KennyJR Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) ka pa če je to kot 0° ker če bi gledal tako kot je na sliki pač kot 90° pravi kot kot 45° že bol zaprt kot 1° full zaprt ta je pa še bol zaprt kot kot 1° :P:P:P sam drugač se pa reče takim ovinkom 180 stopinjski ovinki .) Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil KennyJR
sava Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 ej fantje delam seminar o motGPju pa sm zlo na knap z cajtom, tko da če mate karkol o motoGPju kkšne linke, strani, v slovenščini, lohk pa tud v angleščini, pa kkšne grafe al pa tabele (ker mormo met eno tabelo in en graf pa se mi ne sanja kva dt not), pa nvm o legendah če mate kej podatko DOHAN....vse vse vse bi pršlo prov. sicer mam jutr popovdne šolo tko da bom to zjutri delu, ker zdej ne morm, delam za druge predmete. tko da do jutr zjutri mate cajta. tko da bi biv zelo hvaležn za pomoč ker nimam cajta iskt, pa to srfanje po netu mi tud ne gre glih od rok :blush: hvala lepa
Jure007 Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) Mick Doohan Tle maš o Doohanu, drgač si pa u Yahoo-ju najd: vpiš v iskalnik: Eddie Lawson, Wayne Gardner, Wayne Rainey, Kevin Schwantz, Giacomo Agostini, Ron Haslam, Fredie Spencer, Randy Mamola, Neki boš že najdu od teh tipou :) Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil Jure007
sava Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Mick Doohan Tle maš o Doohanu, drgač si pa u Yahoo-ju najd: vpiš v iskalnik: Eddie Lawson, Wayne Gardner, Wayne Rainey, Kevin Schwantz, Giacomo Agostini, Ron Haslam, Fredie Spencer, Randy Mamola, Neki boš že najdu od teh tipou :) ej res ti lepa hvala, tole mi bo v veliko pomoč .)
Furioso Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Na dirkališču pa megla vztraja in vztraja... :(
nowfak Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :fredy: :P "zanimiva" razlaga, vendar je to na tvoji skici še vedno 360° ovinek :D Jst pa mislm da je to še vedno 180° ovinek .)
T Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Jst pa mislm da je to še vedno 180° ovinek .) Na ovinek lahko gledamo iz dveh pozicij: 1. Kot med vstopno in izstopno linijo ovinka, v tep primeru je to 0°oziroma 360°ovinek 2. Kot zavoja ovinka ki je dejansko 2x 90 (če se ga razdeli na dva dela) kar je 180° ovinek Kako se meri kot ovinkas pa nimam pojma sta pa obe trditvi nakako tam nekje :blush: Megla praviš :hmm: Hopkins je mal angleža, bo namonteral rumen vizir, pa gas do konca :kva1:
Furioso Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Live! http://www.lemans.org/24heuresdumans/live/.../webcam_gb.html Ni več slika iz web kamere, ampak Dorna feed! (sicer se samo vsakih 10 sekund obnavlja, a vseeno)
Jure007 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 V Le Mansu bo v MOTOGP debitiral Fonsi Nieto, ki bo nadomestil poškodovanega Oliverja Jacqueja. Fonsi trenutno služi kruh kot superbike dirkač, v preteklosti pa se je kosal v četrtlitrskem 250ccm razredu.
KennyJR Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) V Le Mansu bo v MOTOGP debitiral Fonsi Nieto, ki bo nadomestil poškodovanega Oliverja Jacqueja. Fonsi trenutno služi kruh kot superbike dirkač, v preteklosti pa se je kosal v četrtlitrskem 250ccm razredu. pa jao.. to maš napisano 2 stran nazaj na prejsnji strani pa še 1x a more res bit na vsaki strani? FP1: Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil KennyJR
Furioso Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 In na progo je pravkar zapeljal: [attachmentid=97535] :OK: :worship:
T Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 In na progo je pravkar zapeljal: [attachmentid=97535] :OK: :worship: :kva2: Bravo!
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ej fantje delam seminar o motGPju pa sm zlo na knap z cajtom, tko da če mate karkol o motoGPju kkšne linke, strani, v slovenščini, lohk pa tud v angleščini, pa kkšne grafe al pa tabele (ker mormo met eno tabelo in en graf pa se mi ne sanja kva dt not), pa nvm o legendah če mate kej podatko DOHAN....vse vse vse bi pršlo prov. sicer mam jutr popovdne šolo tko da bom to zjutri delu, ker zdej ne morm, delam za druge predmete. tko da do jutr zjutri mate cajta. tko da bi biv zelo hvaležn za pomoč ker nimam cajta iskt, pa to srfanje po netu mi tud ne gre glih od rok :blush: hvala lepa poj mava prbližn enako seminarsko. samo da imam jaz nasplošno o motociklizmu. to je pa ZELO obširno, in se mi niti sanja ne kje naj sploh začnem :glare:
KennyJR Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 bradley pa kr 1. u 125ccm na FP1 :P http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_res...ampionship_id=1
jetman Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 poj mava prbližn enako seminarsko. samo da imam jaz nasplošno o motociklizmu. to je pa ZELO obširno, in se mi niti sanja ne kje naj sploh začnem :glare: Uvod, namen, cilji... nato kratka zgodovina .) bradley pa kr 1. u 125ccm na FP1 :P http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_res...ampionship_id=1 Na Eurosportu sta Toby in Julian verjetno doživljala orgamzme. Bog ne daj, da zmaga na kakšni dirki... ju bo infarkt.
misty Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :topic: :topic: Jst pa mislm da je to še vedno 180° ovinek .) geometrijsko gledano je 360° v bistvu greš od koder si prišel, torej ... Na ovinek lahko gledamo iz dveh pozicij: 1. Kot med vstopno in izstopno linijo ovinka, v tep primeru je to 0°oziroma 360°ovinek 2. Kot zavoja ovinka ki je dejansko 2x 90 (če se ga razdeli na dva dela) kar je 180° ovinek Kako se meri kot ovinkas pa nimam pojma sta pa obe trditvi nakako tam nekje :blush: ... pogovorno pa je bolj uporabljena 2. varianta
nowfak Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :topic: :topic: geometrijsko gledano je 360° v bistvu greš od koder si prišel, torej ... pogovorno pa je bolj uporabljena 2. varianta Je že res da greš od koder si prišel, ne greš pa v isto smer... :hmm:
jetman Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 :topic: :topic: geometrijsko gledano je 360° v bistvu greš od koder si prišel, torej ... pogovorno pa je bolj uporabljena 2. varianta A še vedno misliš enako :hmm:
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) bradley pa kr 1. u 125ccm na FP1 :P http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_res...ampionship_id=1 zgleda da še nekaj bo iz tega petnajstletnika :D drugače ga pa vsako dirko omenjata komentatorja na Eurosportu :) ko bi bilo še vsaj na dirki tako. čeprav se zadnje kroge ravno ne bori najbolje, je bolj previden. rezultati drugega prostega treninga Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil FiFtY_
KennyJR Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 hehe bradley ma 16 let :P pa itak da ga toby pa julijan skoz omenjata ce je britanc... na QP1 pa je biu 3. ;) go bradley ;) drugac pa FP2 supr kenny ni biu več tazadn... pa rossi ni preveč spredi casey pa john se pa kr dobr držita fonsi pa tut ne zaostaja preveč tk da upam da mu rata dobra dirka ;) pa upam da bo ju3 na QP dž :P
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 mene je učer Hayden presenetu v dobrem smislu.. dons me je pa razočarov. Pedrosa se pa fajn drži :)
Jure007 Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 A ste vidl, Elias se je spet zaletavu :angry: Zdej je mogu zarad njega u pesek Stoner.
Balistični Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Pa ta Elias očitno res ni gladek. Motociklistični Montoya. :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se