hard Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Še mam 107. Sem slišal (moja puinca rekla) da so bli dol eni slovenci k so me iskal. Ja fantje več nas bo bolši bomo močnejši... Ja če mate motorje se lahko zmenmo za kakšno furo
hard Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Tist k se je dru da je dvakrat f... je vrjetno bil Husek(če je bil kaj rdeč va face). Če ne bi lahko bil jaz ker sem 2.dan 1 . special celo 4 padu.Pol pa zaradi pomankanja motivacije odnehu.
Rock-46 Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 A mogoce kdo ve ce bodo letos se ksne dirke v Luciji (supermoto), al pa kje v blizini, baje je tko super za vidt :shock: , pa se moja se zanima za to vrsto motorjev :D in bi sla mal pogledat-....ce kdo ve kdaj pa kje naj napise..... Lp, Rok
5ER Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Še mam 107. Sem slišal (moja puinca rekla) da so bli dol eni slovenci k so me iskal. Ja fantje več nas bo bolši bomo močnejši... Ja če mate motorje se lahko zmenmo za kakšno furo Bi se blo fajn kdaj zment za kakšno furo. A maš kakšno dobro furo okol NM? Sej si iz NM :?:
5ER Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 A mogoce kdo ve ce bodo letos se ksne dirke v Luciji (supermoto), al pa kje v blizini, baje je tko super za vidt :shock: , pa se moja se zanima za to vrsto motorjev :D in bi sla mal pogledat-....ce kdo ve kdaj pa kje naj napise..... Lp, Rok Pravjo, da bo čez dobrih 14 dni v Luciji, drugač pa glej temo SVEŽE - SUPERMOTO boš sigurn taprav cajt zvedu 8)
Rock-46 Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 A mogoce kdo ve ce bodo letos se ksne dirke v Luciji (supermoto), al pa kje v blizini, baje je tko super za vidt :shock: , pa se moja se zanima za to vrsto motorjev :D in bi sla mal pogledat-....ce kdo ve kdaj pa kje naj napise..... Lp, Rok Pravjo, da bo čez dobrih 14 dni v Luciji, drugač pa glej temo SVEŽE - SUPERMOTO boš sigurn taprav cajt zvedu 8) Thx :D
hard Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Bi se blo fajn kdaj zment za kakšno furo. A maš kakšno dobro furo okol NM? Sej si iz NM :?:
5ER Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Veš da mam teren :evil: Ja okolica (šmarješke Toplice) Iz kje si pa ti! Iz Radovljice. Če se bomo kaj zmenil, damo motorje na prikolco in pridemo (dva ali trije :?: ).
hard Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 MUC: Ni panike se zmenmo.Samo morta met novo zadnjo gumo pa se zmenmo za kakšno soboto al pa čez teden.K ob nedeljah se ne smemo zaradi jagrov, k majo skupne jage, pa se pol full bunijo. Ja pa bom še par kolegov poklical tako da nas bo ok 8-10kom, voznje je pa za cca 5 ur
5ER Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 MUC: Ni panike se zmenmo.Samo morta met novo zadnjo gumo pa se zmenmo za kakšno soboto al pa čez teden.K ob nedeljah se ne smemo zaradi jagrov, k majo skupne jage, pa se pol full bunijo. Ja pa bom še par kolegov poklical tako da nas bo ok 8-10kom, voznje je pa za cca 5 ur Zaradi dela mam do novega leta zelo malo časa. Upam, da povabilo na furo spomladi še velja :P :D .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se