avro Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Dobra taktika... Že ko se pri 50. km nagneš v ovinku so od zadaj povsem drugačni občutki. Res so pogumne ali "nore" tiste žene, ki jih naokoli vozimo na zadnjem sedežu? Drugače pa je nimam kaj prepričevati. Če je lepo vreme, me moja vedno nekaj gnjavi, da bi jo malo naokoli peljal. :whistle: Mene pa je tako težko prepričati, da sedem na mopek. Ja, men je ta taktika uspela.... sam sm že mal zaskrbljen.... se bojim da bo skoz hotla z mano... jaz bi pa tud malo sam vozil okol.... :naughty: Kar se pa tistga mošta tiče.... Welcome
Lumpa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Res so pogumne ali "nore" tiste žene, ki jih naokoli vozimo na zadnjem sedežu? :eek: :eek: ..zdaj pa me je malo strah....po treba po potrdilo ali sem nora ali pogumna... :lol1: :lol1: Drugače pa je nimam kaj prepričevati. Če je lepo vreme, me moja vedno nekaj gnjavi, da bi jo malo naokoli peljal. :whistle: Mene pa je tako težko prepričati, da sedem na mopek. ...ko bom malo bolj bogata, bom imela svojega mopeka... :whistle: ...potem, pa me bo vedno nekaj gnjavil, naj bom več doma.... O:-) :P .. se bojim da bo skoz hotla z mano... jaz bi pa tud malo sam vozil okol.... :naughty: ..nič bat, včasih smo prav vesele, da se vas malo znebimo, da uživamo malo miru in svobodno zadihamo.... O:-) :kva2:
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Bo ja...........smučarske, če se bo sploh začela. :devil: Ju viš :devil: ....boš še malo počakal na vožnjo z "nigelnagelnojes Tuono" :blush: :naughty: :whistle:
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Mopet je v moje življenje prišel prej kot ona ... .)
avro Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) Mopet je v moje življenje prišel prej kot ona ... .) ... a zdej bo moral tud prej it ?? :whistle: Popravljeno November 1, 2006. Popravil avro
RobiRoberto Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 ... a zdej bo moral tud prej it ?? :whistle: Če dam na vago ima moped 240 kil, ona pa samo dobrih 60. Vaga očitno kaže mopedu v korist ... .)
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Če dam na vago ima moped 240 kil, ona pa samo dobrih 60. Vaga očitno kaže mopedu v korist ... .) :lol1:
šokac Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Lepo prosim pomagajte mi. Jaz imam iz dneva v dan vse večji problem, kako jo prepričati, da tega ne stori. Namreč moji se je čisto obrnilo in si želi kupiti svoj motorin. Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko:
vuk76 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Lepo prosim pomagajte mi. Jaz imam iz dneva v dan vse večji problem, kako jo prepričati, da tega ne stori. Namreč moji se je čisto obrnilo in si želi kupiti svoj motorin. Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko: Ja kupi si svoj štedilnik... :lol1: ;) Naj naredi izpit in naj si kupi svoj motor.
T-boy Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko: ...priporočam kombinacijo 2 × steklo-keramično in 2 × plinsko kuhalo. Glede pečice pa je sedaj zadnji krik pirolitska. Ni je treba čistiti, spljoh. :naughty: :P :naughty:
vapotek Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Lepo prosim pomagajte mi. Jaz imam iz dneva v dan vse večji problem, kako jo prepričati, da tega ne stori. Namreč moji se je čisto obrnilo in si želi kupiti svoj motorin. Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko: Girl power!!! :grim
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Lepo prosim pomagajte mi. Jaz imam iz dneva v dan vse večji problem, kako jo prepričati, da tega ne stori. Namreč moji se je čisto obrnilo in si želi kupiti svoj motorin. Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko: ejj stari.... sory ampak..... najeb.. si ga. :hmm: Sam upam da se tvoja pa moja ne bosta nikol spoznali, ker moja je tud nekam na hitr voljo dobila do mopeda. Zaenkrat samo odzadi. Ampak če bo šlo s takim tempom naprej, bi bil lahko kmal v tvoji situaciji moja pa na svojem mopedu. GREMO ŠTRAJKAT.... dedci na motor, ženske pa za štedilnik. Vsak svojeZdej me bodo pa ženske popluvale
Lumpa Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 :eek: :hmm: ...hja, zdaj pa povejte, če ni boljše, da me on gleda v hrbet, kot pa da sem jaz vedno "zahrbtna"... :devil: Kuhanje? Noben problem in sicer v stilu - pogrej in poglej, šele nato pojej :whistle: ...Še vidi kdo kakšen problem? :grrr Lumpa navija za motor..... :worship: :ninja:
šokac Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ejj stari.... sory ampak..... najeb.. si ga. :hmm: Sam upam da se tvoja pa moja ne bosta nikol spoznali, ker moja je tud nekam na hitr voljo dobila do mopeda. Zaenkrat samo odzadi. Ampak če bo šlo s takim tempom naprej, bi bil lahko kmal v tvoji situaciji moja pa na svojem mopedu. GREMO ŠTRAJKAT.... dedci na motor, ženske pa za štedilnik. Vsak svojeZdej me bodo pa ženske popluvale Očitno bo treba pred parlament. ...priporočam kombinacijo 2 × steklo-keramično in 2 × plinsko kuhalo. Glede pečice pa je sedaj zadnji krik pirolitska. Ni je treba čistiti, spljoh. :naughty: :P :naughty: Ptujčan in dva mariborčana. To pa si res nisem mislil od vas. :wacko: Girl power!!! :grim Girl power lahko dobi novi Forwerk VK 1500. :kva2: :whistle:
vapotek Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Girl power lahko dobi novi Forwerk VK 1500. :kva2: :whistle: Kaj si ti nor malo! Forwerk košta ja skoraj ko Akrapo. Mislim da bo kaki Elektrolux Mondo 1200 več ko zadost. :grim
Zx_R Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Če pa ji kupiš metlo :devil: :devil: , morda prišparaš celo za kolektor. :OK: :OK: Pss. Ne me tepst :P :P
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Še vedno bolje, da si kupi motor, kot, da vzame tvojga... :devil:
Lumpa Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Kaj si ti nor malo! Forwerk košta ja skoraj ko Akrapo. Mislim da bo kaki Elektrolux Mondo 1200 več ko zadost. :grim :eek: :fight1: ..bom jaz dala vama Forwek pa Mondo .... :nono:... :P Še vedno bolje, da si kupi motor, kot, da vzame tvojga... :devil: :OK: ..on ima lahko mojega....Forverka namreč... :lol1: :whistle: Če pa ji kupiš metlo :devil: :devil: Pss. Ne me tepst :P :P ..to že imam... :BUA: :fight2: ....
Lobo Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 :eek: :fight1: ..bom jaz dala vama Forwek pa Mondo .... :nono:... :P :OK: ..on ima lahko mojega....Forverka namreč... :lol1: :whistle: Tako je. Naj na roke pode ribata s sirkovo krtačo. Za šporet pa star Tobijev kiperbuš. Sicer pa zakaj bi podvajala stroške. Vzemi šokčev moped. On ga tak al tak ne zna vozit in ga bo samo uničil. Zdaj še pa cajta za furat ne bo mel.
Lumpa Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Tako je. Naj na roke pode ribata s sirkovo krtačo. Za šporet pa star Tobijev kiperbuš. Sicer pa zakaj bi podvajala stroške. Vzemi šokčev moped. On ga tak al tak ne zna vozit in ga bo samo uničil. Zdaj še pa cajta za furat ne bo mel. :004 :grupni: ...to je prava moška beseda.... :OK:
tati Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Lepo prosim pomagajte mi. Jaz imam iz dneva v dan vse večji problem, kako jo prepričati, da tega ne stori. Namreč moji se je čisto obrnilo in si želi kupiti svoj motorin. Naokoli po forumu pa že govori, da je v tem primeru ne bo nič doma in, da bom jaz lahko kuhal za štedilnikom. :( :? :wacko: kaj naj ti rečem - ta pravo bejbo si si našel :grim :OK: , ne pa tisti, ki jamrajo, da jim je težko, ker se nikoli sami ne morejo peljati... meni je moj rekel, da mi da naslednjič še 1000 eurov samo, da grem na dopust z motorjem, seveda sama brez njega on pa na jadranje.. :SS :SS ni lepšega, boš videl, da je to super, če se vozita vsak s svojim..... saj pri nama je tako, le občasno jih slišim, ker se kao obiram v ovinkih.... :huh: drugače pa seveda podpiram vse motoristke ženskega spola, ker jih na žalost zelo veliko kupi in vozi motor le kakšno sezono ali dve, potem pa kakšen resen dec in motor gre v pozabo.. :? :? pa saj je tudi pri moških tako, bom nehala, da me ne bodo tile Mariborčani pre****** :hmm: :yea1:
Lumpa Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 .. meni je moj rekel, da mi da naslednjič še 1000 eurov samo, da grem na dopust z motorjem drugače pa seveda podpiram vse motoristke ženskega spola, :yea1: :OK: ...če pa ti da 1000 eurov, lahko greva naslednjo sezono skupaj.... .) ...lepa podpora, saj vidiš, kakšne ponudbe padajo za nadomestilo motorja.... :slap: ... ...motorin bo, če bo le dovolj denarcev... :OK:
MARE 65 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Tati, ti bi morala odpret novo temo...Kako sem prepričala moža, da gre z mano z motorjem na dopust... :devil: :D
Lobo Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Tati, ti bi morala odpret novo temo...Kako sem prepričala moža, da gre z mano z motorjem na dopust... :devil: :D Tema bi se morala pravilno glasiti: Kako naj prepričam moža, da gre z mano z motorjem na dopust
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ........katero ženo :blink: :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se