ataIBA Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Danes sem krenil po moji varianti. Slov. Bistrica - Ptuj - Čakovec - Lendava - po zahodni Madžarski do tromeje - v SLO po Goričkem Petišovci - Grad - Cankova - v Avstrijo do G. Radgone - po Apaški kotlini Sladki vrh - Šentilj - spet v Avstrijo na cesto 69 Golica - Labot (Lavamind) - po avstrijski Koroški do Beljaka in čez Podkoren v Slovenijo - v Italijo Trbiž - prelaz Predil Log pod Mangrtom - Bovec - Gorica - Kozina - Rijeka - Grobnik - Delnice - m.p. Pribanjci - Črnomelj - Novo Mesto - Kostanjevica na Krki - Brežice - Bizeljsko - Rog. Slatina - Rogatec - Majšperk - Hajdina (zašpilal kuro) - Slov. Bistrica 1024 km, povprečna hitrost 82,2 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Danes sem krenil po moji varianti. Slov. Bistrica - Ptuj - Čakovec - Lendava - po zahodni Madžarski do tromeje - v SLO po Goričkem Petišovci - Grad - Cankova - v Avstrijo do G. Radgone - po Apaški kotlini Sladki vrh - Šentilj - spet v Avstrijo na cesto 69 Golica - Labot (Lavamind) - po avstrijski Koroški do Beljaka in čez Podkoren v Slovenijo - v Italijo Trbiž - prelaz Predil Log pod Mangrtom - Bovec - Gorica - Kozina - Rijeka - Grobnik - Delnice - m.p. Pribanjci - Črnomelj - Novo Mesto - Kostanjevica na Krki - Brežice - Bizeljsko - Rog. Slatina - Rogatec - Majšperk - Hajdina (zašpilal kuro) - Slov. Bistrica 1024 km, povprečna hitrost 82,2 km/h. :worship: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...0377&st=165 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 :worship: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...0377&st=165 He-he. Saj včeraj ko sem delal plan, mi je bila tvoja varianta najbolj v spominu. Sem jo samo razširil okoli "glave" in podaljšal na Rogatec in Ptuj. Čuj, kaj me bote sprejeli med solo riderje :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 9, 2009 Deli Objavljeno Maj 9, 2009 Ice, kje je tista tvoja 'route' okoli Slovenije? Iščem, pa ne najdem ... da bi letos mogoče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 Ice, kje je tista tvoja 'route' okoli Slovenije? Iščem, pa ne najdem ... da bi letos mogoče ... Tale je tudi kar lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Ice, kje je tista tvoja 'route' okoli Slovenije? Iščem, pa ne najdem ... da bi letos mogoče ... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...amp;hl=24h+SMOT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se