Društvo MAKSI Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Društvo MAKSI pripravlja trening in delavnico varne vožnje na dirkališču Novi Marof (Hrvaška). Delavnica bo brezplačna za vse udeležence in se bo odvijala v nedeljo, 8.oktobra, od 10:00 do 12:00. Na delavnici bomo izvedli nekaj vaj, ki jih izvajamo tudi na poligonih, vendar pri višjih hitrostih. Poudarek bo predvsem na vajah zaviranje v sili in izogib oviri v ovinku. Društvo MAKSI ima zakupljeno stezo celoten vikend, in sicer: - v soboto, 7.oktobra, od 12:00 do 16:30 (namenjeno predvsem izpopolnjevanju izvajalcev delavnic, prosta vožnja) - v nedeljo, 8. oktobra, od 10:00 do 14:00. (10 do 12 bo izpeljana brezplačna delavnica za VSE, ki si to želijo, nato sledi prosta vožnja) Prosta vožnja po stezi bo plačljiva, in sicer 15.000 SIT za oba dneva (možnosti izbire dneva ni, zato velja samo komplet obeh dni) Spanje je možno ob stezi, drugače pa sta v bližini penzion Joško (3 km od piste) in hotel La'Gus (6 km od piste). Za rezervacijo lahko pokličete penzion Joško na +385 42 601 601 ali hotel La'Gus na +385 42 652 940. Cene za spanje z zajtrkom so od 120 kun v penzionu do 205 kun v hotelu. Kdor želi preživeti dva dneva na stezi, naj pošlje Gregs-u PM ali piše na grrregs@yahoo.com, da vam pošlje številko TRR, kamor nakažete 15.000 SIT. Število prostih mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavami in plačili. Vreme bo ugodno, zato se veselimo druženja na stezi... Lep pozdrav, Društvo MAKSI nekaj utrinkov iz lanskega leta... Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Društvo MAKSI
moto_freak Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj se zgodi (z denarjem) v primeru slabega vremena?
jose Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kje je tale Marof??? :hmm: klik .)
marko55 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Tnxs :kva2: Če kdo namerava v soboto zjutraj iz Lj z motorjem in če si želi družbe naj se javi na PM. Štartati mislim okoli 9h. Drgače se vidimo na Marofu :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj se zgodi (z denarjem) v primeru slabega vremena? Slabega vremena ne bo, zato se ne boj... :D Drugače se pa vrne.... ;)
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Še bolj podroben opis poti: 1. Ljubljana - avtocesta LJ-MB (izvoz Slovenska Bistrica sever) - Ptuj - Zavrč (mejni prehod) - Varaždin (obvoznica mimo mesta do odcepa Novi Marof) - Novi Marof (drugo krožno križišče levo proti avtocesti proti Zagrebu, po 300 m je dirkališče na levi strani) - 190 km 2. Ljubljana - avtocesta LJ-ZG - Bregana (mejni prehod) - Zagreb (obvoznica proti Varaždinu) - avtocesta ZG-Varaždin (izvoz Novi Marof) - Novi Marof (po 200 m od izvoza je dirkališče na desni strani) - 200 km Najhitrejša pot je preko Zagreba, ker je skoraj cela pot avtocestna.
Jure Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kolk pa približno pride kej cestnina če greš skozi po avtocesti?
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kolk pa približno pride kej cestnina če greš skozi po avtocesti? Pojma nimam. Kakšnih 2.000 SIT v eno smer v obeh državah (smer Zagreb)?!
Gregs Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Če koga še zanima, imamo še nekaj prostih mest. Fešta bo... :yea1:
Jure Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Mi mogoče pridemo z avtom mal pogledat, če bo čas :) Z motorjem pa naslednjo rundo, ko prišparam malo $$ :)
moto_freak Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Obveznosti poravnane, soba u pansionu Joško rezervirana, čakamo samo še na soboto :kva2: :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Obveznosti poravnane, soba u pansionu Joško rezervirana, čakamo samo še na soboto Si jo še dobil? Ker rezervacija za 15 ljudi ni bila več možna... tako da sem rezerviral v La'Gus... :(
rener Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Če koga še zanima, imamo še nekaj prostih mest. Fešta bo... :yea1: Zanima me le če je kdo da se dobimo na pisti ...
moto_freak Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Si jo še dobil? Ker rezervacija za 15 ljudi ni bila več možna... tako da sem rezerviral v La'Gus... :( Ja. Rekla je, da ima še 1 sobo prosto. Verjetno za tako veliko število več ni imela placa... :glare:
Gregs Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Zanima me le če je kdo da se dobimo na pisti ... Prosim? :hmm: Kaj te zanima?
Gamma Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Če kdo namerava v soboto zjutraj iz Lj z motorjem in če si želi družbe naj se javi na PM. Štartati mislim okoli 9h. Drgače se vidimo na Marofu :OK: Evo me...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Na žalost sem imel službo. :( A ste tud kaj vozil stezo al je to bla bolj šola varne vožnje. Pa če ma kdo kaj več fotk k me zanima kakšna je steza. Thnx.
jose Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) ... k me zanima kakšna je steza. Thnx. o tej stezi boš kako malenkost našel tule in nadaljevanje teme tule ;) Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil jose
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 A ste tud kaj vozil stezo al je to bla bolj šola varne vožnje. Pa če ma kdo kaj več fotk k me zanima kakšna je steza. Vozili smo stezo čisto normalno, smo imeli pa dvourno delavnico v nedeljo, kjer smo postavili 4 različne vaje in trenirali vožnjo pri višjih hitrostih. vaje so bile: izogib oviri v levo in desno, hitri slalom in pravilno zaviranje iz 100 km/h do 0 km/h.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se