Aless Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 dirka - v ameriki majo malo drugačen cajt kot mi :evilgrin: se sreca...drugac bi spet zamudo....samo upam pa da ne bom jutr zarad tega zamudo it delat ob 4 :P
KennyJR Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Stoner je na warm up-u dosegu še za 3 desetinke hitrejši čas kot na kvalifikacijah :worship: Pobič je hiter, upam, da ne bo prehiter :P Od kdaj je pa Vermeulen tko hiter v suhem? :D hehe u laguni je zmeri hitr ;) lasnklet je meu pole pa pou dirke vodu pol je blo pa s suzukijem neki narobe tko da je biu 5 čene bi lahk še zmagu ;) letos pa upejmo da bo bolš ;)
KennyJR Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 evo mau za zejbancijo sm na managerju tkle naredu VER HOP HAY STO PED EDW MEL WES CAP RDP GUI NAK TAM DAV DUH hehehehe :D bomo vidl ka bo :P
P_E_T_R_A_ Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Stoner :worship: :worship: :OK: :OK: :OK:
Desmo Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil Desmo
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Bravo za Stonerja, izredno lepa samosvoja vožnja. Chris je tud lepo pelju, SUZUKI :worship:
SiMoN` Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Lepa vožnja Vermulena in Melandrija, Stoner pa je tak razred zase, vožnja brez napak :worship: . Lp
-Jani- Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 DOMINATION :grrr + kudos to Melandri, nisem ga pričakoval tako visoko
Pervy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 huh kawa od 3 motorjev končali vsi trije :eek: in to med prvimi 10. melandri je pa itak as, upam da je res da naj bi šel na kawo drugo sezono. stoner brez komentarja, vermulen pa tudi :OK: lepo je videt stopnice brez yamahe in tovarniške honde :evilgrin:
KennyJR Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 waaaaaaaa brauo kejsi :D pa seveda tut kris pa marko :D škoda da sta se hayden pa hopkins na začetku zadela :( oba bi bla lahk full wisok :( hehe rossi pa brez možnosti... bridgestone je spet zdržu celo dirko ;) :whistle:
KennyJR Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 huh kawa od 3 motorjev končali vsi trije :eek: in to med prvimi 10. melandri je pa itak as, upam da je res da naj bi šel na kawo drugo sezono. stoner brez komentarja, vermulen pa tudi :OK: lepo je videt stopnice brez yamahe in tovarniške honde :evilgrin: melandri bo na ducatiju namest lorisa loris bo pa na kawi :) tk nekako.... še bolš za melandrija ;)
Pervy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 melandri bo na ducatiju namest lorisa loris bo pa na kawi :)tk nekako.... še bolš za melandrija ;) tudi loris je cool, njegovoe izkušnje bi verjetno prav prišle kawi če hoče višje. sicer pa mi je všeč da bridgestone šije michelin, po letih matranja B voznikov ko so gume crkovale na polovici končno malo zadostenja :whistle:
SLEPEC Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 kržišnik-brez komentarja :BUA: :slap:
T Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) kržišnik-brez komentarja :BUA: :slap: A je spet kake kozle strelal? Sem hvala bogu gledal n Evrosportu. Drugač pa je bila dirka dokaj nezanimiva, v smislu prehitevanj. Bravo Stoner :worship: Cris je tud dobr letu, če bi Hoper ostal not bi bil sigurno zelo visoko, škoda da sta se z Nickyem naslonila, sam pač tko to je na dirkah. Nicky bi bil najbrž tud dobr, američane so čist povozil :evilgrin: Ježek je pa itak brez komentarja, kam je prlezu :worship: :eek: :eek: lp Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil T
ernessto73 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Stoner & Melandri :worship: :worship: Vermeulen pač nič posebnega za to progo... saj samo tu zna po suhem res hitro peljat :evilgrin: Rossi je po moje iz tistih gum iztisnil vse kar se je dalo... :glare: Drugače pa mi gredo te velike razlike med gumami že prov na k... Lani Bridgestone, letos malo mešano (v glavnem pa Michelin). Zadoščenje gor ali dol, taki porazi zelo bolijo... ko veš, da je šofer sposoben, pa ga ena radirka hebe. Mislm... Tamada je kar padel mimo Edwardsa. Halo!! Tamada!?! Za povrh pa še Capirossi-ju crkne mašina. It sucks big time. In Stonerjeva mantra "bikes are similar" je en velik bull. Take razlike ne more pridelat samo šofer.
kasti Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Gaber ma pa res super komentarje... če verjameš! :headbang: Tudi jaz sem po hitrem postopku preklopil na Eurosport. Sem pa vesel za Ducati, da jim uspeva. Se bodo morali japonski giganti malo zamislit koliko preglavic jim dela majhna Bolonjska fabrika! :worship:
Balistični Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Bodoči svetovni prvak zopet na delu :worship: Bologna bullet :yea1:
Dolenc™ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Zanimivo je da zmer ko je kak voznik poškodovan doseže dobro uvrstitev, zdej Melandri, lani se spomnem so mogel Pedroso po dirki z vozičkom odpelat je bil pa drugi al tretji. Ko so pa zdravi pa nekak ne rata :D
KennyJR Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 In Stonerjeva mantra "bikes are similar" je en velik bull. Take razlike ne more pridelat samo šofer. to ti mislš ;)
ernessto73 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 to ti mislš ;) In mislim prav :P Ja, ja, saj vem.... :lol: :lol: Letos je itak ena zmešana sezona zaradi teh novih motorjev. Pa še ta traction controll - se mi zdi, da se njegova kvaliteta letos izraža skoraj povsod.
pino9 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Mislim da MOTOGP počasi zgublja svoj čar pa ne zardi pilotov temveč tehnologije ( vsi bi morali enake gume vozit pa elektonko proti drsenju iz ovinki bi tebalo izklopit počasi ne pa, da pride nek Davids pa pelje prvič v življeno cca.1,5 sekunde slabše od Stonerja MOTOGP je selekcija našteli bi lahko vsaj minimalno 15 voznikov od veni, sbk,125,250 ki bi danes lahko bili kos tabolšim z seveda pravo znamko tega včasih ni bilo spomnite se klase 500 2t :rolleyes: :rolleyes: lp
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) Gaber ma pa res super komentarje... če verjameš! :headbang: Tudi jaz sem po hitrem postopku preklopil na Eurosport. jaz pa sem prvič spremljal polovico dirke na PopTV.. najbolj me seveda moti Keržišnik, druga stvar ki me pa moti je pa ta, da imajo zvok motorjev zelo potiho (posledica = slišiš Keržišnika). Eurosport :OK: :) na smeh mi je šlo ko je KEržišnik začel z neki predavanji: "zadnjič sem Pedroso vprašal zakaj daje nogo dol iz tačke" grem stavt kar hočete da ga ni on to vprašal :) ker pred tedni so to zadevo z nogo povedali na eurosportu. na naslednji dirki bo verjetno dejal da je biu na pijači s Pedroso :D Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil FiFtY_
nekdo Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ...vsi bi morali enake gume vozit... In potem ne bi bilo napredka v gumah in posledično bi bile tudi cestne gume slabše kot so sedaj. Tega pa mislim da si nihče ne želi.
billy Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Običajno gledam dirke na Eurosportu,pa sem včeraj preklopu med reklamami na poptv,pa sem slišu da imajo za gosta Boštjana Pintarja.No,pa sem si reku,pol bom pa mal poslušu,ker me zanima kaj si on kot dirkač misli o tem in onem.Potem pa mu ta butl od Keržišnika postav kao neko butasto vprašanje,na katerga tko ne veš ka bi reku,potem pa mu je še skaku skoz v besedo,da sem takoj spet preklopu na eurosport,porka m.....,pa ka ni nobenga normalnga človeka pr nas da bi komentiru tole!!!!! :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se