Gionni Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Pomoje lahko staviš najkasnej kakšno urco pred dirko. Rossi je pa baje tok dober čas dosegel, ker ima mischelin tko dobre kvalifiakacijske gume (je že KennyJR povedal :P ). Bi blo zanimivo pogledat povprečje vseh krogov. Najbrž bi bil Hopkins na vrhu. Mu privoščim stopničke! :) Še nikol ni bil gor!
SiR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ja ful ste pa vsi pametni glede gum in vsega spet ... grem kr stavit zdele... da se prebijem na top-20 :D
-Jani- Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a kdo ve kdaj najkasneje lahk postavš tiste kje bo kdo uvrčen na dirki... ker bi rad vedu najprej kolk suha bo proga .) Brez skrbi - do trenutka začetka dirke... In dejansko tako tudi deluje, t.j. razen če ti mrkne komp tedaj :)
KennyJR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ja ful ste pa vsi pametni glede gum in vsega spet ... ja no da neboš pol reku ju3 da so rossija gume zajebale :D drgač pa... sj ne rečem da je rossi na polu sam zarad tega ku ma najbolše gume.. sam prednost je tk velka zarad gum :)
KennyJR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 o šit... kak se baba reži... grš ku moj star ata
shark357 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 hehe huda fotka, drugač pa go Rossi :yea1:
SiR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Brez skrbi - do trenutka začetka dirke... In dejansko tako tudi deluje, t.j. razen če ti mrkne komp tedaj :) em, meni pa trenutno noče delat, čeprav sm logiran not.... help?! ok, dela :) my guess Valentino ROSSI John HOPKINS Casey STONER Colin EDWARDS Chris VERMEULEN Marco MELANDRI Loris CAPIROSSI Dani PEDROSA Nicky HAYDEN Randy DE PUNIET Kenny ROBERTS JR Toni ELIAS Carlos CHECA Alex BARROS Shinya NAKANO
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 o šit... kak se baba reži... grš ku moj star ata no ja....sej glede na situacijo se upraviceno smeji :D drugac pa upajmo na zelo zanimivo in napeto dirko
KennyJR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 em, meni pa trenutno noče delat, čeprav sm logiran not.... help?! ok, dela :) my guess Valentino ROSSI John HOPKINS Casey STONER Colin EDWARDS Chris VERMEULEN Marco MELANDRI Loris CAPIROSSI Dani PEDROSA Nicky HAYDEN Randy DE PUNIET Kenny ROBERTS JR Toni ELIAS Carlos CHECA Alex BARROS Shinya NAKANO dej no lpo te prosm bod realn a ne vidš da majo daleč najmanšo hitrost na ravnini pa obupne cajte bajk je praktično nevozn :BUA:
Furioso Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 o šit... kak se baba reži... grš ku moj star ata Ne boš verjel, ampak Sara je res prava faca. Še več takih! :OK: :wub: www.mysarawalker.com
-Jani- Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Dobra fotka, ja, to je iz lanske sezone enkrat - de Punieta močno tiščalo :D
KennyJR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Ne boš verjel, ampak Sara je res prava faca. Še več takih! :OK: :wub: www.mysarawalker.com sara d hu?:D pa kk ves d je sara pa ko smo ze lih pr wc-jih najbol je blo takrat ko je opica rossi potem ko je zmagala letela na skret ob progi :P http://izklop.com/?url=links/start&a=o...rckeyword=rossi evo še link sam nwm če dela ker men ni odprl.. je pa res da mi dela net počas... tk da probite pa povejte http://www.youtube.com/watch?v=GIzNGpIjUpg no ta sigurn dela Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil KennyJR
Furioso Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 pa kk ves d je sara ...ker sva dobra prijatelja... .)
nowfak Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ja nč, kaj čm rečt, Vale je spet pokazal kdo je :naughty: , če so mu še gume poštimali pa sploh ni kej ugibat gdo bo spet najvišje :010 Aja še stavt bo treba.......................
prcko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a kdo ve kdaj najkasneje lahk postavš tiste kje bo kdo uvrčen na dirki... ker bi rad vedu najprej kolk suha bo proga .) men se zdi da do začetka dirke
mitiž46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 1Ros 2Sto 3Hop 4Ped 5Mel ...tko zihr ne bo k nikol ni tko kukr jst mislm da bo!!! :D
peter1 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Pešek na Derbiu 125 ccm 141.9 km/h[attachmentid=96728],pa je čeh zrihtu špance
KennyJR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Evo jst sm dau: Stoner Hopkins Pedrosa Rossi Melandri Hayden Vermeulen DE Puniet Capirossi Elias Barros Hofmann Checa Nakano Sam full nism biu sigurn če dam hopkinsa za caseya.. sam računam na njegovo mejhno nesposobnost pa zmagecaseya na WUP pa rossi me tut skrbi.. ampak zmeri ga dam preveč nazaj tk da zdj sm ga postavu mal višje kt ponavad pa ka je kenny spet delu na warm up :slap: :nono: :nono: :photo: :wacko: :BUA:
-Jani- Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 1Ros 2Sto 3Hop 4Ped 5Mel ...tko zihr ne bo k nikol ni tko kukr jst mislm da bo!!! :D Hvala za tip :D
miha Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa spet me ne bo doma da bi lohk derko gledu jao :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
peter1 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 A je borba Sto-Ros- na konc ima bo pa Hopkins ušu
Petzl Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 tale rdec vrag gre res ko sneta skira :blink: :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se