KR TAK ENA Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Mimogrede: moj foter je jager, pa mu niti pod razno ni padlo na pamet, da bi karšnekoli zajle vleko, temveč je še sam šinfal, ker je v našem okolišu eden jager delal isto sranje, tak da ne metat vse v isti koš :nono: Plus: sama ogromno jaham po gozdovih in lahko isto nabašem na to, tako da seveda ne odobravam takih stvari, VENDAR :angry2: :klicaj: pa (čeprav sem sama motoristka), bi najraje :fight1: čisto vsakega krosara, saj se mi je nemalokrat zgodilo: lepo mirno po gozdu s konjem, oni pa gasa mimo mene, boli jih k.... če konj začne popizdevat, glavno da se majo oni fajn.... :angry2: :angry: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 :krneki: Jest sem za to da se zajle dovolijo samo do fi5mm pa do višine 60cm :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 lokacije kjer na 10km naokoli ni žive duše (Da, tudi to se najde) Kje pa, če smem vprašati? Lahko tudi na PM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) :topic: :BUA: :topic: :BUA: :topic: kar je preweč je pa že preweč :nono: :nono: :nono: nimam besed.....res ne.......no eno besedo mam oz. 2:totalni kreteni...... lp mina Popravljeno September 6, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalanček Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) bogi tisti "če bi ga najdu" k bi men u lastni gmajni nastavu zajlo čes. Je pa res obstajajo pač bovni ljudje tko med motocrositi k ob srečanju z mimoidočim še bl navijajo, tko med lovci k si predstavlajo de zdej k so pa oni u gmajn je pa vse nijihov. Pol so pa krivi kmetje k v svoji gmajni sekajo pa kšn motocrosist k se pele mim lih tok de neustrelijo mimoidočga k gre mal glasnej skoz gmajno. pa ti kr tk ene sm jst tud dost prejahov, konj pa zbezla tut ob marsi kšni drugi stvari tut ob strelu lovca tok de je pr tvojmu jahanju tok kriv lovc k motocrosist. če pa neznaš obvladat svojga kona k zbezla ga pa ne jahej u gmajn zarad mene. Popravljeno September 6, 2006. Popravil kalanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KR TAK ENA Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 kalanček kalanček, komaj sem se pretolka skozi tvoje "k pa kva pa kšni pa tut pa itd..." :BUA: preden sem razumela, kaj si hotel povedat. In, kalanček, če nisi razumel mojega posta: NISEM rekla, da nisem obvladala konja, ko se je to zgodilo, in da mi je zbezlal, temveč, da začne popizdevat - če si res kdaj jahal konje, kot se hvališ, potem bi moral poznati razliko. Glede primerjave strel - krosar, pa ti povem, da mi še ni NOBEN jager v bližino prišel in zanalašč ustrelil, medtem ko pa je že marsikateri krosar mimo pridirjal, brez da bi nekoliko spustil gas, ko je zagledal konja ali pa celo še dodatno "naturiral", :angry2: tako da NE PAMETUJ kar tako povprek. Pa če misliš še kaj pametnega odgovorit, daj VSAJ MALO uporabljaj tako slovenščino, da te bo razumel tudi preostali del Slovenije :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) (P.s.4: A mi lahko kdo pove, s kakšno pravico, lovec, v GOZDU MOJEGA OČETA napelje zajlo med drevesi, in ogrozi življenja mimoidočih(če teče, po hribu navzdol med drevesi, zna bit neprijetno) (gobarjev, planincev, osnovno šolskih otrok?, motokrosistem, posega v naravo, povzroča nevšečnosti, NAM?) lp, FReAK. Ne samo, da nima nobene pravice. To početje je kaznivo dejanje. Medtem, ko je vožnja s cross motorji izven motocross prog prometni prekršek. Oboje bi moralo biti ustrezno kaznovano po zakonu. In ne meni tumbat, da najdeš na Pohorju plac kjer ni 10 km naokoli nobene kmetije. Celotno Pohorje je dolgo 60 km. Popravljeno September 6, 2006. Popravil Lobo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 bogi tisti "če bi ga najdu" k bi men u lastni gmajni nastavu zajlo čes. Je pa res obstajajo pač bovni ljudje tko med motocrositi k ob srečanju z mimoidočim še bl navijajo, tko med lovci k si predstavlajo de zdej k so pa oni u gmajn je pa vse nijihov. Pol so pa krivi kmetje k v svoji gmajni sekajo pa kšn motocrosist k se pele mim lih tok de neustrelijo mimoidočga k gre mal glasnej skoz gmajno. pa ti kr tk ene sm jst tud dost prejahov, konj pa zbezla tut ob marsi kšni drugi stvari tut ob strelu lovca tok de je pr tvojmu jahanju tok kriv lovc k motocrosist. če pa neznaš obvladat svojga kona k zbezla ga pa ne jahej u gmajn zarad mene. Ni mi jasno zakaj nekateri ko vidijo ljudi na poti, še bolj po gasu, da ja vsi vidijo kakšen stroj imaš. Če bi lepo pobremzal, se umaknil in šel počasi mimo bi te že lepše gledali, to pa ja ni problem mal pobremzat ali pač? Glede teh pasti se mi zdi pa skrajno bolno, da bi ubili človeka zato da lahko on potem v miru strelja živali? Vem, da smo moteči ostalim ljudem, sploh tisti z odprtimi lonci, samo a se ne da lepo ustavit motorista pa mu pač povedat da naj se tu ne vozi. Ubistvu nisem na nobeni strani, kakorkoli pogledaš imajo lovci na en način prav, samo ni način da nastavljaš zajle, streljaš s puško itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Slon in Sadez - Medvedi Po gozdovih ze cel mesec.... Na sredi gozda, sredi grmicevja... Zivimo po ceumu svetu, kjerkoli na planet Afriki, Evropi, Ameriki, u Tibetu Razvija se razprava ojstra, a je gozd od medveda ali od farmojstra In morabit hrana ker jo medved potrebuje Kako naj medved sploh obstaja, ce drobnico cuva elektricna ograja In more bit brlog ce slucajno daj dezuje ... Kjer medveda se se spostuje, spostuje A si ready, a si ready... En dan pride jagr jen se on na jago men... nehi ga srat pejt rajs u enmu kosu dam Ker dost je tega sranja sred zimskega spanja Da... Vse od Varazdina pa do Bovca naj se slis medvedi so prefukal lovca Vse od Varazdina pa do Bovca naj se slis medvedi so prefukal lovca A si ready, a si ready... Maaaaaaaaater, ej Anibus!!! Ti si mi pa faca!!! Pa to vse iz svoje glave??????!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: A sem lohka tvoj p'rjatu???!!! :naughty: :hmm: :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalanček Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 kr ena sory men se je pa že zgodil de je lovc zanalašč ustrelu ampak ni blo nč hudga. S svojmu postam pa nism mislu mič slabega sej tut jst se z veseljam kdaj usedem na konja pa grem. Kot sm že prej napisov tut mene, pa marsi kakšnega drugega mot, de se voznik (z avtam al pa z motorjam) mal prehitr prpele mim. Sory tist prej sm pa jst narobe prebrav pa narobe razumev :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KR TAK ENA Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Kalanček, oproščeno :friend2: Mah, je pa res, da je lahko s temi jagri križ (pa naj mi moj foter oprosti); so mi govorili o enemu zanncu iz bližnjega sela, ki mu je en jager grozil s puško, ker je joggal po lovišču, pa razni žeblji, napičeni v lesene deske so se že znašli na poteh, pa se nismo spomnili, da bi POP TV poklicali :slap: :slap: oni bi vse rešli :yea1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Maaaaaaaaater, ej Anibus!!! Ti si mi pa faca!!! Pa to vse iz svoje glave??????!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: A sem lohka tvoj p'rjatu???!!! :naughty: :hmm: :hmm: :grim Predvidevam da je to umetnija tako imenovanega dua Slon in Sadež. Razen če ni Anibus kdo izmed njiju. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalanček Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 To pa de z ukinjevanjem in z prepovedi gradnje motocros prog in tudi drugih že mal pretiravajo se pa tut jst strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) to se dogaja tudi na naših koncih.... je kar standard, zato se raj gonimo po progah... oz js sm se zapeljal enduro samo dvakrat :BUA: ker več me niti ne mika <_< pa kaj ga moti hrup ko šibne en motor mimo :slap: sliši ga lahko 5-10sekund (odvisno od terena) pol pa samo še odmev in rahlo brnenje (v primeru 4t, 2t sploh ni slišat) Ko se pa oni gonijo s traktorji (ja živim v vasi, kjer ima sosed 15m od moje hiše vinograd) cel dan mimo hiše pa mormo bit vsi tiho in mir... Pa ko škropi proti plesni, kodravosti kaj vem kaj kurac use, tako da imamo celo bajto plavo, roza in kaj vem še kašne barve vse, je treba bit spet tiho! Zdej si je en kmetavz celo naštimu plinsko bombulo in avtomat mehanizem, da se na natanko 4min in 30sek sproži pok, močan kukr rahla eksplozija :kva2: :slap: kao proti srnjadi (čas bandime)... naslednje dni pokličem policijo in ga prijavim.... pa še povem d sm ga js in če ne bo umaknu mu pridem na dvorišče z eno kanto od belinke in palco pa tolčem ku en pajaco po njej dokler ne padem dol.... k se poberem pa dalje :devil: Naslednji teden bom na vseh poročilih in informativnih oddajah :devil: P.S. Kupim proti tankovske mine.... šifra... v kup uboga gmajna O:-) Popravljeno September 6, 2006. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ne samo, da nima nobene pravice. To početje je kaznivo dejanje. Medtem, ko je vožnja s cross motorji izven motocross prog prometni prekršek. Oboje bi moralo biti ustrezno kaznovano po zakonu. In ne meni tumbat, da najdeš na Pohorju plac kjer ni 10 km naokoli nobene kmetije. Celotno Pohorje je dolgo 60 km. Kdo pa je rekel, da je ta lokacija na pohorju? bom povprašal kolege kje točno je to, pa dobite poskeniran zemljevid te lokacije :D lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 na koroškem se je pred nekaj dnevi zgodilo to . trije moji znanci z kroskam so ze vozili po makedamskih poteh okrog Uršlje gore ko jim naenkrat pot zapreta dva lovca z puškami v rokah in jim začneta groziti da se nebosta umaknila in da se nebodo peljali naprej. ko so krosisti videli da res ne bo šlo so se odločili da se zapeljejo z ceste v grapo tukaj pa nastane problem poti iz grape ni na eni strani stena na drugi prepad na tretji pa lovca kmalu jih ujame tema oni pa brez luči in se se odločili da pustijo motorje tam in da jih pridejo iskati zjutraj . ko so prišli po motorje pa šok motorjev ni bilo po kratkem iskanju jih najdejo v prepadu razbite totalka . lovca sta jim najprej porezala vse cevi in pletenice in gume nato sta motorje zmetala v prepad na njh pa sta nametala še skale .torej od motorjev ni ostalo celega nič vsak motor je bil ureden okrog miljona saj so bili vsi štiritaktnekroske novejšega letnika . zadevo so predali policiji in upajo da bo policija našla ta dva lovca , pomoje upajo zaman . toliko o naših varuhih gozdov :SS :SS Že tretja verzija,ki sem jo slišal :hmm: :hmm: :hmm: Glede makedamskih potk :slap: :slap: ,ker pred kratkim je bilo tudi na preverjeno prispevek o Hard Enduro motoristih,ki se vozijo po Uršlju gori. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) Danes mi je Andro90 povedal da se je njegov kolega pred kratkim vozil po gozdu, nakar mu motor crkne in ga pač ni mogel vžgati. Nasproti pripelje traktor s ful gasom, on skoči dol z motorja traktor pa direkt čez motor in pelje dalje. :blink: Pomoje bi ga kr povozu če bi gor ostal :wacko: Motor pa itak uničen... Popravljeno September 6, 2006. Popravil Unikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Že tretja verzija,ki sem jo slišal :hmm: :hmm: :hmm: Glede makedamskih potk :slap: :slap: ,ker pred kratkim je bilo tudi na preverjeno prispevek o Hard Enduro motoristih,ki se vozijo po Uršlju gori. Tudi jaz sem že slišal več verzij, vendar ostaja dejstvo, Motorji so bli totalka. Kar pa se tiče jagrov jih nikakor ne mečem v isti koš. Sem dolga let živel ob vznožju pohorja, (btw, a tista nasleja na vzpenjači pod pohorjem pa ne kazijo narave? nekaj najbolj ogabnega kar so lahko naredili!) in poznam kar nekaj lovcev, tako iz radvanja kot tudi iz ruške občine. Djestvo je že to da se niti jagri med sabo ne razumejo zaradi nekatrih imbecilov. Kot je to isto pri motoristih. najbolj žalostna reč je to da nekateri jagri ne ločijo med ubojom živali in ubojom človeka. Dokler pa bojo jagri streljali za menoj s šibrovkavmi (šrotarcami po domače) pa naj majo al svinec al pa gumjaste metke, o njih ne bom mel dobrega mnenja. Seveda obstajajo, tudi izjeme. Tudi nekateri jagri so face. in teh niti ni tako zellloo malo, vendar jih je vsekakor premalo. (p.s. in nikar ne gnjavite o prijavi na policiji tega lovca, ipd ipd, ker vas to niti ne briga v tej temi, niti ne spada v to temo) Dejstvo pri motorkrosistih, je pa tudi to da se nekateri enostavno ustrašijo ko srečajo človeka na brezpotju. sploh če to ni njihov domač teren. sam sem pohorje, kljub moji mladosti prehodil že veeeeliko krat. Tudi že drevesa sem podiral, in vsako leto, sami z družino, skrbimo in čistimo naš gozd. ker se tudi sam tu pa tam zapeljem s kakšno kroslo, vem, kako je če sredi naleta naletiš na gobarja, jezdeca, .... vendar, ker se sam razumem s domačini, se čisto vsakič potrudim, in če se le da (downhil) tudi ugasnem motor, če gre za bližnje srečanje. če sem v neposredni bližini živali. Konja, srna, se ji nemudoma izognem. Če grem na kratki razdalji mimo jezdeca, ugasnem motor, in čakam da gre mimo. Me pa moti, ko nekateri namerno "nažigajo" mimo mimoidočih. Čeprav vsi pa ne namerno, saj nekateri potrebujejo že kar nekaj poguma da grejo na dalšp kros furo (recimo, nekaj ur) in enostavno ne reagirjao pravilno. Ni pa mi jasno, kak lahko grem mimo nekega lovca, se pozdravima, včasih tudi pokramljama "ja kako pa danes kaj jaga?" "Gre, čeprav še nisem nič ulovil." "Tako tako. Če te slučajno zanima, sem ene 2 km višje opazil nekaj srnjadi" "super-super, hvala!" nakar sečam naslednjega: "je**o mater mulc, kaj si pa misliš, po šumi on tuji lastnini škodo delaš" (to, da je bil on na t.i. MOJI lastnini, in da je bil na območju kjer je lov prepovedan, raje niti ne bom omenil) "Gospod, prosim umirite se" "kaj se bom umiro, *********************************************************************" nakar me še celi tedn peče vest, zaradi takšnega lovca. Zgodilo se mi je tudi, da ko sem videl, lovca, ki je meril proti živali, sem ustavil (bil sem na poti navzdol z ugsnjenim motorjem, ker je bil benz že na rezervi) sem se ustavil, in čakal nekje, 20 do 30 minut da je lovec ustrelil (moja pot, se je križala, s potjo kjer je bila živali, saj je bila nižje od lovca). Ne morete verjet, kako dobro, sem se počutil ko se mi je lovec zahvalil, in me povabil na jelenji golaž :) Torej, problem je tako v lovcih, kot (večkrat večinoma) motoristih. Ne gre zmetat vseh jagrov v isti koš, in nikakor ne gre zmetat vseh motoristov v isti koš. najmanj pa se skladajo jagri in motoristi, v istem košu :P lp, FReAK. Danes mi je Andro90 povedal da se je njegov kolega pred kratkim vozil po gozdu, nakar mu motor crkne in ga pač ni mogel vžgati. Nasproti pripelje traktor s ful gasom, on skoči dol z motorja traktor pa direkt čez motor in pelje dalje. :blink: Pomoje bi ga kr povozu če bi gor ostal :wacko: Motor pa itak uničen... zato je fajn, če obvladaš vožno s ugasnjenim motorjem po hribu navzdol. Je večkrat uporabna, tudi v takšnih primerih. Vsekakor, je bilo škoda motorja, kot vseh živcev ki se še bojo zvili v njegovem primeru. lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalanček Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 se podpišem pot temi izjavami :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 NSR Freak vsaka ti čast :worship: Me prav veseli, da so takšni kot ti tudi med motoristi. In kljub tvoji mladosti, bi si lahko marsikateri tudi starejši vzeli vzgled po tebi. Če bi se vsi mi motoristi tako obnašali, tako na cesti kot v gozdu, bi imeli veliko manj nasprotnikov, pa čeprav se bo še vedno našel kdo, ki bo sovražil motoriste (žal tako pač je) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) NSR Freak vsaka ti čast :worship: Me prav veseli, da so takšni kot ti tudi med motoristi. In kljub tvoji mladosti, bi si lahko marsikateri tudi starejši vzeli vzgled po tebi. Če bi se vsi mi motoristi tako obnašali, tako na cesti kot v gozdu, bi imeli veliko manj nasprotnikov, pa čeprav se bo še vedno našel kdo, ki bo sovražil motoriste (žal tako pač je) :( :? :eek: Tom, preberi vse prispevke do sedaj. Mene pa prav skrbi, če bi srečal kakšnega NSR FReAK. Dečko je prav malce zmeden. Popravljeno September 7, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ker spet trobezlate na dveh koncih, pa naj bo še moja klobasa na dveh koncih. Iz Peticije proti lovcem: Ok, še nekaj besed o zadnjih dogodkih in pametovanj na njih: O lovu samem in vlogi lova in lovcev v naravi sem že dovolj pisal. Tiste, kateri znajo prebrati samo zadnje poste in malo pljuvati, pa ne mislim spet učit buče sadit! Zatorej kar direktno k zajli in uničenim motorjem. Postavljati zajle na taka mesta in za povrhu še z namenom je naklepen umor. Ali vsaj poskus tega. Upam, da bo policija to tudi tako smatrala in stroilca ujela ter bo ustrezno kaznovan. A pri tem ne sprejemam kritike na lovce kar počez. To je storil posameznik, kateri ne spada v lovsko organizacijo. Če sploh je to storil lovec. Veliko verjetneje se mi zdi, da bi to storil lastnik gozda ali kdorkoli drug, kateremu gredo krosisti na živce! V našem lovišču smo že nekajkrat naleteli na tako nastavljene zajle in verige. Nastavljal jih je lastnik gozda in zapiral celo javne poti, vrisane v katastru. Take, kjer vozijo vsi že desetletja. OK, torej tu nabijati kdo in kako je brez veze. Lahko pa se vrnemo k vzroku. Uporaba oz. vožnja tam, kjer se ne sme. Kljub temu, da bi se dogodek lahko končal bolj tragično, se mi poškodovani motorist niti ne smili. Jebat ga, pred nedovoljen užitek posameznika pač postavljam dobrobit divjadi! In v kolikor se je vozil izven poti, če sem prav razumel ... Sam vse prevečkrat opažam take enduraše, kako ga serjejo po gozdu. In da povem, prav nič nimam proti, če se peljejo po poteh in z originalnimi izpuhi. A ne, to pač ni v redu, treba je nabiti gor akrapota in ga žgat po hribu. E, tu pa mojega sočutja ni več! ravno tako ne za razne bicikliste, ki mi pridrvijo nasproti po lovski gorski stezi. Se lahko zgodi da se mi bo kdaj zavrtelo, ko se bo skušal zriniti mimo. Pa da vidimo downhill čez prepadno steno! Vožnja po gozdnih poteh je pač na svojo odgovornost. To pa ne pomeni, da se tam ne sme voziti! V kolikor je prišlo do ustavljanja na taki površini, so lovci naredili veliiikooo neumnost. Še večja pa je bila, če so uničili motorje. Ne drži, da se jih ne da najti! Točno se ve, katera lovska družina je na tistem področju in točno se ve kateri so njeni člani. Tajniki lovskih družin imajo tudi fotografije vseh članov, torej... Drugače pa imajo le ti sedaj kmalu jeseni skupne pogone in zborna mesta kje v bližini naselij ali celo v njih. Ni težav stopiti nekaj deset metrov stran in pogledati. Mogoče celo fotografirati, če je vse na javni površini. Torej, apel vsem vpletenim. Krosisti se držite poti ki so vam dovoljene in predvsem se striktno pozanimajte o vseh pravicah in dolžnostih pri vožnji po poteh ki bi lahko pomenile vožnjo v naravnem okolju. Lovci pa tudi morajo presneto poznati svoje kompetence in ukrepati le zakonito. Za vse ostalo se odgovarja po zakonu! Prevsem pa svarim pred zvračanjem krivde na nekoga kar tako na pamet. V tem špilu so še kako prisotni še lastniki zemljišč in razni usekani strici, tudi gobarji. Pri nas je že eden grozil drugemu z orožjem, ker se je samo sprehajal tam kjer je on nabiral jurčke. Pa ni lovec, da ne bi kdo mislil! Ok, pamet v glavo, pa bo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trbovlčan Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 lp !!! HHV na tole sploh nebom komentirl!!! saj imaš po eni stani prav ne smemo se voziti kjer nam paše to se strinjam!!! hmm samo pa da mi lovec na moji površini mislim od očeta postavi pasti kot so luknje veje in podobno E, to je pa že mal preveč!! bom pa še jst z puško hodu po host pa čaku louca da se prmaja u mojo hosto pa bom reku ee prjatu tuki pa ti nimaš kej jagat!!! :angry2: čeprav nimam nič proti lovcem da se nebo mislilo imam v familiji kar 3 lovce :) pa še to če se res negdo vozi po tuji zemlji non stop noč in dan po iti progi verjamem da gre na živce tudi mene bi žiuciralo samo to se da na mirn način rešit poveš motoristu da se ne sme vozit in ta bo vrjetno opošteval tvoj nasvet!! saj jaz jih!! samo nevem zakaj imajo ljude iz vasi in lovci tok proti endurašem?? res ne vem ?? kaj pa mestni ljudje poslušajo noč in dan ropot akrapotov in podobno !! pa gor pa dol po mestu kokr gre??? kaj pa to to se pa noben ne upraša??? tko d to je kr teška tema za razglablat enkrt ma en prou enkrt drugi!!!! za konec pa upam da bomo enduraši v slo dosegli svoje kot v ostalih državih v evropi!! tudi mi mormo met svoje veselje tko pač je!!! lp vsem in previdno vožnjo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 To je ista stvar kot je z dirkališčem in cestaki. ko bojo kjerkoli v sloveniji porihtali kakšno dirkališče, bomo nekateri svoj adrenalin z veseljem sproščali tam. dokler pa tega ni za videt, pa mi žal ostane samo cesta. Žal. Pa če se ubijem, se ubijem, pa če vzamem koga s seboj (bog ne daj) ga vzamem. Žal. Nekaterim gre v nos ta izjava. Pa da se malo zjasnimo. kadarkolo, gre za takorečeno "divjanje" po cesti, se spravimo v kombije, in gremo na najbolj neposeljena območja ki jih najdemo. Lokacij tukaj ne bom objavlja, ker pol bo ista p***da kot je že marsikje v SLO. lokacije so večinoma med gozdovi in travniki. Če pa se slučajno, zgodi, da pade motorist pred mano, jaz pa v njega, in zato pride recimo, do odprtega zloma, močne krvavitve, in če izkrvavi lahko rečem samo, žal. ker da bi se kje v sloveniji uredilo dirkališče kjer bi bila možnost Prve Pomoči, je že preveč neracionalno, za naš narod. Nikjer nisem napisal, da "divjam" po naseljih, ali bližini mest. če je le možno, (če nas je dovolj) se na začetek in konec "proge" (t.i. ceste) kdo, postavi z avtomobilom, in nam nemudoma sporoči, če kdo pripelje, po cesti. Če ravno kdo "divja" pa se mu razloži kakšna je stvar, in če lahko počaka 3 min da se cesta "izprazni" (do zdaj, se je to zgodilo, recimo 3X in so vsi z veseljem (noben od jih več kot kakšno minutko) počakaili, in so bili veseli nad "organizacijo" da se prihrani nekaj živcev in življenj zaradi motoristov(razen četrte izjeme, ki se ji je nekam mudilo). Bile, so tudi že težave, s policisti, vendar, ko so videli, da se kljub "ustavaljanju prometa" trudimo, po najboljši moči da ne ogrožamo drugih ljudi, dalo vse zmenit. dobili smo sicer vsega skupaj že za ene 200 tisočakov kazni, vendar je to za 10 motoristov, neprecenjivo manj, kot pa da, se bognedaj, komurkoli 3tjemu kaj zgodi. Če pa se slučajno, kdo tam znajde kakorkoli, pa žal ne morem, pomagat, saj se vsi trudimo, po svojih najboljiš močeh da se to ne bi zgodilo. P.S.: mogoče, bi koga zanimalo kako sem uspel razbiti svoj motor. pri 50km/h skoz ovinek (predno kdo kaj doda, bilo je izven naselja) se mi je na cesti pojavla mačka, in zato sem popravo linijo in razširil lok vožnje. Žal je bilo ob tistem robu na koncu ovinke prekleto veliko peska. Veliko ljudi, bi tistega mačka enostano povozilo, vendar za mene je življenje, življenje. Rezultat je pač bil zdrs, v "VARNOSTNO!! ograjo. Zaradi dovolj nizke hitrosti, se mel čas "odskočit" iz motorja, tako da je motor kar lepo polaman, jaz pa sem jih odnesel s 5timi šivi. Če pa je v mojem prvem postu izgledalo, kot da mam kje namene povozit kako starko čez prehod za pešce pa se opravičujem zaradi, pomanjkljivega posta. lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ko berem nekatere poste imam občutek, da ne živimo v isti državi. To, da bi lovci na moji zemlji postavljali pasti in ovire :eek: ? No so poskusili pred leti iskati neke pravice, pa smo uredili :naughty: . Tudi enduraši so poskusili nekaj ružit okoli bajte, pa smo se tudi zmenili. Enkrat za vselej. Lepa beseda lepo mesto najde. Gluhim pa se ve. Obstaja govorica za gluhe z rokami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se