jason Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Motor posodim oziroma bi posodil kolegom, za katere vem da so zmerni in da ne bodo preikušali svojih in motorjevih meja. Najboljša priložnost za posojanje je, da si na kakšni furi s kolegom za nekaj (deset-)kilometrov zamenjaš motorje.
hotschko Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 posojam samo kreditno sposobnim ... ;) @čečo: nepretiravajzvelikostjoslik,kerpostanejoneuporabnopreširoke
Rude Boy Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 @ ceco važno da se vidi zastava ne ? ameriška, ne ? pa smo nekaj nakladali ? ne ? uuuuuuaaaaa....... :ph34r:
Sanda7 Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Vse posodim sam motorja pa fanta ne
Aleron Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Vse posodim sam motorja pa fanta ne a mi posodiš avto? :D
StormBringer Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Jest fanta tudi ne posojam, pa pika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Ker namreč nisem peder, moram pa povedat, da punce pa tudi ne, preden si keri začne brusit g***c na ta račun)
master 007 Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Ne posojam motorja, tudi menjam ne motor za motor! Boljše prva zamera, kot pa druga. :rolleyes: B)
ceco Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 @ ceco važno da se vidi zastava ne ? ameriška, ne ? pa smo nekaj nakladali ? ne ? uuuuuuaaaaa....... :ph34r: Slika je sposojena pri mojih VRCC kolegih in motor na sliki ni moj motor.
vulcan Objavljeno Avgust 23, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2003 Jaz sem ze posodil motor oz. zamenjal s katerim drugim motoristom za par km. Ce poznas cloveka in ves, da ima nekaj v glavi mislim, da ni problema. Ker pa nesreca nikoli ne pociva je najbolje, ce je financno krit za morebitne stroske, ki bi nastali.
Mačica Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Sem že posodila motor. Seveda sem ga. Saj sem si ga tudi že sposodila. Pa se je posojanje tut že slabo končalo. Sposojanje pa še ne (tok tok tok)
ar Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Sem že posodil motor ( Gregsu, Robycopu,..). Načeloma posojam motor ljudem, ki jim zaupam ( bolj poznam) in ocenim, da ne bodo brezglavo norel oz že imajo nekaj km za seboj. Se je pa že zgodil, da je poklical znanec, ki nima izpita za motor, skratka sploh ni motorist (nima opreme) - seveda da sem rekel ne. Če ne drugega bi se lahko že pri speljevanju zložu, ko bi mu motor ugasnu. Tudi vozil sem že motor od Gregsa, Robycopa, takrat sem bolj pazljiv in ne tišim do konca.
bosti24 Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Jst sm motor posodil samo trem ljudem ..... dvema kolegoma in pa fotru ... ceprav fotru nezaupam najbolj :D :D :D s kolegom smo pa zamenjali samo za par km .... tko da vidis kako se vozi sosedov konj :D
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 ma jst tud ne posojam.... razn dobrim prijatlom(enemu ali dvema) za katere vem da vozijo pametno.....no pa punci kdaj posodm-za 30 metrov po parkirišču :D Ali ima punca izpit? Sprašujem, ker mene moja žica, da ji ga posodim za po parkirišču, pa nima izpita. Sicer pa je že vozila Fat Boy-a, ampak najetega, ne mojega. :) ima izpit ...tako kot jaz...če je že kdaj vozila motor(moja je) pa ji zaupaš (jaz ji) da "zna" vozit ji ga posodi...
StormBringer Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) Poskušal sem ga posodit moji punci, pa noče, ker jo je strah vozit tako nizek motor (imam namreč VN, z nižjim sedežem). Ponujam pa ga namreč v zameno, ker vedno, ko se mi zlušta makadama, si sposodim njeno HONDO TA600. Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil StormBringer
StormBringer Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Dajem v zameno? :unsure: :unsure: :unsure: Vidiš na tak način pa o tem prej nikoli nisem razmišljal. :P :P :P Mogoče mam pa slabo vest, in ji ga zato kar naprej ponujam. :D :D :D
ton Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 [.....no pa punci kdaj posodm-za 30 metrov po parkirišču :D
barkafe Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Jst sm motor posodil samo trem ljudem ..... dvema kolegoma in pa fotru ... ceprav fotru nezaupam najbolj :D :D :D s kolegom smo pa zamenjali samo za par km .... tko da vidis kako se vozi sosedov konj :D poznam ta občutek o fotru, ko sem mu ga posodil (mu ga moram, ker mi je on vedno pososdil in avto in skuterčka) sem mu skoz govoru naj ne nori itd. pa strah me je bilo posodu motor hočkotu on pa men; je hočo takoj rekel če se zložiš je tvoj ti pa meni denar za novega :lol: jaz posodim motor tistemu, ki mu zaupam
hotschko Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 to si pa tko lepo napisal ;) ... :rolleyes:
quota Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Prebiram poste in razmišljam...posoditi ali ne posoditi........Posoditi. Nekomu, ki ga poznam in vem kako vozi in se vede do motorja-mene. Če bo slučajno imel smolo in padel, tudi meni bi se lahko zgodilo isto, morda še prej kot njemu.... ampak, vedno vem komu posojam motor, zato me ni strah, da bi me izkoristili v najslabšem pomenu besede... :)
marem Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 [.....no pa punci kdaj posodm-za 30 metrov po parkirišču :D Kupil motor, posodil moji za par krogov po parkirišču (še ni imela izpita), hotla na cesto, rekel naj gre delat izpit, pa sem bil ob 180 tisočakov, zdej moram pa še en motor kupit :huh: :D
loyo Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 posodu motor hočkotu on pa men; je hočo takoj rekel če se zložiš je tvoj ti pa meni denar za novega :lol: jaz posodim motor tistemu, ki mu zaupam to si pa tko lepo napisal ;) ... :rolleyes: no, to ne leti zdaj ravno na vaju, ampak pri taksnem dogovoru lahko pri nastanku pizdarije tudi pri dogovoru ostane :unsure: a je imel kdo v praksi probleme s terjanjem denarja?
PSI_Hunter Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 a je imel kdo v praksi probleme s terjanjem denarja? ja tezave smo imeli,......... ceprav kolega,......... potem sm radikalno zacel razmisljati o tem kdo pravzaprav je tak moj kolega, da mu lahko v tej stvari popolnoma zaupam (financno kritje+zmoznost voznje), ter prisel do zakljucka da je takih za skoraj pol prstov na eni roki,........ ni kaj ocitno slaba druzba,........ pi es zmanjsal kolicino kvazi kolegov na kolege rezultat=1/3 kvazikolegov
Tajci1 Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Motorja se ne posoja in pika. Imam prijatelja, ki je zaradi tega ostal brez motorja. Končno je naredu izpit, posodu motor kolegu za probo po parkirišču, ta mu je pa motor spizdil in se razletu čist. Moj prijatelj ostal brez motorja in brez keša. Nauk te zgodbe je --> MOTORJA SE NE POSOJA!!! :angry:
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ali še bolje : motorja se ne posoja kretenom in ljudem, ki jih ne poznaš dovolj dobro, da bi jim lahko zares zaupal, da te ne bodo nategnili. Kar se mene tiče - marsikdo mi je že posodil motor za sprobat, ker je vedu, da ga skor zihr ne bom razsul, pa tudi jaz sem ga že marsikomu, ker sem vedel, da ne bo težav, če ga razsuje ...
nts Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Motorja se ne posoja in pika. Imam prijatelja, ki je zaradi tega ostal brez motorja. Končno je naredu izpit, posodu motor kolegu za probo po parkirišču, ta mu je pa motor spizdil in se razletu čist. Moj prijatelj ostal brez motorja in brez keša. Nauk te zgodbe je MOTORJA SE NE POSOJA Tukaj ni tvoj prijatelj mona, ker je posodil motor, fant je pač prijazen in zaupljiv.... mona je njegov kolega, ker je motor ''spizdil''..... Če ti nekdo posodi motor za probo...še ne pomeni, da moraš z njim narediti 100 km.... <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se