Noise Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Res je ja. Novinarski dan je bil kar se tiče hostes obupen. Samo pri Hondi na press launchu sta bili dve simpatični http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2909 , pa potem morda še vsega skupaj eni dve na celem sejmu. No, pa še ene dve, ki pa sta bili zaposleni v press centru od samega koelnskega sejma, ne pri razstavljalcih. Kriza, ja. No, v Milanu se nadejamo drugačne zgodbe mujhuauhuhauhaa.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 danes bil na sejmu - sem samo jaz spregledal, al ni blo Aprilie? tisto glede kitajcev pa drzi ja...skoraj polovica samo njihova roba :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 se pravi da nisem nč zamudu :hmm: hvalabogu.....pa sem se tolk sekiru. ej bo pa EXPO SHOW v Padovi boljši,pa še bližje je.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 se pravi da nisem nč zamudu :hmm: hvalabogu.....pa sem se tolk sekiru. ej bo pa EXPO SHOW v Padovi boljši,pa še bližje je.... :whistle: Expo show je drugačna zadeva. Intermot je salon, expo show je pa bolj semenj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 danes bil na sejmu - sem samo jaz spregledal, al ni blo Aprilie? tisto glede kitajcev pa drzi ja...skoraj polovica samo njihova roba :BUA: ni sejem temveč salon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 ni sejem temveč salon se opravicujem :P :D :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ma kdo kake sliko od gor....za vse tiste ki nismo imeli priloznosti it? Ce ma lepo prosim ce lahk objavi par utrinkov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ma kdo kake sliko od gor....za vse tiste ki nismo imeli priloznosti it? Ce ma lepo prosim ce lahk objavi par utrinkov! Evo, ni ne vem kaj, kot tudi sejem... lp Koeln 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ma kdo kake sliko od gor....za vse tiste ki nismo imeli priloznosti it? Ce ma lepo prosim ce lahk objavi par utrinkov! Nekaj utrinkov najdeš tudi med novicami, ki smo jih sproti objavljali iz intermota... http://www.motosvet.com/motocikli/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Evo, ni ne vem kaj, kot tudi sejem... lp Koeln 2006 Nekaj utrinkov najdeš tudi med novicami, ki smo jih sproti objavljali iz intermota... http://www.motosvet.com/motocikli/ Hvala obema.... bi blo zanimivo gor it drugo leto...ce ne drugega,vsaj zarad hostes :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se