mačka27 Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Furam jst furam...sm od 17.aprila pa do zdle naklepal več kot 5000km :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Bi mi blo žal da se nism tko odloču :blush: kaj pa držiš v pesti??? :D ja bogvekaj? itak, zato, da ti je ratal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 kaj pa držiš v pesti??? :D Da jih boš fasal, če boš še divjal po cesti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Da jih boš fasal, če boš še divjal po cesti :whistle: Jst norim?????? :blush: :photo: koga so snemal k je pizdarije počel??pač vozim za tabo...pol tut ti noriš :OK: .) O:-) hvala mačkica ;) Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Eno urco nazaj je mene razsipal :BUA: - jaz mislim, da sem ok (bolečina na boku, ampak nič hudega). Motor bo rabil majhno popravilo. Me pa že daje strah - nazaj sem se peljal 6okm in v ovinek sem na tisto stran ko me je sesipal že cvikal. Malo me skrbi. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Dve leti nazaj sem tudi js malo zdrajsal, po lastni krivdi :headbang: (poškodb nič, motor totalka), ampak smo preživeli! Letos kupil mašinco, pa morem povedat, da cvikam kr na vsakem križišču!!!! Ima kdo recept? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Letos kupil mašinco, pa morem povedat, da cvikam kr na vsakem križišču!!!! Ima kdo recept? :? :rolleyes: Pred križiščem zapreš oči :whistle: , pa full gas :naughty: :wacko: Pa nikar ne poskusi tega. :nono: :headbang: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Letos kupil mašinco, pa morem povedat, da cvikam kr na vsakem križišču!!!! Ima kdo recept? :? Si ga podal že sam. Recept namreč! :) Tudi kjer ni križišč se ga drži pa bo še dolgo stan motoristični! :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 vsi tisti ki tolk cvikate po nesreči ... morda pa motorizem ni za vas ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) vsi tisti ki tolk cvikate po nesreči ... morda pa motorizem ni za vas ... :evilgrin: jawoll her TERMINATOR!! :friend1: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2007 vsi tisti ki tolk cvikate po nesreči ... morda pa motorizem ni za vas ... :evilgrin: Strah je zdrav :grim .... samo premagati ga je treba :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 jawoll her TERMINATOR!! :friend1: TERMINATOR je pa moj kolega, ja pa tut pade učas, sam se pobere, pa ga ni strah Marjanček, no offense, dost provociram, pa nič slabega ne mislim. Dejstvo je da je motorist, ki v križišču cvika in je negotov, nevaren sebi in drugim ;) Še nekaj časa ne bom pozabil izraza na Bojčevem obrazu (ta je vedno kako pikro pripomnil glede mojih padcev) ko sem že prve kroge po dokaj grdem padcu na novem marofu tiščal spet na polno :D call me terminator, too Strah je zdrav :grim .... samo premagati ga je treba :evilgrin: ;) jep, ne pa cvikati skoz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Sej nisem napisal, da skoz cvikam! Sej se tudi peljem prav, ampak tam ko se lahko, ne morš pa rečt da je nevaren nekdo, ki pred križiščem spusti plin?? Zame je nevarnejši tisti, ki ga ne!! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Ah, sej ni panike -tako ali tako sem se skorajda rodil v sedlu, ampak sovražim pa tisti recovery time, ki ga porabiš, da se lahko spet voziš agresivno ter sproščeno brez strahu. Pa pri crashanju poleg mesa še denarnica boli (ampak bolje drugo kot pa prvo :unsure: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skiper Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Hola! Predlagam, da sklente še kako življensko nezgodno zavarovanje. Sam imam tri police in AO+, zaradi česar tudi zlomljen in izpahnjen gleženj precej manj boli. lp g. p.s. se opravičujem ker sem nekoliko off topic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 ....Predlagam, da sklente še kako življensko nezgodno zavarovanje. Sam imam tri police in AO+, zaradi česar tudi zlomljen in izpahnjen gleženj precej manj boli. ... Kaj pa si delal da si si v takih škornjih gleženj fental, ker motor zgleda cel ?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Jap največji strah je to kolk bo po denarnici udarlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se