KeC Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 .... :closedeyes: .ja DRŽi...z njim na pivo res sede....pa ve kako se zadevi streže...pa ni škrt !!!... :closedeyes: Dokler ne začneš računat procentualno :D (ok zdej pa utihnem in raj SiRa pokličem, da gremo na pir press)
rosse20 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 (ok zdej pa utihnem in raj SiRa pokličem, da gremo na pir press) jst pa ne bi šla z njim na pir, ker me samo napada :angry: :topic:
tomica66 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Dokler ne začneš računat procentualno :D (ok zdej pa utihnem in raj SiRa pokličem, da gremo na pir press) :closedeyes: ... PAMETNO....pozdravi ga.... :closedeyes:
fossil Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jst pa ne bi šla z njim na pir, ker me samo napada :angry: :topic: spet sma istih misli B)
KeC Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 :xx: :xx: Must ... :xx: :xx: ...resist... :xx: :xx: ...the need... :xx: :xx: Vdih ... izdih ... O:-) (aaaahhhhhh, uspelo)
tomica66 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Oladite malo :blink: ... :trance_33_sleep: eh, ni tako vroče....samo ogrevanje je.... :trance_33_sleep:
fossil Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ... :trance_33_sleep: eh, ni tako vroče....samo ogrevanje je.... :trance_33_sleep: vi se šele ogrevate, pizda, js sm pa že pr konci :xx:
SiR Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jst pa ne bi šla z njim na pir, ker me samo napada :angry: :topic: mala, ti sam pridi, te peljem na sladoled. Kuglu ili iz automata? :D PS: neč te ne bom napadal :whistle:
sava Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 http://www.motogp.si/default.asp?rb=3&id=93 mal stara zadeva, ampak nism vedu, da zna bit Rossi tko žleht :trance_33_sleep: nvm, ko sm začev gledat moto GP, to je nekje na začetku prejšnje sezone, sm ga mev za božanstvo, zdej se mi pa vse bol zdi da pa hmal pršu cajt da si izberem novega favorita npr. STONERJA, ker me vse bolj srbijo Rossijeve "žleht" zadevce :krneki: LP
rosse20 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 mala, ti sam pridi, te peljem na sladoled. Kuglu ili iz automata? :D PS: neč te ne bom napadal :whistle: pol pa vela :P
nowfak Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 http://www.motogp.si/default.asp?rb=3&id=93mal stara zadeva, ampak nism vedu, da zna bit Rossi tko žleht :trance_33_sleep: nvm, ko sm začev gledat moto GP, to je nekje na začetku prejšnje sezone, sm ga mev za božanstvo, zdej se mi pa vse bol zdi da pa hmal pršu cajt da si izberem novega favorita npr. STONERJA, ker me vse bolj srbijo Rossijeve "žleht" zadevce :krneki: LP Ja itak...najlepše je držat za zmagovalce :headbang: , zakaj pa si ne zbereš npr. Hofmanna? A lani si pa za Nickya navijal?! :blink:
Jure007 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 http://www.motogp.si/default.asp?rb=3&id=93mal stara zadeva, ampak nism vedu, da zna bit Rossi tko žleht LP Rossi in Biaggi žleht ali člani njunih moštev? To je sedaj vpašanje....
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 http://www.motogp.si/default.asp?rb=3&id=93mal stara zadeva, ampak nism vedu, da zna bit Rossi tko žleht :trance_33_sleep: nvm, ko sm začev gledat moto GP, to je nekje na začetku prejšnje sezone, sm ga mev za božanstvo, zdej se mi pa vse bol zdi da pa hmal pršu cajt da si izberem novega favorita npr. STONERJA, ker me vse bolj srbijo Rossijeve "žleht" zadevce :krneki: LP zakaj boš pa navijou glih za najbolšga? sj zdj ne pravm da ne naviji zanj. ampak tko, pač prašam.
fossil Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Rossi in Biaggi žleht ali člani njunih moštev? To je sedaj vpašanje.... članek predstavla moštvi obeh dirkačev kot tiste, ki so si "umazale roke". vprašanje je ali sta Rossi in Biagi to vedela. če nista se jima je naredilo nekoliko krivice (čast in slabo izhodišče na dirki), če pa sta vedela pa je bilo pravici zadoščeno. mislim da je bol vprašanje ali sta za to vedela ali ne!
Jure007 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 članek predstavla moštvi obeh dirkačev kot tiste, ki so si "umazale roke". vprašanje je ali sta Rossi in Biagi to vedela. če nista se jima je naredilo nekoliko krivice (čast in slabo izhodišče na dirki), če pa sta vedela pa je bilo pravici zadoščeno. mislim da je bol vprašanje ali sta za to vedela ali ne! Točno tako!
DOTORE Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 .... :closedeyes: .ja DRŽi...z njim na pivo res sede....pa ve kako se zadevi streže...pa ni škrt !!!... :closedeyes: debili, to je forum o moto gp-ju ne pa s katerim bi ti šel na pivo, pa kdo je zmagal na menegerju, pa ne vem še kaj vse, malo se zamislite.
mitiž46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 debili, to je forum o moto gp-ju ne pa s katerim bi ti šel na pivo, pa kdo je zmagal na menegerju, pa ne vem še kaj vse, malo se zamislite. Sej manager je od motogpja :OK:
DOTORE Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 http://www.motogp.si/default.asp?rb=3&id=93mal stara zadeva, ampak nism vedu, da zna bit Rossi tko žleht :trance_33_sleep: nvm, ko sm začev gledat moto GP, to je nekje na začetku prejšnje sezone, sm ga mev za božanstvo, zdej se mi pa vse bol zdi da pa hmal pršu cajt da si izberem novega favorita npr. STONERJA, ker me vse bolj srbijo Rossijeve "žleht" zadevce :krneki: LP Ti pa si car ej, če si moto gp začel gledat šele prejšno sezono, oni pa so to storili leta 2004, si se pa res premalo pozanimal, za katerga boš navijal. Zgleda , da je tako kot je rekel predhodnik, da navijaš samo za zmagovalce, najboljš , da se dobro pozanimaš o Stonerju, da ga čez leto dni ne boš pljuval. Zdaj pa pojdi in si kupi knjigo o AVTOBIOGRAFIJI ROSSIJA-IN SE DOBRO POZANIMI. :headbang:
prcko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Folk mirne živčke, sej dirka ni več tol deleč, sobota bo zdej zdej tu, pa bote lohk navijal za svoje favorite :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Ti pa si car ej, če si moto gp začel gledat šele prejšno sezono, oni pa so to storili leta 2004, si se pa res premalo pozanimal, za katerga boš navijal.Zgleda , da je tako kot je rekel predhodnik, da navijaš samo za zmagovalce, najboljš , da se dobro pozanimaš o Stonerju, da ga čez leto dni ne boš pljuval. Zdaj pa pojdi in si kupi knjigo o AVTOBIOGRAFIJI ROSSIJA-IN SE DOBRO POZANIMI. :headbang: Se popolnoma strinjam!!!
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Sej manager je od motogpja :OK: se strinjam.. to spada k motogp-ju :D
Drejo Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kero avtobiografijo o rossiju mislte...jst sm uno prebral od mitje augustinčiča (motosi)..pa je zlu uredu tko da jo usakmu priporočam..
mitiž46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kero avtobiografijo o rossiju mislte...jst sm uno prebral od mitje augustinčiča (motosi)..pa je zlu uredu tko da jo usakmu priporočam.. A tisto modro? Moja zgodba? Jst mam tisto.
Drejo Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jp tisto mislm ja...men je ful carska no...ZAKON
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se