Manu Objavljeno Oktober 29, 2006 Deli Objavljeno Oktober 29, 2006 Zlati :004 :004 :004 :smoke: :yea1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 29, 2006 Deli Objavljeno Oktober 29, 2006 Čestitke Zlati! :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pudla Objavljeno Oktober 29, 2006 Deli Objavljeno Oktober 29, 2006 (popravljeno) Zlati čestitam. :OK: Vidio te je Linza u subotu na Vratima Jadrana (ulaz u Ri). Mi smo se vračali iz Istre, stajali smo na pumpi. Kaže Linza, prošao je Zlati, a ja ne vjerujem. Ipak si bio ti. :) Popravljeno Oktober 29, 2006. Popravil Pudla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 No na potovanju okoli kure smo se nekje na dolenjskem na kratko ustavili v prav simpatični gostilni, kjer se je vrtel odojek. Verjetno še sedaj nikomur ni jasno zakaj si ga nismo privoščili in smo si samo malo splaknili grla ter odhiteli naprej. No ker s She nerada pustiva začete zadeve nedokončane sva se vrnila na mesto zločina in opravila delo tako kot se spodobi. :grim Mrcine parkirane, naročilo oddano. :devil: [attachmentid=85150] Porcija jagenjčka in dvojna porcija odojka :grim [attachmentid=85151] Takole pa zgleda ko se delo opravi tako kot je treba :OK: [attachmentid=85153] Sedaj pa vam, ostali udeleženci gira okoli ture, svetujem da skočite v jok in na drevo kaj to, da si tam prejšnjič nismo privošili pečenja je greh brez primere in se bomo krepko morali pri nekomu odkupit. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 (popravljeno) Mrcine parkirane... Lepa makina, tista črno-srebrna seveda :devil: Popravljeno Oktober 30, 2006. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 V" tapravi" gostilni sta se ustavila(odojek +janjetina) to je gostina Mrak, malo naprej ca 700m proti Šentjerneju (levo ) gostilna Vovko je pa tudi zelo dobra za kosila in jedi z žara (srbske dobrote)Prebranac čevapčiči ražnjiči,pečena paprika, itd.(kar sline se mi cedijo) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Gostilniška oprema pri ponovitvi ni enaka tisti pri pvem obisku. Manjka tretji raženj, tisti na prikolici. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Gostilniška oprema pri ponovitvi ni enaka tisti pri pvem obisku. Manjka tretji raženj, tisti na prikolici. :P Da o prascih sploh ne govorimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Prasce sva zmazala :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 (popravljeno) Kire prasce?? :kva2: Popravljeno Oktober 31, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Pa janija tudi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Pa janija tudi :devil: Kaj si ja nor, še to........ domnevam, da tele :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 :grim Zgoraj jani, spodaj pa skoraj pol kile odojka :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 V" tapravi" gostilni sta se ustavila(odojek +janjetina) to je gostina Mrak, malo naprej ca 700m proti Šentjerneju (levo ) gostilna Vovko je pa tudi zelo dobra za kosila in jedi z žara (srbske dobrote)Prebranac čevapčiči ražnjiči,pečena paprika, itd.(kar sline se mi cedijo) :beer2: se vsak dan peljem domov tu mimo :D, približno 2km naprej sem doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 se vsak dan peljem domov tu mimo :D, približno 2km naprej sem doma :o :o k0ci! Potem sva pa soseda!... :rolleyes: Jst sem pa iz Litije!!! :grim :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 no vidiš :OK: , pa še zdaj nisi dal za pivo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Hm če se ne motim se gostilna imenuje "Pod klančkom" in je v Ratežu. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ja ampak lastnik se piše Mrak :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ja ampak lastnik se piše Mrak :) Ko si lačen, zavohaš in :eek: vidiš tiste odojke, ti pade na mrak na oči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Tole tu je okoli kure in ne okoli prasca. Zato, če ima kdo kak recept za filano kuro, ajde, o odojkih pa dovolj. Mi niso všeč, preveč sluzasto vse skupaj. Imam raje kak odrasel kotlet na žaru. .) :) :P :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Manjka samo še moj :worship: vsem, ki ste se furali pred in za mano. Seveda še posebej tistim :grim , ki ste to delali dolgo v temo (z ogromnimi luknjami se ve kje), ko se je mojemu želodčku že prav veselo smejalo. To, da imamo doma dober mošt, rajši šele zdej povem :ninja: . gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) To, da imamo doma dober mošt, rajši šele zdej povem :ninja: . sej bo vsak cajt vino ratalo, pridemo pa takrat... B) seweda če bo KeC izdal lokacijo.... :whistle: Popravljeno November 2, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 pa da te vidim :lol1: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 pa da te vidim :lol1: Sej si me že :grim Ka se ne spomneš <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Sej si me že :grim Ka se ne spomneš <_< moja mami pa ne še :lol1: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se