KennyJR Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 tole je pomoje nqa notranjem delu ovinka... pusta je pa okrog... sam če je unmu voda do pasu no :D
nowfak Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Sej točno to sem js mislil, pač večina folka je takšnega, da gre tja, kamor veter piha ;) A tko ti delaš, da kar za večino folka tko mislš?
KennyJR Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno September 1, 2007. Popravil KennyJR
Cartman Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: a je še dež?
Ski_Fanatic Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) a je še dež? Po časih sodeč, NE! Popravljeno September 1, 2007. Popravil BlueSpeed
ernessto73 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 U matr, Melandri se je spet fino skantal... možakar letos res nima sreče. Sam je pa kot mačka (devet življenj :alien1: ), ves potolčen pa še kar vozi :worship: . Stoner pa spet razred zase. On, pa nekaj časa nič, pa Rossi, pa spet nekaj časa nič potem pa vsi ostali.
Port Folio Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Stoner pa spet razred zase. On, pa nekaj časa nič, pa Rossi, pa spet nekaj časa nič potem pa vsi ostali. Žilava pa sta :worship: (V.R. & C.S.)
KennyJR Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 waaaaaaaaaaaaaaa stoner 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yea1: :worship: rossi 2. hayden 3. :D pol pa de puniet hopkins pedrosa checa vermeulen edwards west na konc je blo pa res najhuj... stoner pa rossi pa še oba suzukija pa kawasakija pa obe repsol hondi ;) rossi je biu se minuto pred koncem 1., pol pa se je pred big screen zapelu pa gledu kk je lepo stoner prsu na pole ;) vermeulen bi biu lahk se kksn mest viši če se mu nebi elias nastavlu.. pa tut west je preveč zgubu v T3...
nowfak Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 waaaaaaaaaaaaaaa stoner 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yea1: :worship: rossi 2. hayden 3. :D pol pa de puniet hopkins pedrosa checa vermeulen edwards west na konc je blo pa res najhuj... stoner pa rossi pa še oba suzukija pa kawasakija pa obe repsol hondi ;) rossi je biu se minuto pred koncem 1., pol pa se je pred big screen zapelu pa gledu kk je lepo stoner prsu na pole ;) vermeulen bi biu lahk se kksn mest viši če se mu nebi elias nastavlu.. pa tut west je preveč zgubu v T3... WAW A si gledu al kaj........................ :whistle:
Jure Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Bravo Nicky!!! Forma se izboljsuje :OK: Predvsem me veseli to, da je zadnje case pred Danijem :OK: :OK:
PETARDA46 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Jutri bo pomoje zelo pestra dirka.... :evilgrin:
Gionni Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Sej točno to sem js mislil, pač večina folka je takšnega, da gre tja, kamor veter piha ;) A tko ti delaš, da kar za večino folka tko mislš? Kdaj si ti začel za Rossija navijat?
Jure007 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Morda kdo še ni opazil: v Misanu smo ponovno videli prisotnost priimka BIAGGI! Vendar to ni Max temveč njegov nečak, ki vozi v 125gp :naughty: Spodaj na sliki! Pa še malo utrinkov, ko je Misano obdalo manjše deževje :whistle:
nowfak Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 A tko ti delaš, da kar za večino folka tko mislš? Kdaj si ti začel za Rossija navijat? Pred 14 dnevi v Brnu je naredil velik vtis name s svojo agresivno in požrtvovalno vožnjo, da sem se kar naenkrat odloču da zdej bom pa za njega navijal!!!
brubi46 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Pred 14 dnevi v Brnu je naredil velik vtis name s svojo agresivno in požrtvovalno vožnjo, da sem se kar naenkrat odloču da zdej bom pa za njega navijal!!! :lol1: :lol1: :lol1: Ampak si si res zaslužu tak odgovor Gionni :winkiss:
Balistični Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Jutri bo spet na vrsti simultanka Stonerja. :evilgrin:
Matic doc Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Se mi zdi da bo jutr kr na tesno. Dobra dirka se nam obeta :)
KennyJR Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 WAWA si gledu al kaj........................ :whistle: sm gledu ja na motogp.com na live video... :P
KennyJR Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Jutri bo spet na vrsti simultanka Stonerja. :evilgrin: pomoje bo pa nekak tko kt u catalunyi... tut zmagovalc isti seveda :P
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Bravo Nicky!!! Forma se izboljsuje :OK: Predvsem me veseli to, da je zadnje case pred Danijem :OK: :OK: se ne morm bl strinjat s tabo! :)
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Se mi zdi da bo jutr kr na tesno. Dobra dirka se nam obeta :) UPAM! :D
deki Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 A obstaja kakšna ponovitev te dirke (HTV, RTV?). Danes imam namreč popoldanski delovni čas. Ja, vem da je nedelja. :headbang:
pohajač Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 porkamiš..jaz delam pa cel dan..a po internetu se to ne da gledat :hmm:
prcko Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Evo še mal utrinkov z včerajšnega plavalnega tečaja :rolleyes:
prcko Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Konc dirke 250, lorenzo "gladiator" je spet zmagu, ostali so pa kr padal, zanimiva dirka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se