soncy Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 :hmm: No ja , kritika je tudi dobrodošla. Mogoče si tako razumela , da bi dajali prispevke "nam" , pa ni tako ! Vsak , ki bi dal svoja sredstva , bi jih namenil nekomu teh sredstev potrebnim , če nebo razmišljal tako , pač nebo dal . Ko pa bomo sredstva izročali , bo objava na forumu . Vsi , ki bi hoteli biti prisotni pri izročitvi sredstev , se lahko priključijo skupinski vožnji , pač kamor koli bi se namenili odpeljati. no, zdej mi pa jasno :slap: saj je pohvalno to, bom še jz kaj prispevala :grim ni težko prispevat, če veš zakaj in komu :OK:
Dadi Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 :hmm: No ja , kritika je tudi dobrodošla. Mogoče si tako razumela , da bi dajali prispevke "nam" , pa ni tako ! Vsak , ki bi dal svoja sredstva , bi jih namenil nekomu teh sredstev potrebnim , če nebo razmišljal tako , pač nebo dal . Ko pa bomo sredstva izročali , bo objava na forumu . Vsi , ki bi hoteli biti prisotni pri izročitvi sredstev , se lahko priključijo skupinski vožnji , pač kamor koli bi se namenili odpeljati. Pridem, prispevam , spijem laško ! :worship: Za skupinsko vožnjo ob izročitvi sem takoj!
semamiz Objavljeno Oktober 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 :rolleyes: Naš moto klub zopet stopil v akcijo in pomagal pomoči potrebnim . Dodajam link (klik) in si preberite kako in zakaj . Lahko pa si tudi ogledate oddajo SVET 1.del KLIK !
rosse20 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 zdravo tale vaša dobrodelnost je res občudovanja vredna. :worship:
AlterMann Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 hvalevredna poteza bravo Vaški :OK:
doggie Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 prava gesta ni kaj :worship: se mi zdi da bi lahko ustanovili politično stranko (Vaški) bi fajn glasove dobili, ker znate pohiteti ob pravem času :whistle:
riderrgirl Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 čimveč takih kot ste vi..... :worship: :worship:
ada Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 Iskal in našel sem to temo, ki govori o dobrodelnosti motoristov. Novejšega nisem nič zasledil. Zanima me, ali se še kaj dogaja v tej smeri. Ne toliko zbiranje denarja, ampak kaj simboličnega. Skupinske vožnje itd .. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se