Original-One Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Folku spet dogaja gor :OK: Pridem počas pogledat .)
kađiva Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 jz sem pa bil okol 21h pa nikjer žive duše :doze:
JeRn3j Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 jz sem pa bil okol 21h pa nikjer žive duše :doze: too late okol 5ih se ponavad začne .)
kađiva Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 too late okol 5ih se ponavad začne .) ma jz sem navajen da se take scene bl prot večeru in ponoč dogajajo :P
GrCaR Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 jz sem pa bil okol 21h pa nikjer žive duše :doze: dons se je okol 8h nehal, ker so policajčki neki težil tm, pa je pol folk počas domov šou ;) drugač pa se začne okol 5h, pa traja do teme :) (če smrkci ne zatežijo prej) :devil:
maXXXimum Objavljeno September 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2006 ma jz sem navajen da se take scene bl prot večeru in ponoč dogajajo :P Pomoje tle ni dogajanja ponoci, ker ni javne razsvetljave na tem koncu se... .) :topic: :whistle: Pridem počas pogledat .) Mislim da sm te vidu.. si bil z avtom? Črn VW Golf?
Original-One Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Pomoje tle ni dogajanja ponoci, ker ni javne razsvetljave na tem koncu se... .) :topic: :whistle: Mislim da sm te vidu.. si bil z avtom? Črn VW Golf? Da, kje si bil pa ti..?Zakaj nisi pršu pozdravt :) lp
Terminator Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Kdo je bil gor k je baje M6 ( na eni od slikc pred poršom) K6 dvakrat nascal? :eek: Ne morem verjet!
Original-One Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 (popravljeno) Kdo je bil gor k je baje M6 ( na eni od slikc pred poršom) K6 dvakrat nascal? :eek: Ne morem verjet! Jah sej veš, unga v "bemflu" je bl zalimal :P lp, watch the chopers :devil: Popravljeno September 3, 2006. Popravil Original-One
GrCaR Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Kdo je bil gor k je baje M6 ( na eni od slikc pred poršom) K6 dvakrat nascal? :eek: Ne morem verjet! motor je zmer biu tapru :OK: porš pa ni meu za burek, k so ga usi uzad pustil :devil: sam najbl ga je pa terov en tip z audijem k je meu nitro not... baje razbije okol 700KM :eek: to je pa tok sekal :OK:
Terminator Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 (popravljeno) Jah sej veš, unga v "bemflu" je bl zalimal :P lp, watch the chopers :devil: Bom, ti si pa tablco na dol zvij. :P motor je zmer biu tapru :OK: porš pa ni meu za burek, k so ga usi uzad pustil :devil: sam najbl ga je pa terov en tip z audijem k je meu nitro not... baje razbije okol 700KM :eek: to je pa tok sekal :OK: :grim Sem bil 100%, da mi je tip buče prodajal. Black Mans Wheels M6 pa, da bo k6 nascal? :lol1: Čeprav verjamem pa, da je M6 bl limal... :P Popravljeno September 3, 2006. Popravil Terminator
GrCaR Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 no ubistvu sta BMW pa porš že štartala, k je un z suzo šele obraču, pol je pa za njima gonu, tko da so na koncu skor enako pršl na konec ravnine. Če so pa štartal usi enak, pa avta nista mela šans :OK:
Stroj Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Upam, da bo dones tud :D Se tko mikavno sliši tole
Terminator Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 no ubistvu sta BMW pa porš že štartala, k je un z suzo šele obraču, pol je pa za njima gonu, tko da so na koncu skor enako pršl na konec ravnine. Če so pa štartal usi enak, pa avta nista mela šans :OK: Aha sedaj vse jasno tako da če si gledal iz izvoza je res zgledal kot da M6 k6-ko pere, če nisi vedel da je suza še obračala vmes.
fecko Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Kaj se je dons dogajal vidu sm polcaje pa ful folka?
Stroj Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Kakšne dela ta folk to ne morš verjet :grim Definitivno vredno obiska :OK:
GrCaR Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Kaj se je dons dogajal vidu sm polcaje pa ful folka? policajčki pridejo sam mal pogledat :OK: drugač se je pa dogajal, kar se skor usak dan - folk leti po spredni, po zadni, motorje tera do konca... :D dons je še en policajček pršu pokazat kako se dela stopije pa wheelije :OK: B)
2384nsdf83 Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Dvajset minut je celo nek rešil'c nekaj tam iskal, pa verjetno je imel sirene vključene kar tko mal za foro?
GrCaR Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Dvajset minut je celo nek rešil'c nekaj tam iskal, pa verjetno je imel sirene vključene kar tko mal za foro? baje da je en z motorjom nabasov enga tamalga na kolesu :huh: :o :xx:
Killroy Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 baje da je en z motorjom nabasov enga tamalga na kolesu :huh: :o :xx: pi*darija tole......pa se je zgodil tist kar je blo neizogibno :krneki:
Original-One Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 pi*darija tole......pa se je zgodil tist kar je blo neizogibno :krneki: Itak je blo sam vprašanje časa..Motor 2 etra od tebe leti 200+..Pa ful mularije je blo tam.. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se