T Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Sej Honda na B že obstaja - it's called Gresini Honda .) Ups, sorry nism napisal, ampak sm mislu na Repsolke. :krneki: Hotu sm sam povedat, da je motor sigurno drugače nastavljen za Michelin kot za Bridgestone.
KennyJR Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ojoj, zdej jih boš pa fasal od Rossi-fenov :whistle: :naughty: hehe briga me... fajti med rossijem pa še nekom so mi bedni.. ker sm preveč žiučn ker res ne presem rossija in nočm da zmaga... če bi se za naslov borila 2 k bi obema prvošču... bi blo supr.. v obeh primerih zmagam.. pa z mirnimi žwici gledam napete boje....
alezzi Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 hehe briga me... fajti med rossijem pa še nekom so mi bedni.. ker sm preveč žiučn ker res ne presem rossija in nočm da zmaga... če bi se za naslov borila 2 k bi obema prvošču... bi blo supr.. v obeh primerih zmagam.. pa z mirnimi žwici gledam napete boje.... še velikrat boš živčn :grim
KennyJR Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 še velikrat boš živčn :grim hehe zgleda da res :) sam jebeš tk pač je :)
Jure007 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Yamaha se bo na dirkališča kmalu vrnila z novim motorjem, s katerim naj bi se Rossi približal Ducatiju in Caseyu Stonerju. Rossi je bil najhitrejši na dirki v Assnu. Yamaha je z Valentinom Rossijem iz nizozemskega Assna odnesla zmago. Sedemkratni svetovni prvak pa je povedal, da moštvo nujno potrebuje močnejši motor, s katerim bo lahko konkuriral Caseyu Stonerju. "Na Japonskem že izdelujejo nov motor, ki ga bomo začeli uporabljati takoj, ko ga bodo potrdili tudi na testiranjih,'' je povedal šef ekipe Davide Brivio. "Na srečo Japonci poleti počivajo le teden dni, če ga bomo imeli že v Brnu, pa še ne vemo. V ponedeljek pa ga zaćnejo že testirati,'' je še povedal Brivio. Dirka za Veliko nagrado Češke bo na sporedu 19. avgusta, na tem slovitem dirkališču pa bodo moštva in dirkači prej še testirali.Rossi si je po zmagi dodobra oddahnil, saj meni, da je bila njegova zmaga odločilna za prvenstvo, sicer bi se mu Stoner v točkovanju preveč oddaljil. Medtem se že veseli naslednje dirke v Nemčiji, kjer je lani tudi zmagal. ''Stoner bo tam zelo zelo hiter. Tega se zavedam. A boril se bom do zadnjega izdihljaja,'' je povedal Valentino Rossi. vir:24ur.com
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 mislim da Stoner v nemčiji nima šans. ker praktično ni ravnine.. le štartno/ciljna ravnina, in še ta je kratka. tko da Rossi ima velike možnosti za zmago v nemčiji.
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) Hotu sm sam povedat, da je motor sigurno drugače nastavljen za Michelin kot za Bridgestone. sigurno je motor drugače nastavljen še velikrat boš živčn :grim :winkiss: :naughty: Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil fossil
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 mislim da Stoner v nemčiji nima šans. ker praktično ni ravnine.. le štartno/ciljna ravnina, in še ta je kratka.tko da Rossi ima velike možnosti za zmago v nemčiji. če ne bo spet kak bedn dež in bojo gume odločale :headbang:
mitiž46 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 če ne bo spet kak bedn dež in bojo gume odločale :headbang: Pomoje ne bo dežja. Pa upam da bojo pr Yamahi res orng močnejšo mašino nardil, ne da bo 2,37 konja več. Sej za Nemčijo pa Laguno je itak ne rab tolk, pa za Brno tud ne.
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ah kaj zdej serjejo s to mašino, Rossi na dieto :krneki:
salsa Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Mitiž46 ti pa res nimaš pojma kaj govoriš....v Brnu je tak klanc, da skuter 2 komi potegne, ti pa govoriš, da ne bojo rabl moči... :slap: :slap: :slap:
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ah kaj zdej serjejo s to mašino, Rossi na dieto :krneki: ja.. rossi more na dieto :D hehe
jetman Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Izgleda kot kakšen gremlin :lol1: Sem pa ta vikend popolnoma pozabil na dirko v Asnu (sem se sam vozil okrog :P) in sem včeraj slučajno naletel na posnetek dirke. Jap, dirka je bila :kva2:
Port Folio Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Rossi na dieto :krneki: Katero kost imaš v mislih, da mora stran :evilgrin: :whistle: :evilgrin: V Assnu jim je Rossi "MAN" dal vetra, tudi jaz sem šele zdej pogledal posnetek dirke! :worship:
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Katero kost imaš v mislih, da mora stran :evilgrin: :whistle: :evilgrin: a se tam pod kožo tud kosti najdejo?? :eek:
peroVXR Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Včeri sm gledu ponovitev dirke v Assnu pa lahko rečem samo :worship: :worship: :worship: :worship: Rossi je pa itak CAR :drunk:
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Katero kost imaš v mislih, da mora stran To bi se pa moral verjetno s Pamelo Anderson mal posvetovat. Una si je valjda dala nekaj rebra žagat. Nekaj deset gremov bi verjetno zgubu ... :P :P :P
MiNa Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...704_3101215.php S tem bo pa še bolj CAR!
prcko Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 zej si pa zamislite druge dirkače k so še pol manjši kšn pedrosa k ma 49 kilc z postlo vred
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...704_3101215.php S tem bo pa še bolj CAR! objavljeno na prejšnji strani :BUA: zej si pa zamislite druge dirkače k so še pol manjši kšn pedrosa k ma 49 kilc z postlo vred moja pojsla je težja :D
KennyJR Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dani jih je meu pred sezono 56 če se ne motm.. brez postle :)
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 in potem zame pravijo da zgledam kot en paglavec na motorju.. pa sm velk 175cm (kar niti ni veliko) ampak vseeno :D predstavljajte si da se na semaforju poleg vas ustavu nekdo ki je toliko velik kot Pedrosa, ali pa Capirossi :D
KennyJR Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dani jih je meu pred sezono 56 če se ne motm.. brez postle :) mislm 51.. velk je pa 158cm... pol niti ni tak suh jst sm 177 pa tistih 57kg... hehe šwoh ku nwm ka.. tk da če kj močnejšga pelem me ornk roke bolijo že po praih ovinkih hehe :D
mitiž46 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Mitiž46 ti pa res nimaš pojma kaj govoriš....v Brnu je tak klanc, da skuter 2 komi potegne, ti pa govoriš, da ne bojo rabl moči... :slap: :slap: :slap: Ja je klanc, sam tam ne bo zgubu tolk k na ravninah v Qatarju, Kitajski, Catalunyi... Drgač sm pa tud mal pozabu upoštevat da je lohk tud klanc problem, ne sam ravnina.
krava Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 mislm 51.. velk je pa 158cm... pol niti ni tak suhjst sm 177 pa tistih 57kg... hehe šwoh ku nwm ka.. tk da če kj močnejšga pelem me ornk roke bolijo že po praih ovinkih hehe :D če smo že pri merah; 174, 55kg. :naughty: (včasih do -2kg) aja; Doktor bo jih spet scat pelala v dojčlandu. :010 :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se