Gregc Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Jebeš ženo :devil: :devil: :devil: P.S. hecam se :P
tati Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Tati, ti bi morala odpret novo temo...Kako sem prepričala moža, da gre z mano z motorjem na dopust... :devil: :D :xx: :xx: :xx: mislim, da bo Tati šla kar sama in zato ne rabi odpirati nobene teme :blink: :cry: :OK: ...če pa ti da 1000 eurov, lahko greva naslednjo sezono skupaj.... .) ...lepa podpora, saj vidiš, kakšne ponudbe padajo za nadomestilo motorja.... :slap: ... ...motorin bo, če bo le dovolj denarcev... :OK: tega ne bom komentirala, ker mislim, da je cel kup drugih okoliščin, ki pravijo, da bom šla sama na dopust oz. s prijatelji :grim :grim motor pa kar h hiši- star avto, pa nov motor :grim :grim .)
Rocky Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 kaj naj ti rečem - ta pravo bejbo si si našel :grim :OK: , ne pa tisti, ki jamrajo, da jim je težko, ker se bom nehala, da me ne bodo tile Mariborčani pre****** :hmm: :yea1: Nič ne bo hudega kar se mariborčanov tiče. Take Amazonke kot si ti pa res ni daleč naokoli. Globoko sočustvujemo s teboj in te moralno podpiramo. Kar se pa tiče Lumpe pa vem, da je fejst punca, pa še tako dobro peče pecivo. :OK: , da o Šokcu sploh ne govorimo, ampak o njem kdaj drugič. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
T-boy Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Kar se pa tiče Lumpe pa vem, da je fejst punca, pa še tako dobro peče pecivo. :OK: , da o Šokcu sploh ne govorimo, ampak o njem kdaj drugič. ...ker se trenutno navaja na novi šparhet :devil: . 2×steklokeramična, 2×plin, tolko gumbov, hmm... :hmm: :devil: Lumpaaa, preverjeno v soboto, Zelenko 2 še zmeraj čaka nate... :grim
vapotek Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Lumpaaa, preverjeno v soboto, Zelenko 2 še zmeraj čaka nate... :grim In bo še kr nekaj časa. Ne vem, kdo kaj takega sploh kupi. :P
tati Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Nič ne bo hudega kar se mariborčanov tiče. Take Amazonke kot si ti pa res ni daleč naokoli. Globoko sočustvujemo s teboj in te moralno podpiramo. oh kako lepo, hvala za vso moralno podporo :D vidim, da bi se morala preseliti v vaše konce, pa bi se tudi zdaj vozila :grim pecivo od Lumpe - lepo, da obvlada, jaz nimam volje niti se mi ne da... :BUA:
T-boy Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 In bo še kr nekaj časa. Ne vem, kdo kaj takega sploh kupi. :P ...fajn folk, taki runkli kot ti sigurno ne. :grim :grrr :P
vapotek Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 ...fajn folk. Kak si ga pa te ti dobo? :? :P
Lumpa Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Kar se pa tiče Lumpe pa vem, da je fejst punca, pa še tako dobro peče pecivo. :OK: , Rocky B) :blush: .... :004 ... ...ker se trenutno navaja na novi šparhet :devil: . 2×steklokeramična, 2×plin, tolko gumbov, hmm... :hmm: :devil: ...samo na gumbe od šparheta misli, piskri pa ostajajo prazni... :doze: , pretežko, je rekel, da bo treba šparhet na drva nabavit.... :kva2: :devil: Lumpaaa, preverjeno v soboto, Zelenko 2 še zmeraj čaka nate... :grim :eek: :kva2: ...o moj Zelenko.... :OK:
šokac Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 ...ker se trenutno navaja na novi šparhet :devil: . 2×steklokeramična, 2×plin, tolko gumbov, hmm... :hmm: :devil: Ko se bom navadil na novi šparhet in ko dobim naslednjič tvojo zeleno rajnglo v roke, bom iz nje naredil žilave šnicle. :P :grim
T-boy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Kak si ga pa te ti dobo? :? :P ...še danes mi ni jasno. :hmm: :grrr
benko Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Moprle sem kr kupu kkšen tedn sem jo prepričvov kupu za oba opremo pa je šlo.Zdej se pa kr voz z mano brez panike
doggie Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ko sem ji omenil da kupujem motor sploh ni blo problema. Problem je zdaj , ker se hoče vedno zraven vozit. Pa sem mislil da bom z motorjem free. :slap:
hrčo Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ko sem ji omenil da kupujem motor sploh ni blo problema. Problem je zdaj , ker se hoče vedno zraven vozit. Pa sem mislil da bom z motorjem free. :slap: Zdaj jo morš sam še prepričat, da gre delat izpit, kupi naj motor pa boš spet free :P
motoristek Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ko sem ji omenil da kupujem motor sploh ni blo problema. Problem je zdaj , ker se hoče vedno zraven vozit. Pa sem mislil da bom z motorjem free. :slap: Kupi ji nov šparhet :OK: pa boš spet free :yea1:
doggie Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 kar koli ji naredim, karkoli ji kupim NIKOLI NE DOBRO tipično žensko
motoristek Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 kar koli ji naredim, karkoli ji kupim NIKOLI NE DOBRO tipično žensko :yes:
stuhec Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ona je morala mene prepricat :grim
TONTO Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 ma ke problemi brez veze.Zakaj si bi pa ti mogu kupit motor.Pelji jo v kakšen motošop,pokaži ji kaj rabiš za Miklavža.Pa ji povej naj zbere še kaj denarja, ker ti dedek mraz že izbira moto opremo. Jaz sem to naredil in že čakam kdaj pride darilo v garažo. :lol1: :lol1: :wub: :wub:
motofrik Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Moja mi že sitnari, da naj že neham nabijati, in si že enkrat kupim motor....
jfk Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Moja boljša polovica ni hotela niti slišat o motorju, dokler ni zvedela, da ga ima tud ena njena znanka. Potem sem ga lahko kupu in naredu največjo oslarijo v življenju - mal sem jo zapeljal. :headbang: Zdaj je pa ne morem snet in ne smem nikamor brez nje. Jo prepričujem, naj naredi izpit, pa ji bom kupil motor - pa nič ne sliši. :music4: Nasveti ??!! O:-)
Pravokotar Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 ...Jo prepričujem, naj naredi izpit, pa ji bom kupil motor - pa nič ne sliši. :music4: Nasveti ??!! O:-) Kupi ji slušni aparat. December je zelo primeren čas za obdarovanje.
First Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Jo prepričujem, naj naredi izpit, pa ji bom kupil motor - pa nič ne sliši. :music4: Nasveti ??!! O:-) Lahko meni kupiš motor, jaz slišim :P :whistle: B)
Guest Brumer Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Moja boljša polovica ni hotela niti slišat o motorju, dokler ni zvedela, da ga ima tud ena njena znanka. Potem sem ga lahko kupu in naredu največjo oslarijo v življenju - mal sem jo zapeljal. :headbang: Zdaj je pa ne morem snet in ne smem nikamor brez nje. Jo prepričujem, naj naredi izpit, pa ji bom kupil motor - pa nič ne sliši. :music4: Nasveti ??!! O:-) Kupi ji najprej en skuter,ko bo pogruntala kako je fajn za v štacuno bo hitro dobila veselje.To sem jaz naredil in imam zdej doma štiri motorje dva moja in dva njena-že zdaj šparam za registracijo spomladi,k sreči imamo na vseh štirih 50% bonus. :OK: Ps. :devil: dobro razmisli delovalo bo 100%.da ti nebo potem žal!!!!!!!!!!
motofrik Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kot sem že nekaj nazaj napisal, da mi že nekaj časa pravi, naj neham sitnarit in kupim motor. Pa sem malo potipal teren in kupil čelado. Je rekla, a si resno misliš kupit motor...? Drugi dan je že bil doma. Sem jo moral takoj peljati naokoli, zdaj pa že sanjari o dopustu... :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se