volk Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 če ne bom na sejmu vreme zgleda bo :D
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Volk, kaj si pa lani dol pil :hmm:
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 če ne bom na sejmu vreme zgleda bo :D Jaz bi, ampak grem na Moralesa ...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz bi, ampak grem na Moralesa ... QE? :eek:
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 QE? :eek: Gavioli ... pojma nimaš metalac :P
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Gavioli ... pojma nimaš metalac :P :eek: :eek: :eek: BLJAAAAAAAAK :wacko: :wacko: :wacko:
Brihta Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz bi, ampak grem na Moralesa ... A dej dej. Jst 12. zaključim z izpiti pa ga pičim na morje. Valjda gremo u Cirkvenico. Ti po poti kupi moralesov Cd pa si ga potlej cel vikend vrti do fula naglas. Čeprav tak šrot definitivno ni dober za tvoja ušesa :grrr
volk Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Volk, kaj si pa lani dol pil :hmm: :nono: Ta slika sploh ni iz Crikvenice, res da so Mikač, Silvija(bivša predsednica) in Pavla od Babarog vendar ne vem od kje je Rude potegnil te fotke. :eek: Prvic vidim p.s.tisto zeleno ziher ni od mene :grrr
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 A dej dej. Jst 12. zaključim z izpiti pa ga pičim na morje. Valjda gremo u Cirkvenico. Ti po poti kupi moralesov Cd pa si ga potlej cel vikend vrti do fula naglas. Čeprav tak šrot definitivno ni dober za tvoja ušesa :grrr Jaz grem plesat ... amen ... konc ...
volk Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Jaz grem plesat ... amen ... konc ... :photo: ajej zopet bo dež
volk Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Kaj zdaj ? A gremo :naughty: mogoče nam rata med oblaki dežnimi
klimbra Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Kaj zdaj ? A gremo :naughty: mogoče nam rata med oblaki dežnimi Poizkusi med kapljicami......vse v stilu.....brzina, moja vrlina :OK: :OK: :OK: :OK:
volk Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Poizkusi med kapljicami......vse v stilu.....brzina, moja vrlina :OK: :OK: :OK: :OK: SPODAJ NE BO tak SLABO VREME itaq da je važn da je vlažn
klimbra Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 SPODAJ NE BO tak SLABO VREME itaq da je važn da je vlažn :OK: :OK: :OK: :OK: Jap.....to pa je spodaj zeloooooooooooooo važn :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Ti, kako pa to ugotoviš........če je res vlažn :? :? :? .....mam nek filling, da nau čist tko simpl :eek:
Rude Boy Objavljeno September 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2006 Bejbi, you can drive may car ! :whistle: @klimbra : pogrebi i pomiriši ! :naughty:
klimbra Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Bejbi, you can drive may car ! :whistle: @klimbra : pogrebi i pomiriši ! :naughty: Sam, da mi ne spodrsne......k te bom tožu zarad zavajanja nepoučenih :angry2:
volk Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 A tud pri letih tvojih :hmm:
semamiz Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 :naughty: Tudi mi obiskali MK Babaroga v Crikvenici . :worship: Vreme nam je služilo kot naročeno , tudi kopanje v morju je bilo zelo prijetno ! :worship: Za radovedne ...(KLIK)
Hellenca Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Pri meni pa žal ni blo "cajta" za kopanje :krneki: je blo druzga dela zadost... Zbor je bil THE BEST :OK: lokacija v centru mesta, kampiranje na obali, vreme sončno, romantični izlet z barko, družba odlična, muzka super, hrane in alkohola - spet preveč. fotke sledijo...
Frips Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Bila z Laro dol, čist slučajno, sploh nisva vedela da je zbor :D Skratka, bila, videla, spila pir i to je to :whistle:
Hellenca Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 eni so dali še kapo na glavo :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se