-pero- Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 http://www.intermot.de ...bemti koln, kaj je blo pa z minhnom narobe... ...vrjetn ne bo kakega organziranga izleta :( bo letos kaj druzga bližje? milano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 http://www.intermot.de ...bemti koln, kaj je blo pa z minhnom narobe... ...vrjetn ne bo kakega organziranga izleta :( bo letos kaj druzga bližje? milano? kot že tolikokrat prej........v minhnu je imot, ne intermot in ja, tudi letos bo! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) >tukej< si lahko pogledas kako je bilo na intermot-ih v munchenu ki bo letos prvič v kolnu Popravljeno September 14, 2006. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 >tukej< si lahko pogledas kako je bilo na intermot-ih v munchenu ki bo letos prvič v kolnu Aja, sori moja napaka, za katero se iskreno in globoko (ne preveč) opravičujem. :D Živeo drug Tito! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 jebemti vse so sfukali, intermot je bil vsako leto v munchnu ali milanu in nisem manjkal od 98' nobeno leto - zdaj pa KOLN :eek: :BUA: no nevem - to je pa daleč :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Živeo drug Tito! Moram, ceprav je off topic: Kaj je bilo pa s prvim narobe? oz. zakaj bi si zelel drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Moram, ceprav je off topic: Kaj je bilo pa s prvim narobe? oz. zakaj bi si zelel drugega? Odgovarjam na off topic: S prvim ni bilo narobe nič, je pa ta drugi Tito (Tito Krasniqui, lastnik znanega MB sladoled kioska) še večji ded (cca.2m). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Jaz štartam iz Maribora 11.9 :D :D ob dveh zjutraj,hotel rezerviran,tak da samo gasaaaaa :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2006 Jaz štartam iz Maribora 11.9 :D :D ob dveh zjutraj,hotel rezerviran,tak da samo gasaaaaa :OK: :OK: ...a to z avtom ...sm ti fouš :( ...k smo bli gor '04 so mel motopark prbližn 50 razničnih motorjev za testne fure - takrat sm se v monstra zalubu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 a gre keri junak z motorjem???! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 a gre keri junak z motorjem???! Sej se mi je zdel da nisi gladek :P , ampak a veš ti kje je to?!? :eek: :eek: Mogoče z avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Sej se mi je zdel da nisi gladek :P , ampak a veš ti kje je to?!? :eek: :eek: Mogoče z avtom. zato sm pa reku če je kak junak :D daleč :? fak sej rata res dost kilometru :blush: The route from SLO-1000 Ljubljana to D-50667 Köln is 985 km long Time of driving amounts to c.a. 8 h 14 min. (Options: regular car/driver, fastest route (time)) [attachmentid=81675] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gespann Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Madonca res je mal daleč:( Ampak pred kratkim sem biu v Dresdnu, približno ista kilometraža, pa se je dalo zdržat. Sploh, če bi se ene 2x prespal. Dr dej povej kje in po kok si rezerviru hotel, full me ma, da bi šu :OK: Enkrat se živi hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Madonca res je mal daleč:( Ampak pred kratkim sem biu v Dresdnu, približno ista kilometraža, pa se je dalo zdržat. Sploh, če bi se ene 2x prespal. Dr dej povej kje in po kok si rezerviru hotel, full me ma, da bi šu :OK: Enkrat se živi hehehe a praviš to men :? zaenkrat nimam namena gor jit usaj sam ne :) matra pa res :devil: kukr praviš ENKRAT SE ŽIVI pa še prekleto prav ti dam :evilgrin: kak kandidat? čas za kako sobo je še.....ali pač...... Popravljeno September 17, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 torej, naslednji tedn se pricne intermot in me zanima, ce sedaj ze kaj bolj vete, kdo bo sal kaj pogledat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 torej, naslednji tedn se pricne intermot in me zanima, ce sedaj ze kaj bolj vete, kdo bo sal kaj pogledat :D brezveze ker bo v milanu EICIMA pa je krepko bližje, oboje bo pa isto, edino da imajo italiani vedno dosti dobrih hostes, nemci pa skoraj nič pa še tiste so zapete do pasa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 brezveze ker bo v milanu EICIMA pa je krepko bližje, oboje bo pa isto, edino da imajo italiani vedno dosti dobrih hostes, nemci pa skoraj nič pa še tiste so zapete do pasa :grim Not exactly true, dear Pervy. Ne vem kam si gledal na zadnjem Intermotu (2004), ko so bile vse hostese v Nemčiji zelo fine. Večina čehinje in poljakinje. Se spomniš playboyevih zajčic na Suzukiju, prikupnih bjond pri Sachsu in Symu, razgaljenk in Lar Croft pri Yamahi? Ne? Osveži spomin... --> http://www.motosvet.com/gallery/index.php?cid=3_105 Je pa res, da imajo v Italiji običajno zanimivejša oblačila. Nekako krajša in z večjimi razporki... :devil: No, motosvet.com bo na obeh sejmih. Bomo objektivno poročali o mopedih in hostesah, brez skrbi. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 točno ja :slap: samo čez laverdo in aprilio v milanu je pa ni :nono: no pervy bo verjetno poročal iz milana, je nabavil nov objektiv tak da ne uide nič :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 brezveze ker bo v milanu EICIMA pa je krepko bližje, oboje bo pa isto, edino da imajo italiani vedno dosti dobrih hostes, nemci pa skoraj nič pa še tiste so zapete do pasa :grim ...lahk bi se kej zmenil EICMA'06 :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 nazadnje ko sem bil v kolnu sem šel z http://www.hlx.com/de/index.html ... in ni bilo drago... glede na avto + prenočitev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maistr Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Ali se na tem sejmu tudi kaj prodajajo izdelki :blush: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Ali se na tem sejmu tudi kaj prodajajo izdelki :blush: ? noise daj napiši že seznam salonov in sejmov, vedno eno in isto!!!!!! :angry2: -imot (cca februar vsako leto, munchen) - malo boljši kramarski sejem moto robe, kupuješ kolko hočeš -intermot (cca september, včasih munchen, zdaj zgleda koln) in eicima (september, milano) - salona kjer so vse novosti glede motorjev in opreme - nič se ne prodaja razen kako obupan kitajček al pa pakistanec mogoče ko rabi za hotel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Še osem ur pa GASA :OK: :OK: :kva2: -do Koelna na sejem,DA NEBO KDO NAPAČNO RAZUMEL :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 ..če koga zanima, pravkar v Motobiku na DSF-fu reportaža iz sejma :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Da se ne bo kdo sekiral, ce ni sel u Köln, ker je tolk brez veze, da kar glava boli. Za hostese zgleda ni bilo denarja, Azija bo pa zdaj zdaj pojedla Evropo. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se