KeC Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) :worship: Mogoče ruknem Pireneje in zraven še nekaj južne Francije naslednje leto. Če se da še malce teksta ali karto z opisom poti ter nekaj okvirnih informacij ali napotkov kaj/kje/kako/kam. :OK: Zgleda odlično. Popravljeno September 12, 2006. Popravil KeC
motoristek Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 i tata bi :worship: še enkrat. :kva2:
Ni3ous Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Zelo lepo, a to si šel sam? Kaj več napiši, koliko si pa porabil v teh 4 tednih za vse skupaj? Mislim da je tista torba na topcase-u Dry Bag od GUL-a(če se ne motim imaš enako kot jaz in se super obnese). Kakorkoli že odličen trip. ;)
dr.chala Objavljeno September 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2006 :worship: Mogoče ruknem Pireneje in zraven še nekaj južne Francije naslednje leto. Če se da še malce teksta ali karto z opisom poti ter nekaj okvirnih informacij ali napotkov kaj/kje/kako/kam. :OK: Zgleda odlično. Pirineje sam prošao 2004. ali nisam ništa napisao,ali ti zato šaljem dva zanimljiva linka! http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,23842.0.html http://11109.rapidforum.com/topic=102681344055 I ne zaboravi Carrcassone! :OK: i tata bi :worship: še enkrat. :kva2: Vjerujem,zato smo išli u Fr alpe nakon 5 godina ponovo! :OK: Zelo lepo, a to si šel sam? Kaj več napiši, koliko si pa porabil v teh 4 tednih za vse skupaj? Mislim da je tista torba na topcase-u Dry Bag od GUL-a(če se ne motim imaš enako kot jaz in se super obnese). Kakorkoli že odličen trip. ;) U pravilu nikad ne trošimo u prosjeku više od 100 eura dnevno,ali je ovoga puta to poraslo na 150 eura dnevno!Nije bilo moguće kampirati,jer je bilo premokr i prehladno!Potrošili gumu putem,pa morali kupiti novu,a krenuli sa ganc novima,malo se zaigrali sa kupovinom suvenira,a i zemlje koje smo prošli ne odišu jeftinoćom... Torbu sam kupio u HG u Grazu!
dr.chala Objavljeno September 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2006 Nastavak: Rudnici: Dvorci su i dalje na putu: Uspomena s jedinog kampiranja na ovom touru: Što volim ovakve pile: Kontrasti: I evo nas u raju za raftere i kajkaše – Gorges du Aveyron: Jedno o ljepših mjesta na Aveyronu: Kuda dalje... ...naravno,odgovor je što je više moguće!I onda nas dočeka ovakav prizor: Odlučimo prenoćiti u blizini,gdje smo upoznali ovog čovjeka koji nas je sutradan odvezao do Suzuki servisa na promjenu ulja,jer se na km satu okrenulo 5200 prijeđenih km od zadnje izmjene i početka ovog puta: Iz Albi nastavljamo prema Millau: Nakon pauze i naslikavanja evo nas u Gorges du Tarn – ponovo kanjon rijeke s prekrasnim prizorima: Ponovo jedan Francov i Homeeov friend: Odavdje pa nadalje smo već debelo u Provance-i cesta se počinje uspinjati!Ipak smo nadomak Alpa: I eto nas u Avignonu: Gle čuda,pa kaj smo u Grčkoj???: Ovdje se već dobro nazire naziv slijedećeg poglavlja: Prelazimo prijevoj Col St.Jean i dolazimo u ...: ...pratnji aviona u...: ... Barcelonette:
renegade Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 :OK: Pozdrav :OK: Res dober izbor rute in seveda izredne fotografije !! B R A VO !! :yea1: :yea1:
XDR Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Nikola_M Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Pa dobro Chala, na koji god forum dodjem a ono ti tamo :OK:
dr.chala Objavljeno September 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2006 Šta da ti kažem!Internacionalac iliti svjetski čovjek! :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se