BONO Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Na POPTV bo novi šef športnega programa Luka Lazar. Kot je izjavil za časopis Gorenjski Glas drugo leto na POPTV/AKANAL prihaja tudi MOTOGP! Lepo če bo res!! :)
<=YaMaHa=> Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 ...in alešič za komentatorja :D :kva2:
Gionni Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Sam bo pa res motoGP na pop tv-ju! Uredniška funkcija urednika športnega programa na POP TV, ki jo bo z novim letom začel opravljati Luka Lazar, bo zajemala šport v dnevnoinformativni oddaji 24UR, Športno sceno, Formulo 1 in tudi nov športni projekt POP TV - MOTO GP, ki na spored prihaja spomladi. vir: http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3086296 Hm... sam na eurosportu je že fajn gledat zarad komentatorjev...
Schmid87 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 me ne briga za pop-tv. gledou/poslušou bom Tobya, Juliana pa Randya na EUROSPORTU :D ni bolših voditelnov! :OK: :OK:
-Jani- Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 me ne briga za pop-tv. gledou/poslušou bom Tobya, Juliana pa Randya na EUROSPORTU :D ni bolših voditelnov! :OK: :OK: Res. Pa tudi sicer nisem preveč navdušen nad mislijo, da bi moral poslušati recimo one invalide, ki so mnogokomu precej pokvarili zadnja dva svetovna prvenstva v nogometu. Dobro je sicer, da se tudi pri nas premika nekaj v zvezi z zanimanjem za ta šport oz. njegovim pokrivanjem, mi je pa za prenose oz. njih komentiranje na popu prav tako precej ravno...
Schmid87 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 sramota za poptv je bla takrt ko se je prvenstvo zakluču in smo dobili novga svetovnga prvaka. zvečer na športni sceni pa tega niti omenili niso. sramota
billy Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 me ne briga za pop-tv. gledou/poslušou bom Tobya, Juliana pa Randya na EUROSPORTU :D ni bolših voditelnov! :OK: :OK: Mogoče bojo mel pa podnapise,pa bomo lahko še zmeri užival v duhovitostih Randya....!? :lol1: :kva2: :grim
liwčan Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 :hmm: ma jaz nimam pa nič proti temu,da moto-gp na POP-tvju. čeprav je pa res da pri športni sceni ne povedo prav nikoli ničesar o moto-gpju. :topic: :topic: SRAM NAJ JIH BO!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
<=YaMaHa=> Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 eh bomo vidli kje bo bol tam bomo pa gledal :D
greg570 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Ališič komentator? Ga ja kap zadane :) Pr F1 je 5 sekund med dvema pa že vpije, da gre za milimetre.
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Ališič komentator? Ga ja kap zadane :) Pr F1 je 5 sekund med dvema pa že vpije, da gre za milimetre. ..to je že res; je pa res tudi, da je močno lobiral pri (FIA, FIM, Dorna, FOCA), da se čimmanj dirk prekriva v 2007, da bo lahko vse on komentiral... :OK: :fredy: :lol1:
Dolenc™ Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Super, velik bolš kot preko interneta bo sigurno :)
Schmid87 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 učasih je biu na SLO2 komentator Mihelič.. če se ne motm :D ko poslušam njega postanem zaspan :D ves čas govori v istem tonu.. tudi če je nesreča ali kaj podobno :D mugoče bo pa mihelič pršu na POPTV
mitiž46 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Letos bi biu komot Capirex prvak al pa Melandri, sam sta mela oba poškodbo(katalonija). Hayden je biu letos edini od "tadobrih" k je meu krompir in zato je tud prvak. Sej ne da ni dobr, sam je marsikjer bolši, ne sam Rossi.
Markko Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Mogoče bo pa Tanko al pa Edi Pucer :naughty:
-Jani- Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 učasih je biu na SLO2 komentator Mihelič.. če se ne motm :D ko poslušam njega postanem zaspan :D ves čas govori v istem tonu.. tudi če je nesreča ali kaj podobno :D mugoče bo pa mihelič pršu na POPTV Se ga spomnem ja :D še iz časov, ko sem biw še 'mali' :blush: in sem še gledal F1@Senna Me tedaj nikdar ni pritegnilo, da bi gledal motociklizem - morda je biw kriv on :hmm: .)
Dolenc™ Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 To se pa tud jst še spomnem, sem si mislu kako more sploh kdo to gledat, skos sam v krogih vozjo, pa tako beeeeeddnnooo je zgledal, pa nč se ni dogajal, groza sem si mislu. Na zdej pa mam :)
Robka Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 :? Se ga spomnem ja :D še iz časov, ko sem biw še 'mali' :blush: in sem še gledal F1@Senna Me tedaj nikdar ni pritegnilo, da bi gledal motociklizem - morda je biw kriv on :hmm: .) hmm...že res, da ni Mihelič nikakršen showman-je pa res, da je eden redkih komentatorjev (na slovenski sceni), ki ima strokovno znanje in je na splošno dovolj podkovan (kar se tiče bencinskih špotov) za prenose tovrstnih tekmovanj .... :OK:
-Jani- Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 (popravljeno) :? hmm...že res, da ni Mihelič nikakršen showman-je pa res, da je eden redkih komentatorjev (na slovenski sceni), ki ima strokovno znanje in je na splošno dovolj podkovan (kar se tiče bencinskih špotov) za prenose tovrstnih tekmovanj .... :OK: Sej - ne trdim, da ni strokovno podkovan al karkoli - kot sem rekel, sem bil tedaj še froc in me njegovo komentiranje verjetno enostavno ni pritegnilo, da bi se začel sploh zanimati za ta šport .) Popravljeno December 27, 2006. Popravil -Jani-
billy Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Če bi lahko izbiral,bi si za komentatorko izbral Saško iz oddaje Vzemi ali pusti;je tko fajn....... :wub: :wub: :yea1: ,Mihelič je res dolgocajtn!
Gionni Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Najboljš bi bla kombinacija Miheliča, kot strokovnega komentatorja, in še enega, ki bi imel malo več vroče krvi,da bi tud stare mame pritegnil, tako kot ji Ališič.
Schmid87 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Najbol da dajo Uroša Slaka za komentatorja :D haha.. vrjetn ve o motociklizmu tok k o fuzbalu :D
ghoustrider vfr Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 [attachmentid=88986] še dobro da ni prenosa na SLO TV! Angleški komentatorji so zakon!!! :OK: :OK: :OK:
flero Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Najbol da dajo Uroša Slaka za komentatorja :D haha.. vrjetn ve o motociklizmu tok k o fuzbalu :D ...vem, da je malo :topic: ...ne vem kolk se spozna na motociklizem oz. MOTO GP...vem pa, da si lasti in vozi CBR 1100 XX :devil: ...sam za info... lp flox
The Doc. Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Številka 1 bo po petih letih zopet na motorju v motoGP. Seveda bo na dirkalniku najboljšega voznika lansko leto - Nickya Haydna! :) ...nea dražit ljudi, jl! mislu si napisat; tistga ki je mel največji krompir, ne! :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se