Schmid87 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 eh.. do takrt bojo napovedi še ene parkrat spremenil.. :)
moto rider Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Ko sem bil na Philip Isladu, je koala po progi hlačala. Samo takrat, ni bilo dirke... :hmm: Pa pihalo ni! :o :P
KennyJR Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 na philipu zmeri piha... in to full... tk da ponavad so kr problemi :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 al pa so kšni galebi na progi.. včasih tut kače :D
Balistični Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) Lansko leto je bil dež če se ne motim. Ena zanimivejših dirk, sploh drift Melandrija v zadnjem ovinku proti cilju. Tako da če bo letos spet dežna tekma bi blo kr fajn. :rolleyes: Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil Gimpl
brembo Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Lansko leto je bil dež če se ne motim. Ena zanimivejših dirk, sploh drift Melandrija v zadnjem ovinku proti cilju.Tako da če bo letos spet dežna tekma bi blo kr fajn. :rolleyes: kr suhu nej bo :whistle: ..se mi zdi da je več drznih prehitevanj
brubi46 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 kr suhu nej bo :whistle: ..se mi zdi da je več drznih prehitevanj :beer2: Se strinjam-da se nam bo vsaj splačal vstajat ob sedmih v nedeljo! :huh:
KennyJR Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ah letos tak ni kej preveč drznih prehitevanj ko se je treba bol linije držat. ustou pa vem da nebom u nedelo... to pa zato ker takintak sploh nebom šu spat... itak brezveze ko je že prej k up 3eh warm up
KennyJR Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Aborigini. :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Lansko leto je bil dež če se ne motim. Ena zanimivejših dirk, sploh drift Melandrija v zadnjem ovinku proti cilju. meni osebno še vedno najbolši posenetk sploh :) drift melandrija.. :) lepš nebi mogu spelat zadnjega ovnka!! :D
KennyJR Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 meni osebno še vedno najbolši posenetk sploh :) drift melandrija.. :) lepš nebi mogu spelat zadnjega ovnka!! :D a ti jst pokažem da bi ga lohk :naughty: :naughty: :naughty:
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 a ti jst pokažem da bi ga lohk :naughty: :naughty: :naughty: na tistmu mestu tisti trenutek.. zelo težko :D lahko pa probaš.. :)
Balistični Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 a ti jst pokažem da bi ga lohk :naughty: :naughty: :naughty: Na playstationu ne velja. :naughty:
Matex_46 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 a ti jst pokažem da bi ga lohk :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: :kva1: :lol1:
trex Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ta vikend bomo videli Yamaho Fiat-Abarth in Suzuki v barvah Barry Sheene :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Chris Vermeulen bo uporabil posebno poslikavo na svojem Rizla Suzukiju GSV-R na dirki za VN Australije, v čast pokojnemu svetovnemu prvaku Barryu Sheene. Barvna shema bo v stilu dvakratnega svetovnega prvaka v motoGP-ju, ko je le-ta vozil za ekipo Suzukija v '70 letih. Vermeulen, ki je osvojil svojo prvo motoGP zmago na dirki v deževnem LeManu to sezono, bo uporabil tudi zaščitno obleko v stilu legendarnega Barrya. Zaradi rakastega obolenja je Barry Sheene preminil leta 2003. Chrisa, ki je lansko dirko v Australiji končal na drugem mestu, je ''odkril'' Barry Sheene, ki je pomagal Chrisu pri njegovi karieri in mu priskrbel sedež v ekipi Sanyo Honda v Britanskem Supersport prvenstvu. Vermeulen je dejal: ''Zame je velika čast, da lahko vozim zadnjo generacijo Suzukijevega motoGP dirkalnika z motivom poslikave mojega junaka, Barry Sheena." ''Barry mi je zelo pomagal pri karieri, da sem postal uspešen, ko sem prispel v Anglijo in ga zelo pogešam. ''Na prireditvi »Goodwood Festival of Speed« sem vozil enega izmed njegovih grand prix motorjev, kar je bila zame posebna čast. Prav tako mi je v čast, da lahko na domači dirki nastopim v »njegovih« barvah." Vir: MCN
2Bad Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Pa še slikce Suzukija in Yamahe v novih barvah! ;)
Schmid87 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 suzukijeva oblika s profila mi deluje kot lanskoletna honda :P
Gorgh Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 sam tale yamahca abarth barvna shema je pa men ful lepa!
brembo Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 sam tale yamahca abarth barvna shema je pa men ful lepa! tudi men...če na hitr pogledaš me spominja na tisto yamaho iz valencie izpred 2 let :naughty:
Schmid87 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 mene pa spomina na hrvaško :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se