ZOX Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ta konec tedna se na Grobniku odvija še zadnji letošnji motohappening! Da mal slišmo kdo gre vozit B) in kdo gre navijat :yea1: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Narocite lepo vreme. Mogoce bi prisel pogledat v soboto po sluzbi. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Me toooo :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 v nedeljo vozim, če bo vse po sreči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 v soboto vozim, če bo vse po sreči. yamahi siknili sprednji kolesni ležaji. včeraj naročil... lp B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bu5a Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) v soboto vozim, če bo vse po sreči. yamahi siknili sprednji kolesni ležaji. včeraj naročil... lp B) Če se ti mudi za ležaje jih imam jaz na zalogi za letnik 04-06 oziroma so itak za vse letnike isti. Lp Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil bu5a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Jaz gotovo ne vozim, ker nimam s čim... (vseprodanopress) :) Oz. drugače rečeno: z veseljem pridem, če se poklopijo interesne skupine... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bagghinchk Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 jaz bi šel jutri pogledat in odpelat eno urco... če me kdo vzame za družbo bi bilo lepo Kdaj se pa ta vsa stvar začne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Na žalost ne morm (pridt navijat, ker sem za dirke še prezelena voznica), ker delam :cry: :cry: . bom pa v mislih na vas :yea1: :yea1: :yea1: .... Bomo naročil lepo vreme pa koristl vse možne zveze. Upam, da nas bodo kj ubogal tm zgori. :OK: Papa pa OBIIIIIIIIIIIIIIIILO UŽITKOV!!!!!! Na stezi ali tribuni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Če gre kdo dol, nej še v mojem imenu Tati & Jureta pozdrawi B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 če ju srečam, ju bom pozdrawil samo če me bosta čudno pol gledala bom tebe lovil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 V soboto sem bil dol. Bilo je super kljub slabem vremenu. Slovenci bili spet zelo dobri :OK: Spodaj pa nekaj fotk :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 samo če me bosta čudno pol gledala bom tebe lovil :D Ne skrbet :grrr Sicer pa, kaki so bli kej cajti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Ker včeraj nisem mogel zaradi službe, sem se odločil, kljub slabi vremenski napovedi, pogledat kaj dogaja na Grobniku. Čeprov je skoz kazal da bo dež, je vreme zdržalo, tko da so ble tud ceste skoz suhe, edino čez Delnice je blo treba vozt bol počasi zaradi megle in drseče ceste. Užival ves dan na motorju. :OK: Nazaj sem šel čez Opatijo, Ilirsko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 V današnji zadnji dirki je zmagovalec peljal 1.32+ (na roko merjeno). Drugače pa čudovit dan, kakor je slabo kazalo vse do prihoda v Reko. Čestitke Benotu Lipniku za njegovo uspešno vrnitev na dirkalno stezo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 :photo: Sobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Čestitke Benotu Lipniku za njegovo uspešno vrnitev na dirkalno stezo :OK: uuuuu a mi kej ne vemo :kva2: :kva2: :D @beno: prosimo za pojasnilo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Pride tudi kakšna slikica, ko jih malo posortiram. 280 se jih je nabralo, potem pa je baterija izdahnila ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 :photo: Sobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Ima kdo rezultate??? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx-r1000 Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 :OK: Gara_Classe.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 kapo dol unmu "jodlarju" s KTMom 1:42,4 :worship: :worship: :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 kapo dol unmu "jodlarju" s KTMom 1:42,4 :worship: :worship: :worship: :yea1: Ne vem, če je bil to tisti, ki sem ga jaz opazoval, ampak v reški je delal skoraj špago, tako je ta levo nogo stegoval navzven :) Ampak verjetno je bil kar ta pravi, ker je šel okoli sto na uro ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 ne vem ker me ni bilo dol ta vikend,...samo predvidevam da je to ta, ki je bil že avgusta na motohappeningu s celo ekipo 4 KTM Duki1 in Duke2 in mojstri se odlično vozijo,med njimi je tudi ena ženska....motorje imajo pa tko zrihtane, da glava peče :devil: :grim :grim Najbol se pa sliš na koncu ciljne ravnine,ko cestaki vsi bremzajo že,...se tega KTMa sliši ko tip še na polno drži gas :kva2: :D evo par fotk KTM teama iz avgustovskega happeninga :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se