Brrrm Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Koliko računaš povprečje na uro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Koliko računaš povprečje na uro? Tam do 70km/h brutto. (To je skupaj s vsemi postanki). Drugac je pa TTQV rekel, da bi naj bilo povprecje okoli 59km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Sem se že bal, da si kak navdušenec, ki računa po 100 km na uro. No, dobil sem zeleno karto, pardon, zeleno luč. V nedeljo ob 08:00 +- 0,000000000076' se naslikam na neki Petrol bencintankštele v Mariboru. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Sem se že bal, da si kak navdušenec, ki računa po 100 km na uro. No, dobil sem zeleno karto, pardon, zeleno luč. V nedeljo ob 08:00 +- 0,000000000076' se naslikam na neki Petrol bencintankštele v Mariboru. :) P***** vam je m***** a me mislite tolk sprovocirat da me bodo vrgli iz službe pa še žena me ne bo več pogledala. Mrbit. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 P***** vam je m***** a me mislite tolk sprovocirat da me bodo vrgli iz službe pa še žena me ne bo več pogledala. OK, če hočeš te lahko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) Oky ker je na nedeljo prestavljeno se zadeva malo spremeni pac popoldan eno malo druzinsko slavje in se bova z mojo pridruzila samo na delu poti... ampak bova prisla... tako da... se vidimo v nedeljo... lep pozdrav Dušan Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil Motorist76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Hi, tukaj je okvirni časovni plan za vse, ki bi se pridružili del poti ali na poti: 08: Mb 09: Lendava 10: Ptuj 11: Podcetrtek 12: Novo Mesto 13: Brod Na Kolpi 14: Grobnik 15: Koper 16: Nova Gorica 17: Posocje 18: Avstrija pred Celovcem 19: Velikovec 20: Ozbalt 21: Maribor Predvideni časi so ob predpostavki povprečja 70km/h. Kolikor poznam do sedaj prijavljene to ne bi smel biti problem, je pa možno, da bomo celo malo hitrejši, vsaj v začetku, ko še ne bo postankov za tankanje. Da nas boste lažje prepoznali: 1x FJR1300 /Sivo modre barve 1x SV1000 /Srebrn 1x BMW F650GD /Modri z napisi 1x BMW R1150RT /Bel ? No to bo jedro. Če se KeC opogumi pa še neko angleško prdalo modre barve (če se ne motim): 1x Triumph Sprint ST Moder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Da nas boste lažje prepoznali: 1x FJR1300 /Sivo modre barve 1x SV1000 /Srebrn 1x BMW F650GD /Modri z napisi 1x BMW R1150RT /Bel ? No to bo jedro. Če se KeC opogumi pa še neko angleško prdalo modre barve (če se ne motim): 1x Triumph Sprint ST Moder Super! Na mojo makino si pa pozabil? :? :trance_33_sleep: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Hi, tukaj je okvirni časovni plan za vse, ki bi se pridružili del poti ali na poti: 08: Mb 09: Lendava 10: Ptuj 11: Podcetrtek 12: Novo Mesto 13: Brod Na Kolpi 14: Grobnik 15: Koper 16: Nova Gorica 17: Posocje 18: Avstrija pred Celovcem 19: Velikovec 20: Ozbalt 21: Maribor Predvideni časi so ob predpostavki povprečja 70km/h. Kolikor poznam do sedaj prijavljene to ne bi smel biti problem, je pa možno, da bomo celo malo hitrejši, vsaj v začetku, ko še ne bo postankov za tankanje. Da nas boste lažje prepoznali: 1x FJR1300 /Sivo modre barve 1x SV1000 /Srebrn 1x BMW F650GD /Modri z napisi 1x BMW R1150RT /Bel ? No to bo jedro. Če se KeC opogumi pa še neko angleško prdalo modre barve (če se ne motim): 1x Triumph Sprint ST Moder oky prideva se z rumenim BMW R 1150 GS do Ptuja se bova pridružila, za več pa žal ne bo časa se vidimo B&D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 ... Da nas boste lažje prepoznali: ... Pa večina voznikov je podobnih Božičku. Visokih in širokih skoraj enako. Kot, da bi jih narisal s šestilom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Vreme [attachmentid=84560] P.S. Kdo pa gre zraven z BMW RT BELE barve :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Škoda, da ste prestavli na nedeljo :( ....dans se vam bi pridružil.. :closedeyes: LP.A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 (popravljeno) Kdo pa gre zraven z BMW RT BELE barve :eek: Sem pobral iz Brrrm profila. Sem dal ? zraven, ker je že 2 leti od prejšnje skupne fure. Pozabil sem pa res na Yamaha FZ6 od šokca. Globoko se opravičujem. Danes popoldan bom objavil še končno predvideno turo in predvidene escape točke. Popravljeno Oktober 21, 2006. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Mogoče pa res. Samo potem pa se letos skorajda ne bom mogel ogniti prevoženim 30.000km :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Dons grem proti MB.... upam, da je tm že sonček .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Dons grem proti MB.... upam, da je tm že sonček .) Je,je... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Pozabil sem pa res na Yamaha FZ6 od šokca. Globoko se opravičujem. :OK: :worship: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Eto se koncni nacrt ture: [attachmentid=84571] Možne escape točke: 1. Brod Na Kolpi (Vračanje Kočevje, Lj, Mb v primeru zelo slabega vremena) 2. Rupa (Ilirska, Postojna, Lj, Mb) 3. Koper (Lj, Maribor) 4. Most Na Soči (Idrija, Ljubljana, Mb) Glede na čas in lokalno vreme pa predvidevam da se bomo v Bovcu odločili ali Predel ali Vršič. Se vidimo jutri ob 08:00 na Petrol pumpi na Šentiljski: Preko mosta proti Šentilju po stari cesti, mimo avtobusne, železniške, pošte, na desni strani se nahaja ta pumpa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Eto se koncni nacrt ture: [attachmentid=84571] Možne escape točke: 1. Brod Na Kolpi (Vračanje Kočevje, Lj, Mb v primeru zelo slabega vremena) 2. Rupa (Ilirska, Postojna, Lj, Mb) 3. Koper (Lj, Maribor) 4. Most Na Soči (Idrija, Ljubljana, Mb) Glede na čas in lokalno vreme pa predvidevam da se bomo v Bovcu odločili ali Predel ali Vršič. Se vidimo jutri ob 08:00 na Petrol pumpi na Šentiljski: Preko mosta proti Šentilju po stari cesti, mimo avtobusne, železniške, pošte, na desni strani se nahaja ta pumpa. Dogovorjeno, se vidimo ob osmi uri zjutraj. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Čao, Gody! Tudi jaz nekaj sanjam o vsaj suportu vašega podviga. Če bo sreča mogoče pregovorim še koga (Wind), tak da bo še več angleških "prdalic" :grim . Računam z vzhodnim delom do recimo Broda na Kolpi ali bo vstop Lenart (cca. 8.15) ali Ptuj, pa bo odvisno od nocojšnjih morebitnih eskapad :blush: . Vsem, ki boste odpeljali cel krog že vnaprej :worship: :worship: :worship:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Vremenkoti napovedujejop nekakšen dež na zahodnem in južnem delu kure. Bo kar bo. Če bo preveč tečno, se pa obrnemo nazaj v suhi konec. :P Motor natankan, v gumi dodan svež zrak, v bokserja nekaj olja, vizir čelade očiščen, na prtljažniku zemljovid in plastenka radenske. Samo še jaz se jutri zjutraj vsedem nanj in gremo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Jaz pa grem zdaj ketno mazat... :slap: Ja, ja, saj vem, da bi jo moral PO vožnji, ko je topla - samo kdo se tega spomni... :rolleyes: A bi olje tud pogledal? :hmm: Pa naj mu bo... Gume napumpat? Eh, saj so bile pred kratkim namontirane - valda še držijo zrak... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 90% :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Jaz pa grem zdaj ketno mazat... :slap: Ja, ja, saj vem, da bi jo moral PO vožnji, ko je topla - samo kdo se tega spomni... :rolleyes: A bi olje tud pogledal? :hmm: Pa naj mu bo... Gume napumpat? Eh, saj so bile pred kratkim namontirane - valda še držijo zrak... D. Natankal, preveril zrak v gumah, odpelal 30 km, namazal ketno, mislil spucat motor, pa se je svinjarija samo mazala (itak brezveze, jutri bo spet usran), nekaj jebe štandgas (crkuje, upam, da se bo do jutri vžrlo), dal v kufer dolge gate in dežnega, ostalo pa jutri (če se bom spomnil). Aja, pa dal v žep kondome, če se bomo slučajno z vremenom jebali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 (popravljeno) Aja, pa dal v žep kondome, če se bomo slučajno z vremenom jebali. :lol1: To Lobo to. Super dežjak ! :lol1: (jaz sem ga že enkrat na glavo natikal (zgornjo seveda) in gre ) Želim vam lepega vremena in suhih cest. Žal ostajam doma, danes mi je še čisto zadnje upanje odvzel moj gumar, ki je spizdil v avstrijo, včeraj zvečer pa mi je obljubil gumo :BUA: Mejte se skrajno dobro. UŽIVAJTE in SREČNO :yea1: Popravljeno Oktober 21, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se