Dadi Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 PODPIŠEM :grim tudi jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Za vse tiste, ki ste spregledali dober članek.... TUKAJ!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Lepa beseda lepo mesto najde. Gluhim pa se ve. Obstaja govorica za gluhe z rokami. Lobo! Tok' sem že star, ampak tole, je pa nekaj nov'ga zame! Drži pa kot pribit'! :grim :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Dokler pa bojo jagri streljali za menoj s šibrovkavmi (šrotarcami po domače) pa naj majo al svinec al pa gumjaste metke, o njih ne bom mel dobrega mnenja. Seveda obstajajo, tudi izjeme. Tudi nekateri jagri so face. in teh niti ni tako zellloo malo, vendar jih je vsekakor premalo. (p.s. in nikar ne gnjavite o prijavi na policiji tega lovca, ipd ipd, ker vas to niti ne briga v tej temi, niti ne spada v to temo) žal ti ne bo uspelo....da nekdo s strelnim orožjem strela za tabo in ti tega ne vzameš resno in posreduješ pristojnim organom, je zelo srhljivo in ne-realno....imam občutek, da si se zlagal, kajti kdor bi se znašel pred puškino cevjo, nebi tako ravnal... v mojem svetu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NSR_FReAK Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 žal ti ne bo uspelo....da nekdo s strelnim orožjem strela za tabo in ti tega ne vzameš resno in posreduješ pristojnim organom, je zelo srhljivo in ne-realno....imam občutek, da si se zlagal, kajti kdor bi se znašel pred puškino cevjo, nebi tako ravnal... v mojem svetu... Nisem, se popolnoma nič zlagal, stvar JE bila posredovana policiji, in "lovcu" JE bilo odvzeto orožje. Če pa imamo na motosvetu kakšnega prebivalca peker oz. limbuša (nisem ziher od kod je osebek) pa če je za stvar slučajno kdaj slišal oz. je videl podobne pi***rije lahko to potrdi. V času streljanja je bil pod vplivom alkohola. imamo pa podobnega lovca, ki je do zdaj streljaj samo na konje in pse, pred kratkim pa naj bi grozil tudi neki osebi. Mogoče pozna kdo lovca iz Radvanja, ki se ga kliče Fritz (Fric) ? Če ga kdo pozna lahko to potrdi. Sicer je pa to že tooootal offtopic. Naj te še enkrat prijazno opomnim da nisem nikjer omenil da stvar ni bila prijavljena? Zakaj, pa bi se lagal pa ne vem. Definitivno me pa jezi da me nekdo obtoži laži, in nečesa česar sploh nisem napisal. Zakaj pa imam toliko za napisat na to temo? ker so ljudje že klicali policijo ko sem se naganjal pol lastnem travniku (cca. 7000m2) ==> če pozna kdo radvanje, in slučajno ve da je zraven drevesnice, 1 veelik travnik, ob katerem teče tudi potok. naj opomnim da sem "norel" po travniku, s popolnoma homologiranim in !pozor še enkrat napišem IN homologiranim auspuhom z original dušilcem! (stvar je za enduro zeloo tiha) Ker so me že prijavli ko sem se vozo po domačem gozdu. (je**emo mat**r po dvorišču lahko nažigam pa se v beton zaletavam, domačega gozda pa še pogledat ne smem????) in so me že gnjavli v domačem sadovnjaku (naprej od gasilskega doma je na levi strani dolga ograja smrek, in za njo je sadovnjak) ipd. ipd. Ker sem mel že nešteto problemov, z lovci, ki enostavno ne slišijo prijazne besede. Pa naj se še tako trudim ko je nekateri NE slišijo. Pozor, poudarek je na besedi NEKATERI ker opažam, da nekateri ljudje na forumu, določene stvar S-P-R-E-G-L-E-D-A-J-O! in še enkrat Thundercat ne vem zakaj za vraga mi je sedaj bilo potrebno to razlagat, tebi, v tej temi, kjer sem opozoril, da tega NE ŽELIM razlagat, ker je to za mene SMETENJE teme? in še enkrat če je slučajno Thundercat spregledal v vsem kontekstu, vseh lovcov ne mečem v isti koš, ker imam veliko kolegov kot tudi nekaj sorodnikov ki so jagri. RESNIČNO pa se opravičujem jagrom, ker sem omenjal samo njih, ker kot je že nekdo omenjal, veliko pi**rij naredijo tudi t.i. "revolucionarji". zanima, pa še me samo to Thundercat če še ti slučajno moram razložiti kakšno "nerealno, laž" ? lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 zanima, pa še me samo to Thundercat če še ti slučajno moram razložiti kakšno "nerealno, laž" ? lp, FReAK. poglej kaj si napisal, (p.s. in nikar ne gnjavite o prijavi na policiji tega lovca, ipd ipd, ker vas to niti ne briga v tej temi, niti ne spada v to temo) tako napisano izjavo, sem vzel kot, da prijave nisi storil, sem pa vesel, da si to storil in da ste lovca "umirili", saj je to edino pravilno...grožnje in streljanje s strelnim orožjem ni potrebno nikomur trpeti... .) ps: ne skrbi glede smetenja, bom jaz to popucal ko se mi bo zdelo, da je offtopic....;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 lp !!! HHV na tole sploh nebom komentirl!!! saj imaš po eni stani prav ne smemo se voziti kjer nam paše to se strinjam!!! hmm samo pa da mi lovec na moji površini mislim od očeta postavi pasti kot so luknje veje in podobno ... ...za konec pa upam da bomo enduraši v slo dosegli svoje kot v ostalih državih v evropi!! tudi mi mormo met svoje veselje tko pač je!!! lp vsem in previdno vožnjo!! :hmm: kako se neki po forumu gluhemu z rokami pove? :doze: NIč nimam po eni strani prav! Prav imam toliko kolikor navajam pravila postavljena z zakoni. In zakoni veljajo za vse! Pa pri tem sploh ni važno ali hočeš imeti svoje veselje ali ne! Če ga ne smeš imeti, ga pač ne boš imel ali pa si v prekršku! In potem pač gor plačaš! Toliko o prav po eni strani. Tudi tisto o vejah in pasteh spada v isto zgodbo. Ve se kaj se sme in kaj ne. Ve se kaj je ogrožanje in kaj ne. In se tudi ve kaj je kaznivo! Tu ni potreba več tople vode odkrivat! Seveda boste enduraši dosegli isto kot v ostalij EU državah. In boste hodili v tujino, kjer okoljske zakonodaje še ne izvajajo in sprejemajo ali pa se boste naganjali le tam kjer je temu namenjeno. Po raznih kamnolomih ipd, nikakor pa ne po naravnem okolju. Tako je v EU pa še kje! ...Zakaj pa imam toliko za napisat na to temo? ker so ljudje že klicali policijo ko sem se naganjal pol lastnem travniku (cca. 7000m2) ==> ...Ker so me že prijavli ko sem se vozo po domačem gozdu. (je**emo mat**r po dvorišču lahko nažigam pa se v beton zaletavam, domačega gozda pa še pogledat ne smem????) in so me že gnjavli v domačem sadovnjaku (naprej od gasilskega doma je na levi strani dolga ograja smrek, in za njo je sadovnjak) ipd. ipd. Ker sem mel že nešteto problemov, z lovci, ki enostavno ne slišijo prijazne besede. Pa naj se še tako trudim ko je nekateri NE slišijo. Pozor, poudarek je na besedi NEKATERI ker opažam, da nekateri ljudje na forumu, določene stvar S-P-R-E-G-L-E-D-A-J-O! ... Nekateri enostavno N-O-Č-E-J-O spregledati kaj se sme in kaj ne! Nekateri se enostavno N-O-Č-E-J-O pozanimati kakšne so njihove pravice in dolžnosti pri gibanju v naravnem okolju! Nekateri enostavno N-O-Č-E-J-O dojeti da lastnina nad naravnim okoljem N-I A-B-S-O-L-U-T-N-A! Nekateri enostavno nočejo sprejeti dejstva, da vožnjo oz. prepoved vožnje v naravnem okolju ureja poseben pravilnik! In potem tu jokajo in pizdijo, ko se naganjajo po uauuuuuu ah in oh svojem celih 7000m2 velikem travniku in sosedje kličejo policijo. B-U-T-A-S-T-O!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 nekaj me zanima v čem je poanta streljanja rac z splava :hmm: na misel mi pride samo eno in to je želja po ubijanju :angry2: Kaj pa je lov danes, če ne prav želja po ubijanju? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 HHV: Ne bom komentiral tvojega odgovorja, ker je preveč provokativen, niti tvojega mnenja, da sem butelj. Lahko imaš takšno mnenje, kakor lahko imam jaz svoje mnenje o lovcih. Dodal bi rad samo to, da se je moje mnenje o lovcih seveda navezovalo na njihove poskuse obuja z napeljevanjem žic med drevesa ... razmislite kakšen človek lahko to naredi, pa potem sodite, če sem se zmotil. Tudi moje mnenje o motoristih se navezuje na poskuse ubojev in samomorov na cestah in izven njih! Razmisli, kakšni ljudje so to in potem sodi ali sem se zmotil! Da, te provociram, da boš mogoče malo razmislil. Pa zaenkrat nič ne kaže! Do takrat mnenje ostane. Kaj pa je lov danes, če ne prav želja po ubijanju? :devil: Mogoče gojitev divjadi? Mogoče skrb za divjad in njene habitate? Mogoče bi kaj več vedel, če bi bral določen topic? Mogoče celo kaj drugega, strokovnega in ne rumenega, kar govori o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 ... Dodal bi rad samo to, da se je moje mnenje o lovcih seveda navezovalo na njihove poskuse obuja z napeljevanjem žic med drevesa ... razmislite kakšen človek lahko to naredi, pa potem sodite, če sem se zmotil. In kako veš, da je zajle med drevesa zvezal lovec? Saj ni za to nobenega dokaza. Kaj pa če jih je kmet, ki so mu šli na kurac motoristi? Ali pa kakšen gobar? Lahko samo nekdo, ki je pubecom fauš lepih motorjev, ki si jih ne more privoščit? Ali pa le mularija, ki misli, da je s tem storila ne vem kakšen blazen hec, ne da bi pomislili na posledice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Mogoče gojitev divjadi? Mogoče skrb za divjad in njene habitate? Mogoče bi kaj več vedel, če bi bral določen topic? Mogoče celo kaj drugega, strokovnega in ne rumenega, kar govori o tem? Brez veze; tako kot si ti zatiskaš stvari pred nekaterimi dejstvi in trobiš svoje (in imaš seveda vso pravico, prav tako tudi ostali). Demokratija je fina ureditev, ne rabim nič razmišljat, samo nabijam svoje in provociram tiste, ki se pustijo. Fino, ne? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tommb Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 sam še to vprašanje: Zakaj brišete samo določene "Off-topic" objave, določene pa pustite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Nič ne brišemo, le prestavljamo.... .) brez panike.... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...6302&st=840 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 sam se štejem med tiste motoriste, ki lahko potencialno prletijo na zajlo. Res, velika večina nas šteje med neumne nebodigareba ko rijemo po gozdovih, plašimo srnice in zajčke.. tudi grehe delamo, takšne, ko kr čez gozd usečemo, ali pa kr po kakem potoku. Ampak.. mislim, da si vseeno nismo zaslužili, da nam kdo streže po življenju, nas pošilja na daunhil čez previsne skale, uničuje motorje ki so ponavadi vredni krepko čez miljon. Običajno nimamo problemov z mimoidočimi. jebiga, smo malo starejši konji, se znamo kej zment, damo ušesa dol, itd. zavedamo se da naše početje ni glih naravovarstveno. kljub temu, tisti ki se skupaj vozimo, pazimo mičkeno na naravo. ne izbiramo vedno enih in istih poti, imamo vsi originalne avspuhe, ne rijemo po travnikih, ko nadaleč vidimimo konjenike, takoj ugasnemo motorje, mimo planincev vozimo počasi..živali sam vidim nešteto, srne, kače, lisice, celo divjega prašiča smo opazili že. samo nimam glih nekega občutka, da so te živali pod sresom zaradi nas. Na tisti oddaji je blo menda jasno rečeno, da je bil tisti ki je nastavu zajlo lovec. motoristi sla po ubijanju nimamo, kaj pa lovci? z normalnimi ljudmi, ko se srečamo se vedno prijateljsko pomenimo, tudi kak štampelj ga skupaj zvrnemo. samo 3 krat v ene 14 letni zgodovini mojega početja sem imel probleme.. vedno lovci. zanimivo, da so me dvakrat zelo fino skurcali tipčki, ki so stali tik zraven svojih đipov. kaj sem že hotu povedat? ja, predvsem to: gozd se mi zdi predvsem last prebivalcev njegovih- živali in rastlin. mi, vsi ostali smo tam samo obiskovalci, tudi za vas, lovce menim tako. Problem pa je ko se neka skupina postavlja za absolutne varuhe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Lejte fantje in dekleta. Ta zajla tako frdamano kreira vaše odgovore, da spadajo sem pa spet ne spadajo sem. Dejstvo pa je, da smo v skupini "On the road...". Zatorej o splošnem nesprejemanju lovstva ali o njihovem odnosu (lovcev) do drugih uporabnikov prostora ni ravnoo najbolj umestno debatirati tu. Predlagam topic v Politiziranju, kjer je pač pljuvalnica čez jagre, pa gremo tam dalje. Dajmo malo spoštovat moderatorjev trud! Edino o tistem downhillu na katerega ste se vsi obesili in ker mislim, da pa malo spada sem. Se vam zdi, da moram jaz, najsi bom lovec ali planinec skočiti v globino v prepad, ko mi nasproti prileti kolesar, pa se ni kam umakniti, ker je prostora samo za enega? No torej pejmo nižje! sem--------> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6302 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Seveda boste enduraši dosegli isto kot v ostalij EU državah. In boste hodili v tujino, kjer okoljske zakonodaje še ne izvajajo in sprejemajo ali pa se boste naganjali le tam kjer je temu namenjeno. Po raznih kamnolomih ipd, nikakor pa ne po naravnem okolju. Tako je v EU pa še kje! In ko bo tako bomo zelo srečni, ker se bomo vsaj nekje lahko legalno vozili in bo lahko tudi kakšna dirka, sedaj pa je pač vse prepovedano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 In ko bo tako bomo zelo srečni, ker se bomo vsaj nekje lahko legalno vozili in bo lahko tudi kakšna dirka, sedaj pa je pač vse prepovedano. Tudi sedaj bi se lahko, če bi se znali malo zorganizirati. A ste iste sorte kot oni, ki se po ridah lajhajo in jokajo da ni drkališča! Povrhu vsega pa se jaz kar lepo podeželi in kar veliko tudi po gozdovih prepeljem, pa nimam nikoli z nobenim problemov. Se pač držim gozdnih cest in poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 To je blo 5 min od mene doma. Scena je da tm k se vozjo, policiji stalno pošiljajo prijave. Menda se je že zgodilo, da je bla tuki smrtonosna nesreča - zaradi lovcev. Po en stran se strinjam da plašijo živali, a po drugi strani ne, ker da boš enga "ubil" zrd tistih fuc*** srn se pa res ne splača. Hja... zmer več bo tega, zmer večje kazni bojo... bomo vidl :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 zajlo za vrat temu, ki nastavlja :devil: ne vrag, da se nebi našla boljša rešitev .) tako, kot med vsemi se tudi med jagri najdejo bedaki, ampak zato še ne pomeni, da so vsi isti :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Jagrm je treba kakšno prežo nažagat pa bo lepa kontra! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trbovlčan Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Jagrm je treba kakšno prežo nažagat pa bo lepa kontra! :OK: na tole se pa tut jst podpišem :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 tega tipa k je biu na preverjeno pa poznam... n vem zakaj ne morjo jagri kej druzga naštimat ne pa te zajle kdo bo pa pol odgovorn če bo kdo krepnu?? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Po en stran se strinjam da plašijo živali dej vseeno definiri to o plašenju živali, a jo kap zadane, doživi nepopravljive doživljenjske napake, se podmladek rodi degeneriran, faše drisko ali samo steče stran, ker se počuti ogroženo, enako kot od sprehajalcev, gobarjev, kmetov, borovničarjev in živali ki jih plenijo. zaenkrat še nisem slišal pametne razlage, zakaj motocikli ne sodijo v gozdove, seveda z izvzemom z zakonom prepovedanih območij, za katere pa so dolžni skrbeti organi pregona. največ kar lahko naredimo ostali, ker pač mi nismo polcaji, je prijava. nekaj nasvetov: -Nej vam ne bo nerodno ustavit motorista, za katerega menite, da je prehiter in da vas ogroža, mu obrazložit svoje mnenje in poslušat njegovega. -vroča kri ponavadi rodi vročo kri in to bo še posebej povratno občutno pri z energijo nabiti osebi, zato je miren in vnaprej premišljen nastop zelo pomemben. -enduraš, kljub temu da je označen za gozdnega divjaka, verjemte da zna razmišljat in odgovorit. -realno glejte na situacijo, ker če recimo srečate motorista na strmem vzponu, se sigurno ne bo ustavljal oz zmanjšal hitrost, če bo sam ocenil, da potem ne bo mogel več speljat. -tudi v gozdu nismo sami, zato je treba vedno pričakovati nepričakovano, tako divjo zver, kot zelene vsemržne posameznike kot tudi urnega motorista, ki ga za razliko od ostalih slišimo že prej in se temu primerno odzovemo-odmaknemo. -skrb za lastno varnost je dolžnost posameznika in vsaj kar se žabarskih koncev tiče, vsi gozdni riderji ravnamo tako, kot je potrebno, da je tudi varnost ostalih na najvišjem nivoju. -dozdej v 4 letih še nisem imel primera, ki bi ga sam ocenil, da sem nekoga ogrožal, čeprav so nastale situacije, ko so se starejši sprehajalci verjetno križali da sem jih malodane ubil in sem zato pri sebi sprejel nekaj dodatnih ukrepov, ki vključujejo minimalno hitrost mimo takšnih ljudi, očesni kontakt in mahanje oz pozdravljanje. uspeh zagotovljen 90% na obojestransko veselje. -brez sožitja ni sobivanja in enduraš se mora spremenit, da bo postal sprejet, pri tem pa pazit, da njegovi užitki ne bodo prikrajšani, ker kot vemo, je človekova narava sestavljena iz ravnovesja počitka, prehrane, dela in zabave. Sam naredim vse, da ne ogrožam posameznikov, bom pa tudi naredil vse v mejah zakona, da posamezniki, ki bojo kljub mojim prizadevanjem za sobivanje, pokazali svoj brezobrazen obraz in mi skušali škodovati pri mojih užitkih. zakaj je bil osebek, ki je nastavil zajlo lovec? preprosto, ker posredni dokazi in indici nakazujejo nanj. problemi izključno z njimi na tistih koncih, predlogi za ukrepanje na lovskih sestankih...alo, a ste eni mal fijuu. A če se lovec dr Jekill obleče v privat cote in gre nastavit oviro, to potem ni več lovec ampak le nek odtrgan pisarniški delavec mr Hyde? Ne si zatiskat oči, življenje je bilo napadeno, prekršek napadenega je bil poravnan in s tem izničen, kaznivo dejanje pa varuje okorela organizacija, čeprav se sama tega verjetno ne zaveda najbolje, saj vključuje zelo veliko posameznikov, ki ravnajo na lastno pest, tako z grožnjami, dejanji ogrožanja, poseganjem po opojnih pijačah med svojo funkcijo, kot pri svoji glavni dejavnosti, krivolovu za samooskrbo oz z zaslužkarskimi nameni preprodaje. Kar se mene tiče, je to definicija mafije. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Jagrm je treba kakšno prežo nažagat pa bo lepa kontra! :lol1: Ne moreš tega ... saj ne veš kdo bo na prežo šel. Morda sploh ne bo lovec. Morda bo OK lovec ... celo verjetno, če gre verjeti Horjotovim besedam kako so fajn. Ampak glede na to da je sam lovec ga morda moramo jemati nekoliko z rezervo :blush: Če bi vedel da bi prvi gor priplezal kak tak kaliber ki zajle napeljuje bi pa seveda brez nadaljnega nažagal prežo, pa naj si vrat zlomi. :angry: To je storil posameznik, kateri ne spada v lovsko organizacijo. Če sploh je to storil lovec. Veliko verjetneje se mi zdi, da bi to storil lastnik gozda ali kdorkoli drug, kateremu gredo krosisti na živce! Horjo, a ti to veš ali to samo sklepaš? Ko je izšel tisti članek ... se spomnim, da je pisalo da so bili lovci "večinsko proti" ampak da je ideja "padla na mizo". Kar seveda še ne pomeni da ni kateri od njih zadeve vseeno zmontiral. Popravljeno September 10, 2006. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Ne moreš tega ... saj ne veš kdo bo na prežo šel. Morda sploh ne bo lovec. Morda bo OK lovec ... celo verjetno, če gre verjeti Horjotovim besedam kako so fajn. Ampak glede na to da je sam lovec ga morda moramo jemati nekoliko z rezervo :blush: Če bi vedel da bi prvi gor priplezal kak tak kaliber ki zajle napeljuje bi pa seveda brez nadaljnega nažagal prežo, pa naj si vrat zlomi. :angry: Fora, ne jemlji preveč resno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se