Draksler Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Kako to, da je dirka že jutri, pa ne da nisem vesel sam, običajno je bila ob nedeljah, ob sobotah so bile pa kvalifikacije za pole?? :? Rossi jih bo mal K.O.-teral :whistle: :evilgrin: :fredy: :doze: :OK: Za Muslimane je sobota Nedelja! Zato je tako. Ko imamo mi nedeljo imajo oni že delovni dan.... vidiš potem pa Mirana šimfate....on vam pa širi obzorje :grim
hector Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Se strinjam. Jaz bom prav zaradi Alešiča gledal na Popu, ker me prav zanima kako bo to zgledalo :D :lol1: tudi jaz bom gledal na Pop-u, preventivno pa snemal na Eurosportu, da si popravim vtis :P
sava Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 pa sej lohka gledate najprej na eurosportu kjer se bo prej začela dirka kot na POPu pol pa preklopte ob 13h na POP TV. tko da lohk kr oboje gledamo :OK: grem js gledat. ajde uživite ob gledanju :naughty: :naughty:
luka0 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 1 uprašanje zakaj imajo vozniki moto gp pr čeladah samo na pašček da nimajo za zapet da dajo sm čez eno zanko kaj je tu bul al kaj?
liwčan Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 jaz komaj čakam da začne!!! me zanima kako so se pripravili na POP-u :? :? upam,,,da konkretno!!! :doze: :doze:
DOTORE Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 jaz mislim, da bo GP z Alešičom Mirsadom hud- komplet, tko kot YAMAHA z doktorjem, pa še malo bo vse skupi napihnu, tko kot pri formuli, ko je bil dostikrat JAN PABLO MONTOJA MICHAELU SCHUMAHERJU KAR NA DIFUZORJU- a se strinjate? komaj čakam, že švicam!!! :lol1: :kva2: :OK:
rosse20 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 js sm pa kr v dilemi zdj :D po en stran kr hočm poslušat ališiča k bo komentirou motorje :P :P k te priložnosti nau nkol več :) hmmm... vklopi 2 televiziji naenkrat :evilgrin:
spidy Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Za Muslimane je sobota Nedelja! Zato je tako. Ko imamo mi nedeljo imajo oni že delovni dan.... vidiš potem pa Mirana šimfate....on vam pa širi obzorje :grim Aja zato je na Nizozemskem dirka tudi v soboto.
moto rider Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Malo berem nazaj... Ma, briga me za vaše komentarje. Meni je pa všeč, da bo na naši TV nekaj novega. prav nestrpno čakam Mirčeka, kako bo tulil na dirkače! Ko bo pa Gaber, bo pa spet po svoje zanimivo. Jaz bom kar ostal na Naši TV, Posnetek pa iz satelita. Lp Vsem
Balistični Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Aja zato je na Nizozemskem dirka tudi v soboto. Ha ha :lol1: Me zanima če majo tut v WC- jih za dirkače tuš za splaknat namesto WC papirja.
motoristek Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Lorenzo.... :OK: :yea1: :yea1:
Schmid87 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 pa sej lohka gledate najprej na eurosportu kjer se bo prej začela dirka kot na POPu pol pa preklopte ob 13h na POP TV. tko da lohk kr oboje gledamo :OK: grem js gledat. ajde uživite ob gledanju :naughty: :naughty: ne razumem te glih najbolš :D čez eno urco pa štart :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Za Muslimane je sobota Nedelja! Zato je tako. Ko imamo mi nedeljo imajo oni že delovni dan.... vidiš potem pa Mirana šimfate....on vam pa širi obzorje :grim Aja sej res sej je F1 v katarju tut v soboto ja :slap: 1 uprašanje zakaj imajo vozniki moto gp pr čeladah samo na pašček da nimajo za zapet da dajo sm čez eno zanko kaj je tu bul al kaj? Na dirkališče načeloma "ne smeš" z zaponko na čeladi ampak samo z dvojnim DD obročkom...predvsem na dirke se ne sme z zaponko :)
Jure007 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Evo začel se je na POP-u. Mirza se že dere hehe :D
Schmid87 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Lol evo Gaber se oglaša :D eh brezveze :) sm mislu d bo miran tut med dirko :( :( :D :D morm pa rečt da je na POP-TVju res kristalna slika :) na eurosportu ni glih tooook čista :D sedaj k ni več mirana bom kr gledou na eurosportu :OK: grem naprej gledat: go Hayden & Pedrosa :P
jose Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 ..zamudil začetek dirke, je blo zanimivo :hmm:
Zdrawc Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 ..zamudil začetek dirke, je blo zanimivo :hmm: ne bi wedel, sm tudi jaz zamudil :slap: Samo, dajle se pa dobro žagajo :grim
jose Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Rossi na ciljni ravnini nekak ne more slediti Stonerju :doze:
jose Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 še mal in začel se bo zadnji krog :kva2:
Draksler Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 (popravljeno) še mal in začel se bo zadnji krog :kva2: Ducati :OK: Yamaha :D Honda :( Fani od Honde a imate kakšen komentar! Popravljeno Marec 10, 2007. Popravil DrM - FJR
luka0 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 no lepo stoner je zmagov lepo je vozu sm škoda k ni rossi bil tapru bo pa drugič drugač pa use četitke navijačem ducatija :OK:
MX_Peter Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Ducati power res neverjetno :blink: :blink: :blink: Dobra dirka, še bo zanimivo :OK: :OK:
jose Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 nerazburljiv zadnji krog...... zaradi ducatija :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se