maXXXimum Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Hmm iskalnik nič ne najde pa se je zadeva zgodila že 2x... prvič 23.8., drugič pa včeraj... Kaj? Kar hočeš.. po zadnjem, po sprednjem, v stoje, drag,... :krneki: Kdo? Cca 7-8 motorjev.. seveda vse supersport novejšega letnika s 160+ konji :naughty: Skratka.. cel moto event (seveda neorganiziran) s kopico gledalcev.. zanimivo za videt :grim Varnost je pa kot pri vseh takih zadevah seveda vprašljiva.. na lastno ogvornost za gledalce torej. Ve kdo kaj več? Kakšen video.. slike? Pa prosim da se vzdržite moraliziranja.. takih debat, kjer si lahko date duška z moralnimi nauki je že cel kup... :closedeyes:
batzajla Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 u,to bi znal bit pa zanimiv :devil:
JMatic Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 kdaj, kdo, kako? ker me zanima kko zgledajo taki shovi
Killroy Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Bo Grčar znov kej več povedat :D Drgač pa ene par slikc za pokušino.....[attachmentid=80014]
GrCaR Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 to je 100m od moje hiše. Poteka pa od Pržana do Brda ;) evo par slikc iz dogajanja :photo: (sicer bl slabe, k norci preveč letijo da bi jih lahko ujeu :D )
Sanda7 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 baje da obstajajo tud neki filemčki .)
GrCaR Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 obstajajo sam da matex pride do compa, pa še kdo k je snemov. ;)
Jur3 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 sej nau doug k se bo kšn razfuku pol bodo pa spet jokal... sploh sm pa slišu da se policaji prpraulajo da bodo nardil red..prou na tem "underground" pozeranju. Ne rabte vrjet..bomo usi vidl k bo racija padla haha :rolleyes:
kađiva Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 uuuu...končno spet mal dogajanja nek :devil: :OK: :OK: bo treba it mal pogledat :yes:
batzajla Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 sej nau doug k se bo kšn razfuku pol bodo pa spet jokal... sploh sm pa slišu da se policaji prpraulajo da bodo nardil red..prou na tem "underground" pozeranju. Ne rabte vrjet..bomo usi vidl k bo racija padla haha :rolleyes: a to ti je dany povedal, a si imel sam kšna videnja :hmm:
Jur3 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 a to ti je dany povedal, a si imel sam kšna videnja :hmm: haha so fucking funny :) mi je povedu en prjazn kolega (ni dany ne), ki dela pri "modrih angelih".. sm pa tud reku..ne rabte vrjet..sam da ne boste pol presenečeni k bo padl kej ;)
batzajla Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 če nisi zastopu: itak je vsem jasno, da ne bojo pustil delat traparij in bo ukrepala policija. pa tud, da se bo kdo razsul, ni skrivnost... (no,upejmo da ne...) zato o tem nima smisla pričat, če maš pa kšne konkretne podatke kdaj bojo racije, pa na dan z njimi :D
gizmOkak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) kul :eek: :OK: pridem.... Popravljeno September 1, 2006. Popravil gizmOkak
GrCaR Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 zdle dogaja gor, tko da če kdo hoče loh pride pogledat ;) Policajčki pa vsak dan pridejo mal pogledat, pa nč ne težijo, razn učer sta 2 neki težila, pa enmu kazn napisala, k ni meu dokumetnov sabo, drugač pa sam gledajo :OK:
simonsi Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 In v parih dneh bo veselja konec, po zaslugi tele teme. :closedeyes:
bna Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 In v parih dneh bo veselja konec, po zaslugi tele teme. :closedeyes: in se bo spet vsa norija prenesla na prometno cesto :BUA:
sjeng Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Pravte da mamo v Sloveniji končno poligon za wheelije? :D
maXXXimum Objavljeno September 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2006 In v parih dneh bo veselja konec, po zaslugi tele teme. :closedeyes: Možno da bo veselja konec, vsekakor pa ne po zaslugi te teme.. policaji so na tekočem kaj se dogaja tam, tako da.. Drugač sem pa uspel še jaz par fotk izbrskat :grim
Original-One Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Možno da bo veselja konec, vsekakor pa ne po zaslugi te teme.. policaji so na tekočem kaj se dogaja tam, tako da.. Drugač sem pa uspel še jaz par fotk izbrskat :grim in to se vse dogaja pr 200+ :) skoraj :) offtopic..si bil mogoče danes na ridah? lp
Urban K. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Tole pa dobr zgleda :OK: , morem pridt mal pogledat!
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) tole vse skupaj je en velik nateg in konstrukt. Nikakor ne more biti res, da si žabaraji ne bi zgradili vseh možnih avticest okoli sebe, torej, da bi pustili en nedokončani odsek. :grrr :fredy: Popravljeno September 1, 2006. Popravil pirrulz
GrCaR Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 delajo predor pod hribom, pa je tak razmočen teren, da bo še neki cajt trajal preden bodo to odprl, do takrt pa uživancija :OK:
JeRn3j Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 obstajajo sam da matex pride do compa, pa še kdo k je snemov. ;) PONEDELJEK PRIDEJO MOJI FILMČKI + GRČOTOVO UŽIGAVANJE MINIMOTA :OK: :naughty: :photo:
vic Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Boljše da si tukaj dajo duška, kot na cestah med prometom, tako so vsaj policaji bolj mirni ker vedo da so "divjaki" tu. Je pa vsekakor :OK: lepo za videt :eek: Popravljeno September 1, 2006. Popravil vic
JeRn3j Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Boljše da si tukaj dajo duška, kot na cestah med prometom, tako so vsaj policaji bolj mirni ker vedo da so "divjaki" tu. Je pa vsekakor :OK: lepo za videt :eek: jah... se strinjam, sam ko pa bo nekdo odletel pri 200+ v gledalce... :grrr :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se