Anze750R Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Naraločnik ne kakaj :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :devil: :devil: :cry: :cry:
Zoki461 Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 (popravljeno) Burger, Katrašnikova in Čošman na štartu v klasi 3, na Juri junija letos na Grobniku... :) Popravljeno November 29, 2006. Popravil Zoki84
Zoki461 Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 :yea2: Rijeka 2006 klasa 4 Jura Racing
600rrc Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Naraločnik ne kakaj :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :devil: :devil: :cry: :cry: Upss,sory :fight1:
Zoki461 Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Tina Katrašnik, naša najhitrejša predstavnica nežnega spola :grim
Teya Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Upss,sory :fight1: ful me zanima... kolko ste vi fantki stari??? :krneki: :hmm: :slap: :devil: :grrr
moto rider Objavljeno November 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2006 ful me zanima... kolko ste vi fantki stari??? :krneki: :hmm: :slap: :devil: :grrr ...tlintlideset... :grim :D :D :D
Teya Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 ...tlintlideset... :grim :D :D :D jao... pa pravijo da pridejo moški pri petdesetih v drugo puberteto.... :grrr SEJ VAS SPLOH NE SPUSTI! :P ajde... mejk lav not vor! PISS! :wub:
moto_freak Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 jao... pa pravijo da pridejo moški pri petdesetih v drugo puberteto.... :grrr SEJ VAS SPLOH NE SPUSTI! :P :topic: O:-)
Zoki461 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 :photo: :photo: :photo: :( :( :( :(
GhostRR Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Tle si pa pozabu napisat da je tvoj idol zapeljal čez nekoga na pisti letos na panoniji.
ZOX Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Tle si pa pozabu napisat da je tvoj idol zapeljal čez nekoga na pisti letos na panoniji. Ja Ghostek a se spet na enga nedolžnega spravljaš, zelo nekorektno od tebe :BUA: Sj vem da si lubusumn :grim ko boš pa ti tolk dobr pelu, pa te bo folk tkole fotkal bomo pa tudi tebe gor popal :lol1: Če pa maš kakšno fotko mi jo pa pošl te bom pa napopal no.... :P Da ne boš žalosten... Sj tu na forumu si rad pomagamo, vsaj eni, nažalost pa eni sam zezat znajo... Vem da enkrat si bil neki hvaležen ko sem te napopal gor, res da ne v to temo, ampak kr spovn se mal.. Te ne poznam zato brez zamere :slap: Ko pa se bomo spoznal ni boš pa loh :ninja: Aja pa spet si napisu objavo ki je :topic:
Zx_R Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Pa kaj se kregate, pejte raje motorje turirat, počasi bomo mogli tudi na ms met enga ministra ki bo opozarjal na nastrpnost. S tem postom ne ciljam na nikogar izrecno ampak zlo nasplošno, da nebo kake zamere. :topic: :topic: :topic: :topic:
moto rider Objavljeno December 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2006 Tisti, ki sam' kurcate, dejte raje kakšno dobro "sceno" gor!!! Ljubosumje je ponavadi izraz lastne nemoči! Ali pa foušije. Pa je čist vseeno, za kater'ga gre. Ta tema je za dobre moto fotke!!! Mnogi se lahko izluščite in "anonime"!!! Zakaj pa ne?!... Zato pa je ta tema! Zorman, kar korajžno v nove "foto zmage"! Naj še kateri Jermane tle gor nameče!!! :grim :grim
Zoki461 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 No tole fotko sm staknil na netu, natančneje z brskalnikom www.altavista.com, pod iskano besedo Jerman.. Zdj me pa zanima če kdo ve a je to res Jerman??? :? Če pa ni se pa opravičujem, saj vem da je temo SLO motografije... Pa brez zamere .)
GhostRR Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 :doze: Pa sem reku, da se nam spuščal v tole debato... :glare: Pa vseeno, čisto na kratko: Zakaj bi bil fouš nekomu, ki je čisto poslinjen :? Navedel sem samo dejstvo :glare: ... če komu to ni všeč, to ni moj problem. Je pač tko, da se te stvari dogajajo na pisti. :doze: Prosim, če se mojih slik ne objavlja tukaj ... hvala! B) p.s.: nekateri dirkajo zaradi slave, drugi zaradi preseganja samega sebe :grim ; p.s.: če pa še enkrat pomislim, sem pa moče res komu fouš... ampak predvsem iz stališča, da si lahko privoščijo več žganja gum kot jaz (iz finančnega stališča)
sjeng Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 No tole fotko sm staknil na netu, natančneje z brskalnikom www.altavista.com, pod iskano besedo Jerman.. Zdj me pa zanima če kdo ve a je to res Jerman??? :? Če pa ni se pa opravičujem, saj vem da je temo SLO motografije... Pa brez zamere .) Pomojem da ja na Bertocchijevi Krawi
jomba Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) SLO udeleženci Daytone!!! :OK: Pintar, Šenk, Skubic!!! Popravljeno December 2, 2006. Popravil jomba
salsa Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Jap, je sigurno Jerman, mam še njegov poster iz te sezone na steni... :OK: :OK: :OK:
gapi Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Je ja! Takrat ko je še SBK vozu. Mislim da sezona 99-00 tm nekje. Če sm se zmotu me pa popravte.
P182 Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Je ja! Takrat ko je še SBK vozu. Mislim da sezona 99-00 tm nekje. Če sm se zmotu me pa popravte. mislim da je slikca letnik 96'
21 Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Jeršin na motohappeningu vir: www.motohappening.com
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se