Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 moja mami pa ne še :lol1: ....pol pa pridem samo v primeru, če fotra ne bo doma :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :hmm: se je men samo zazdelo, da že nekdo z :topic: laufa tule naokol? Ne ga srat, Zdrawc, moj ata ma vse motoriste rad, tako kot jest :lol1: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :topic: EVO! :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 She iz Šenjerneja :? :OK: :worship: opa opa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 She iz Šenjerneja :? :OK: :worship: opa opa :grim pred Kurino tačko :kva2: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) ta zadnjo kurino tačko :D saj vem, da je :topic: ampak smo šentjernejčani čisto mahnjeni na kure pa peteline Popravljeno November 2, 2006. Popravil Barth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :topic: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 (popravljeno) S temle :topic: si že konkretno :topic: :grim Popravljeno November 3, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :P :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 BMW SLO mi je poslal PM in link na to turo. Superca branje v teh hladnih zimskih dnevih. Zato malo vračam na "tablo" tudi tistim v užitek, ki tega leta 2006 niso brali iz prve roke. Dobra ideja za spomladansko turo..... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Ja zaj bo malo enostavneje, ker smo v Šengenu, tako da je lahko pouvdarek na "okol" vsaj po I in A malo po H pa po Južni obvoznici (ob Hrvaški meji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Me še čaka celotni krog. :blush: Verjetno kar nekje na začektu pomladi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 bo treba ponovit :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 :naughty: jel me neko tražio? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 :naughty: jel me neko tražio? da sine, tata te tražio! bumu zviznuli? pa pozvačemo i pudlu in linzu, da pričaju kolika nam država :evilgrin: ,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 me toot :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Me še čaka celotni krog. :blush: Verjetno kar nekje na začektu pomladi :D Mene tudi še čaka :grim Verjetno bom naredil iz vsega skupaj raje dva dni furanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Mene tudi še čaka :grim Verjetno bom naredil iz vsega skupaj raje dva dni furanja... jaz bi tudi naredil še kakšen piknik vmes... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 2 piknika.....enga vmes, enga na koncu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Kaj bo zaj? Kura ali križ??? :unsure: V soboto ali nedeljo :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Vi imate križ :yea1: mi imamo več malo kasno kuro... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Kaj bo zaj? Kura ali križ??? :unsure: V soboto ali nedeljo :rolleyes: . Za vikend ne bo vreme za furo na zahod :rolleyes: bo treba vzhodni križ naredit... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Jutri po planu padne! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 (popravljeno) Jutri po planu padne! :yea1: Tak se govori :worship: Čakamo na poročilo :rolleyes: Popravljeno Junij 28, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se