semamiz Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 :OK: MK Vaški Boysi smo namenili sredstva pomoči potrebnim in trpečim... Veličina kluba je v dejanjih ... Kako srečni so bili , prav ganjljivo :worship: :) ...solze sreče... :D
soncy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 :OK: MK Vaški Boysi smo namenili sredstva pomoči potrebnim in trpečim... Veličina kluba je v dejanjih ... Kako srečni so bili , prav ganjljivo :worship: :) ...solze sreče... :D bravo :OK: zelo lepo in res ganljivo :grim ko bi vas še kdo posnemal :grim res zaslužite vso pohvalo :worship:
semamiz Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 :D Ravno tako smo 25. maja 2006 , darovali sredstva družini Tomič v tragični izgubi njihove žene in mamice Elke Tomič , v nesreči z vlakom v Depali vasi... :D Nekaj več je napisanega tudi tu Klikni in odpri...
snoopy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Vsa čast fantom in dekletom,starejšim in mlajšim,za tako plemenita dejanja!! Pomagate reševati življenja! ČEstitam! LP Andrej
soncy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ker ne zaupam raznim dobrodelnim organizacijam, se mi zdi da je takle način najboljši :OK: brez posrednikov, ki najprej poskrbijo zase :whistle:
Lobo Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ker ne zaupam raznim dobrodelnim organizacijam, se mi zdi da je takle način najboljši :OK: brez posrednikov, ki najprej poskrbijo zase :whistle: Sem enakega mišlenja. MK Vaški Boysi ste pa carji.
avro Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ker ne zaupam raznim dobrodelnim organizacijam, se mi zdi da je takle način najboljši :OK: brez posrednikov, ki najprej poskrbijo zase :whistle: Vsaka čast Vaškim Boysom..... Tud jaz ne zaupam raznim dobrodelnim organizacijam. Tole je pa sigurno v prave roke prišlo.
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Pohvale za zgledno akcijo, posnemanja vredno :worship:
nowfak Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Res občudovanja vredna dejanja :worship: VI bi mogli bit zgled vsem MK, MC al kakorkoli že!
MARJA Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Res občudovanja vredna dejanja :worship: VI bi mogli bit zgled vsem MK, MC al kakorkoli že! In kdo je reku da se to ne dela :hmm: Vsak po svojih močeh pomaga. :worship: :worship: :worship:
Robert Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 (popravljeno) Res občudovanja vredna dejanja :worship: VI bi mogli bit zgled vsem MK, MC al kakorkoli že! Previdno s takami izjavami, da ne bo kakšnih nepotrebnih besed, ker nekateri klubi to tudi delajo že vrsto let. Ne bi našteval kateri, da ne bi bil kdo ožaljen, vem za par njih in ala jim vera tako kot Vaškim Boysem :OK: Pa še nekaj, ko sem dal pobudo, da bi kaj podobnega lahko tudi npr. Solorajderji naredili za kakšno družino v posočju (kakšno leto nazaj in če se ne motim ravno na pobudo Vaških, ker se mi je njihova gesta zdela občudovanja vredna), se je takrat kot večinoma na motosvetu cela piz**rija razvnela. Takoj so padali očitki nekaterih tukaj na forumu, da če rabim/o publiciteto, da naj še novinarje pokličem/o, pa televizijo in drugi podobni nizki udarci, tako, da sem potem vse skupaj opustil in raje sam prispeval po mojih finančnih zmožnostih .) Tako, da zdaj kaj takega še pomislim ne, da bi sploh poizkušal izvesti in ti ne ostane drugega kot nakazat v določen sklad, organizacijo in upat, da kaj od tistega prispevka pride tudi k tistim katerim naj bi bil namenjen :blush: Sej verjetno že pride, vprašanje je le koliko :blush: Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 13, 2006. Popravil Robert
soncy Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 živim v majhnem kraju in imam pač možnost, da lahko spremljam lokalne človekoljubne organizacije..in so me prepričali, da jim ne zaupam :grrr če že imam, raje darujem osebno, ker tko bogata pa nisem, da bom podpirala še bogatejše od mene. tko da take akcije stoprocentno podpiram :OK: pomoči potrebnih je pri nas veliko, sam ponavadi teh ljudi ne vidiš prosjačit po rdečem križu ali karitasu, ker so preponosni za to. nikoli ne bom razumela, da nekdo, ki naprimer rabi oblačila, lahko na rdeč križ pride in želi točno določeno znamko oblačila. :slap:
šokac Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 (popravljeno) Bravo! Pohvale vredno. :OK: Popravljeno Oktober 14, 2006. Popravil šokac
ghibli Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 :worship: res ste face! :worship:
nowfak Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Previdno s takami izjavami, da ne bo kakšnih nepotrebnih besed, ker nekateri klubi to tudi delajo že vrsto let. Ne bi našteval kateri, da ne bi bil kdo ožaljen, vem za par njih in ala jim vera tako kot Vaškim Boysem :OK: Sej vem, da niso edini in se opravičujem če sem koga užalu :doze: , sam sem verjetno bil še pod vplivom teme ki sem jo pred tem bral, ma ni važno, skratka še enkrat vsem, ki kakorkoli pomagajo sočloveku: vsaka čast
semamiz Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 :hmm: Pri prvi objavi so namreč po pomoti dodali napačno sliko :o :yea1: Sedaj pa objavljam popravljen članek. :OK:
semamiz Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 [col Waški Boysi! :worship: Vi ste že pri "koreninah" face. Če ne za drugo, zaradi Vašega izvirnega imena! :o :grim Simpatiziram z Vami in le tako naprej. Slično, kar ste naredili Vi, pa so naredili že nekateri drugi (klubi). :hmm: :? Zakaj se medsebojno ne povežete in organizirate "Vseslovensko fudacijo za revne" :grim , katere sredstva bi osebno izročili pomoči potrebnim? Obenem pa bi se s tem tudi nekoliko regenerirala "cena motoristov", ki smo že tako na slabem glasu. :grrr :hmm: :grim Npr. ko pridemo na moto veselico, namesto da se stepemo, kot je zadnja moda, se raje odpovejmo enemu pirčku, pomislimo na revne, s tem bi mimogrede nekomu pomagali, pa še varnejša bo naša pot domov. Globoko cenim Vaše delo. :yes: Je pa za razmislit', a ne?! :hmm: Kaj pa Vi pravite na to?! :? Ne želim, da bi "najbolj pameten" izpadel jaz! To je samo moje razmišljanje v pozitivni smeri. S spoštovanjem, Waški Boysi!!! :worship: :worship: :worship: :worship: Hvala vsem za čestitke in podporo. Seveda želimo nadaljevati z donacijami, pomoči potrebnim, predvsem tistim , ki so prizadeti od višje sile. Seveda je pa potrebno za to zagotoviti določena sredstva . V ta namen bi morda v naših klubskih prostorih (Brunarica MK Vaški Boysi) , postavili donatorsko skrinjico prostovoljnih prispevkov , v katero bi obiskovalci in prijatelji motoristi prispevali svoja sredstva . Skrinjico bi odpirali javno , enkrat mesečno in zbrana sredstva naložili na bančni račun . Ko bi se nabralo dovolj sredstev ,oz. bi dvakrat letno (odvisno od sredstev) izročili sredstva pomoči potrebnim .
soncy Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 :worship: Hvala vsem za čestitke in podporo. Seveda želimo nadaljevati z donacijami, pomoči potrebnim, predvsem tistim , ki so prizadeti od višje sile. Seveda je pa potrebno za to zagotoviti določena sredstva . V ta namen bi morda v naših klubskih prostorih (Brunarica MK Vaški Boysi) , postavili donatorsko skrinjico prostovoljnih prispevkov , v katero bi obiskovalci in prijatelji motoristi prispevali svoja sredstva . Skrinjico bi odpirali javno , enkrat mesečno in zbrana sredstva naložili na bančni račun . Ko bi se nabralo dovolj sredstev ,oz. bi dvakrat letno (odvisno od sredstev) izročili sredstva pomoči potrebnim . a pol je to tko nekako kot v cerkvi? :hmm: drugi vam, vi naprej, zasluge pa vaše :whistle:
vaški Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) tud mal ni tako,da bi bile zasluge naše ampak bi bile zasluge slovenskih motoristov Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil vaški
semamiz Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 a pol je to tko nekako kot v cerkvi? :hmm: drugi vam, vi naprej, zasluge pa vaše :whistle: :hmm: No ja , kritika je tudi dobrodošla. Mogoče si tako razumela , da bi dajali prispevke "nam" , pa ni tako ! Vsak , ki bi dal svoja sredstva , bi jih namenil nekomu teh sredstev potrebnim , če nebo razmišljal tako , pač nebo dal . Ko pa bomo sredstva izročali , bo objava na forumu . Vsi , ki bi hoteli biti prisotni pri izročitvi sredstev , se lahko priključijo skupinski vožnji , pač kamor koli bi se namenili odpeljati.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se