rokoskoko Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 pozdravljeni hec je v tem, da rabim pomoč iz prve roke, al pa od nekoga ki bi vedel: zanima me, katera dimenzija gume gume bi bla pravšnja za felgo 3.00x15 ali 3.50x15. Motor je oldtimer Motom Delfino (iz naslova) in rabi nove gume. Stare so dimenzije 3.50x15 na felgi 3.00x15 (al pa če je obratno). Kdor ma kako pametno, kr z besedo na plan. Lep pozdrav vsem motor je v priponki?!
motofrik Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Bomo poskusili kaj na netu poiskati, drugače pa- a je tvoj? Letnik, pa to.. Mi je kar všečen oldtimer. Italijanski, če se ne motim. .)
rokoskoko Objavljeno Oktober 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Bomo poskusili kaj na netu poiskati, drugače pa- a je tvoj? Letnik, pa to.. Mi je kar všečen oldtimer. Italijanski, če se ne motim. .) ja na netu sm že iskal, sam se zihr kaj najde. motom je od starga fotra in ga bo počas zrihtu. js sm bol za tanove :devil:
mrki Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Take gume je še pred kratkim delal češki Barum. V Trebnjem jih ima mogoče celo na zalogi eden večjih gumarjev. Da ne bom delal reklame, najdi.si na internetu. LP P
motofrik Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Poglej na www.starodobnik.net , tam bodo na forumu ziher vedeli svetovati za naprej...
Gorazd11 Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Zdravo. Za motome sem dele videval v Imoli, kjer je vsako jesen na dirkališču sejem. Se bojim da je letos že mimo, pogledaš pa vseeno lahko. Alternativno, vsako pomlad je v Munchnu v olimpijski hali sejem robe za oldtimerje, tam se je dobilo tudi gume s starinsko obliko profila (približno) in podobne hece. Svoje čase je bila roba po pametnih cenah, ampak sedaj je že nekaj let od mojega zadnjega obiska, zato... Lep pozdrav, Gorazd
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se