Stric Burek Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Vsak novejši cestak je bolj naked. GSX-Ri so letošnji že zelo razgaljeni, sam ta CBRa je pa prou preveč
Jure Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 NOVA 600 RR!! :wub: http://powersports.honda.com/preview/ NI KAJ LEPA JE! :naughty: Upam da se ji pridruži še nova VTR!! :worship: :worship: lpT Jst sm pa mislu da bo CBRa drugačna. So tut ene druge slike zuni.. Ta mi ni všeč, korak nazaj pri oblikovanju če mene vprašate.. Una druga k je pa propopana v temi o cbr600, je pa huda :)
Zx_R Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Meni pa je zelo huda tale 600rr :OK: tako sama oblika, kot tudi barve kombinacije, sploh tista bela kombinacija mi je zelo ql. Pač stvar okusa vsakega posameznika, se mi zdi tale r1 če sploh bo takšna bol mimo. Sicer pa če mislijo pri yamahi vsako leto ven hodit z nekimi novimi designi pomoje ne bodo želi pravega uspeha ker se bo trg pranasičil z nevem kolko modeli, naj raje agregat bolj poštimajo, da ne bo kritik na njegov račun predvsem mislim glede porazdelitve moči tudi v nižjih obratih, ker ko berem teste skoraj vsepovsod kličejo po našem dobrem Igorju. :P
Roky Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Sam a niso mogli pri tanovi CBR600 smernike in zadnjo luč nekam drugam stlačit,ker čisto nič ne pašejo :huh:
ceco Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Da se ne boste preveč razburjali v prazno. Mojster vam je dal link za USA tržišče. In Honda je neverjetno zgodaj sploh kaj objavila. Čečo, ki načeloma kupuje samo Honde, pa še te made in USA
Noise Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Še malo pa objavimo 3 ali 4 Hondine novosti za evropsi trg. Slikce, opisi, vpis v katalog. Bear with us, materiala je ogromno.
Jure Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Zakon, vi sam čimprej objavite :OK:
miha Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 2 hondi sta ze objavljnei kje je pa se ena :? :D :D
Lowrenc Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 nova Yamaha XT1000-glej in se čudi!! [attachmentid=80633]
kitka Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Honda levo Honda desno...kaj pa Ducati: ima li šta novog? :hmm: k.
T Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Da se ne boste preveč razburjali v prazno. Mojster vam je dal link za USA tržišče. In Honda je neverjetno zgodaj sploh kaj objavila. Čečo, ki načeloma kupuje samo Honde, pa še te made in USA Honda je objavila pod pritiskom najprej na amerišken tržišču danes pa so očitno že objavili tudi za EU tržišče. :naughty: Konkurenca ni samo na pisti in v prodajnih salonih. Se pa je bojda prvič zgodilo da so objavili novosti prej za USA kot EU, navadno objavijo skupaj. :?
ceco Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Honda levo Honda desno...kaj pa Ducati: ima li šta novog? :hmm: k. Butična izdelava ima drugače zakonitosti od industrijskega načina proizvodnje (in prodaje). :grim
Barth Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 nova Yamaha XT1000-glej in se čudi!! [attachmentid=80633] ta slika je stara cca 3 leta
Gregc Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Še malo pa objavimo 3 ali 4 Hondine novosti za evropsi trg. Slikce, opisi, vpis v katalog. Bear with us, materiala je ogromno. Je kaj novosti s področja 125ccm?
Horatius Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 A je kdo zasledu poleg RR pri Hondi še kakšno novost pri modelu XX in CBR 600 F?? :hmm:
gregor46 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 A je kdo zasledu poleg RR pri Hondi še kakšno novost pri modelu XX in CBR 600 F?? :hmm: Model XX za leto 2007 ostaja nespremenjen vključno z barvami. Izvedel iz prve roke. Za 2008 pa se še nič ne ve.
Zdrawc Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Mogoče malo preveč športen :hmm: :( se žal strinjam, razred TDM & Co
Stric Burek Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 No če je tole za na cesto, kar predvidevam da je se mi zdi da so kr fejst kopirali(vsaj sprednje luči) od Desmota RR...
2384nsdf83 Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 No če je tole za na cesto, kar predvidevam da je se mi zdi da so kr fejst kopirali(vsaj sprednje luči) od Desmota RR... Tut kolesa ma podobna, pa sedež in krmilo, pa ročke za bremze! Mater, samo kopiranje!
Original-One Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 R1? M1? Lep photoshop ja :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se